Podziękowajki

20 grudnia 2014 11:35 / 4 osobom podoba się ten post
Dziekuję Wszystkim dziewczynom i chłopakom za bycie na forum z usmiechem i dobrym słowem ,tych be be nie pamietam a Basiam udało się kliknąc 2000 post -dzięki.
20 grudnia 2014 11:39 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Dziekuję Wszystkim dziewczynom i chłopakom za bycie na forum z usmiechem i dobrym słowem ,tych be be nie pamietam a Basiam udało się kliknąc 2000 post -dzięki.

Cała przyjemność po mojej stronie ;)))
20 grudnia 2014 11:43 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

i nawzajem
20 grudnia 2014 13:00 / 9 osobom podoba się ten post
Dziekuje wszystkim za wspolne przebywanie na Forum, wprawdzie ja pisze niewiele, ale tak to jest jak czlowiekowi nic madrego do glowy nie przychodzi tylko saaaaame glupoty, hahaha, Czytam zas z wielka uwaga. Wszystkim bedacym zarowno w pracy jak i w domu zycze wszystkiego dobrego.
28 grudnia 2014 10:14 / 3 osobom podoba się ten post
dziekuje wszytkim uczestniczkom i uczestnikowi dyskusji dot. spotkania w moim mieszkaniu.usmialam sie do lez,upracowalam pisaniem.nerwy moje poranne,ktore posiadalam,ujszly w sina dal....zapraszam do mnie na spozywanie napojow roznych....termin,ilosc i gatunek napojow do uzgodnienia
28 grudnia 2014 12:09 / 6 osobom podoba się ten post
Ja też dziekuję bardzo za towarzystwo.Uzależniłam się od Was , nawet tabletka sobie kupiłam i kombinuje
modem do niego żeby w De mieć Wasze towarzystwo. Dzięki, dzięki.
28 grudnia 2014 12:40 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

dziekuje wszytkim uczestniczkom i uczestnikowi dyskusji dot. spotkania w moim mieszkaniu.usmialam sie do lez,upracowalam pisaniem.nerwy moje poranne,ktore posiadalam,ujszly w sina dal....zapraszam do mnie na spozywanie napojow roznych....termin,ilosc i gatunek napojow do uzgodnienia

To ja podziekuje za zaproszenie :))))
28 grudnia 2014 12:44 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

Ja również dziękuję za wymienienie i zaproszenie mojej skromnej osoby
28 grudnia 2014 12:50 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Ja też dziekuję bardzo za towarzystwo.Uzależniłam się od Was , nawet tabletka sobie kupiłam i kombinuje

Jutro wyślę modem Teresko:) We wtorek powinnaś mieć:)
28 grudnia 2014 14:55
tina 100%

Jutro wyślę modem Teresko:) We wtorek powinnaś mieć:)

Tina .Dziękuję .I tak poproszę Ciebie o dalsze instrukcje co dalej. 
31 grudnia 2014 18:07 / 6 osobom podoba się ten post
Dziekuję wszystkim forumkom i forumom za miłe chwile spędzone przy wymianie mysli i poglądów wszelakich. W Nowym Roku zyczę wszystkim zdrowia, spełnienia marzeń i sympatycznych podopiecznych, oraz godnego wynagrodzenia za naszą wyczerpującą prace. Do siego roku :))))))))))
31 grudnia 2014 18:25 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Mam na imie Kasia i jestem forumoholiczką.Witaj w naszym klubie UOF Tereso:):):)Hi hi hi
01 stycznia 2015 14:23 / 7 osobom podoba się ten post
01 stycznia 2015 14:40 / 4 osobom podoba się ten post
04 stycznia 2015 09:55 / 12 osobom podoba się ten post
Dziekuje wszystkim za wspolnie spedzony czas na wyjezdzie.Dzis pakowanie,przekazanie obowiazkow a jutro w auto i wolne.
Bardzo miło spedzilem z wami ten czas.Dzis jeszcze troszke z Wami pobede.Postaram sie chociaz raz na urlopie Was odwiedzic i zobaczyc na co narzekacie i czy sie chwalicie.
Czesc chlopaki i buziak dla dziewczynek