Podziękowajki

09 listopada 2014 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Chciałam podziękować wszystkim ,którzy dali mi wczoraj plusiki,a było ich bardzo dużo.
Z tego wniosek ,że myślicie podobnie jak ja i bardzo się cieszę.

za co moge spytac, dostalas te plusiki wczoraj? I gdzie moge znalezc tego posta?
18 listopada 2014 09:07 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuję za 1500 plusików -lubianych postów.
Amelko ,są moje posty na różnych tematach.Jedne mają plusików kilka ,inne wcale ,ale w sumie jest ich 1500.
20 listopada 2014 08:30 / 8 osobom podoba się ten post
Dziękuję serdecznie wszystkim za imieninowe i urodzinowe zarazem życzenia. Dobre , serdeczne słowa od wielu z Was sprawiły , że ten dzień , z dala od moich bliskich był o wiele jaśniejszy i weselszy.
Jeszcze raz , z całego serca - DZIĘKUJĘ !
23 listopada 2014 18:06 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

Jak sie temat nie przyjmie to trudno... Próbowałam ;)))

Dziękuję za 500 lubianych postów! Wszystkim, bo nie chciałabym ominąć kogoś przy wyliczaniu ;)
A w podziękowaniu mały drobiazg ode mnie:

http://www.yazgulu.com/Guller/146.swf

Zeby było w temacie.Zawsze pilnowałam poniewaz chcialam wyłapac jakieś okrągle polubienie,żeby wpisac sie na podziekowajkach.I tym razem nie udało się.

Ale dziekuję wszystkim tym,ktorzy dawali mi laki a teraz żałują.Wszystkim tym,ktorym podoba się to co piszę. A od Moderatora -  1 cent za 1 polubienie poproszę -  nr konta wysle na maila. Dziekuję uniżenie. mleczko47
23 listopada 2014 18:16 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Zeby było w temacie.Zawsze pilnowałam poniewaz chcialam wyłapac jakieś okrągle polubienie,żeby wpisac sie na podziekowajkach.I tym razem nie udało się.

Ale dziekuję wszystkim tym,ktorzy dawali mi laki a teraz żałują.Wszystkim tym,ktorym podoba się to co piszę. A od Moderatora -  1 cent za 1 polubienie poproszę -  nr konta wysle na maila. Dziekuję uniżenie. mleczko47

Faktycznie spóźniłas sie o 3 plusiki ,ale przy takiej ilości nie ma to znaczenia ,musisz wyrobić sobie  lepszy refleks .  /DDD
23 listopada 2014 18:18 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Faktycznie spóźniłas sie o 3 plusiki ,ale przy takiej ilości nie ma to znaczenia ,musisz wyrobić sobie  lepszy refleks .  /DDD

Didusia ja jeszcze łapie windeln w locie - refleks mamD
01 grudnia 2014 17:12 / 11 osobom podoba się ten post
Ja   już   dziś   chciałam  serdecznia  Wam  wszystkim  podziekować  za  pomoc  oraz  za  wspaniałą  atmosfere,bez  Was na  wyjezdzie  byłoby  bardzo  smutno.Wyjezdzam  w  srode,  ale  od  jutra  nie  mam  internetu , na  dwa  dni  nie  oplaca  mi  się  doladowywać  aldi.  Życzę  wszystkim szybkiego  powrotu  do  domu,  oby  czas   szybko  Wam  leciał   :)))
01 grudnia 2014 17:14 / 7 osobom podoba się ten post
Ja również wszystkim dziękuję.Ja już jutro wyjezdzam...mam nadzieję że podróz jakiś przejadę...i tak zero spania a autobusie..
01 grudnia 2014 17:15 / 2 osobom podoba się ten post
I żeby czas waz wszystkim szybciutko zleciał...
01 grudnia 2014 18:37 / 1 osobie podoba się ten post
gabino

Ja   już   dziś   chciałam  serdecznia  Wam  wszystkim  podziekować  za  pomoc  oraz  za  wspaniałą  atmosfere,bez  Was na  wyjezdzie  byłoby  bardzo  smutno.Wyjezdzam  w  srode,  ale  od  jutra  nie  mam  internetu , na  dwa  dni  nie  oplaca  mi  się  doladowywać  aldi.  Życzę  wszystkim szybkiego  powrotu  do  domu,  oby  czas   szybko  Wam  leciał   :)))

bezpiecznej podrozy do domku Gabino-szerokosci:))
01 grudnia 2014 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
skarbek

Ja również wszystkim dziękuję.Ja już jutro wyjezdzam...mam nadzieję że podróz jakiś przejadę...i tak zero spania a autobusie..

I tobie Skarbek bezpiecznej podrozy do domku zycze;)))))));)))))))
01 grudnia 2014 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
Dzieki reanta...!!!
05 grudnia 2014 10:29 / 4 osobom podoba się ten post
Dziękuję niemieckiemu radiu za możliwość słuchania polskiej muzyki klasycznej. 
Bardzo często Niemcy emitują utwory naszych kompozytorów takich jak m.in.: Chopina, Ogińskiego, Lutosławskiego, Szymanowskiego, Pendereckiego i wielu innych. Kilka razy słyszałam też U. Dudziak.

Dzięki tej muzyce przez ten czas, jestem w mim domu w Polsce )
05 grudnia 2014 12:02 / 2 osobom podoba się ten post
Dodam podziękowania dla tv niemieckiej.. tam tez mnóstwo muzyki klasycznej ..cudne koncerty . Idę dzisiaj na chór... super odskocznia na dwie godzinki... chociaż więcej się śmiejemy niż śpiewamy...a ja na razie improwizuję otwierając buźkę...
05 grudnia 2014 20:16
Bożenka

Dodam podziękowania dla tv niemieckiej.. tam tez mnóstwo muzyki klasycznej ..cudne koncerty . Idę dzisiaj na chór... super odskocznia na dwie godzinki... chociaż więcej się śmiejemy niż śpiewamy...a ja na razie improwizuję otwierając buźkę...

Na chórze też już byłam. )