09 listopada 2014 16:42 / 6 osobom podoba się ten post
kotkaCytuje twoj wpis, bo nie potrafie przenieść do "Poskarzyjek" wiem za co dziekujesz,ale tym razem nie mnie, bo ja nie wysłałam żadnego polubienia.Tak jak już pisałam we Włoszech spotykamy się w dużej grupie, ale to co się dzieje miedzy nami, zostaje miedzy nami.Po wczorajszych wpisach zastanawiam sie czy warto spotykac sie z kolezanką po fachu, a potem byc opisaną na forum.Gdy jesteśmy razem dzielimy się wszelkimi informacjami bywa,że i osobistymi chyba lepiej jesli rozmowa zostaje miedzy nami, a nie jest wywlekana przy okazji.Proszę zrozumcie moje intencje - ale nie podoba mi sie takie zachowanie.
Czy któraś z was dziewczyny chciałaby być tak potraktowana?
a mnie sie wydaje,ze z lekka idealizujesz opiekunki pracujace we Wloszech...odbieram tak ,ze te fajne,dyskretne i posiadajace jeszcze inne nie nazwane zalety pracuja we wloszech a pozostale te z lekka klotliwe,obmawiajace pracuja w niemcach....mam kilka kolezanek pracujacych we Wloszech i sa to takie same dziewczyny jak my tu w de...tak samo maja gorsze dni,obmawiaja sie,moze i nieraz przykre sa do kolezanek...tyle,ze na forum nie dzialaja i w eter ich opinie nie ida...na Boga jestesmy wszyscy rowni,niezalenie gdzie pracujemy.a nasze 2 kolezanki maja swoja j,tak mysle,nie przegadana sprawe i kazda ma swoj punkt widzenia....uwazam z czasem zalatwia to miedzy soba i nie ma potrzeby komentowania wpisow ktorejkolwiek,bo to niepotrzebnie zaognia sytuacje....pozdrawiam cie