Chciałam podziękować wszystkim ,którzy dali mi wczoraj plusiki,a było ich bardzo dużo.
Z tego wniosek ,że myślicie podobnie jak ja i bardzo się cieszę.
Chciałam podziękować wszystkim ,którzy dali mi wczoraj plusiki,a było ich bardzo dużo.
Z tego wniosek ,że myślicie podobnie jak ja i bardzo się cieszę.
Jak sie temat nie przyjmie to trudno... Próbowałam ;)))
Dziękuję za 500 lubianych postów! Wszystkim, bo nie chciałabym ominąć kogoś przy wyliczaniu ;)
A w podziękowaniu mały drobiazg ode mnie:
http://www.yazgulu.com/Guller/146.swf
Zeby było w temacie.Zawsze pilnowałam poniewaz chcialam wyłapac jakieś okrągle polubienie,żeby wpisac sie na podziekowajkach.I tym razem nie udało się.
Ale dziekuję wszystkim tym,ktorzy dawali mi laki a teraz żałują.Wszystkim tym,ktorym podoba się to co piszę. A od Moderatora - 1 cent za 1 polubienie poproszę - nr konta wysle na maila. Dziekuję uniżenie. mleczko47
Faktycznie spóźniłas sie o 3 plusiki ,ale przy takiej ilości nie ma to znaczenia ,musisz wyrobić sobie lepszy refleks . /DDD
Ja już dziś chciałam serdecznia Wam wszystkim podziekować za pomoc oraz za wspaniałą atmosfere,bez Was na wyjezdzie byłoby bardzo smutno.Wyjezdzam w srode, ale od jutra nie mam internetu , na dwa dni nie oplaca mi się doladowywać aldi. Życzę wszystkim szybkiego powrotu do domu, oby czas szybko Wam leciał :)))
Ja również wszystkim dziękuję.Ja już jutro wyjezdzam...mam nadzieję że podróz jakiś przejadę...i tak zero spania a autobusie..
Dodam podziękowania dla tv niemieckiej.. tam tez mnóstwo muzyki klasycznej ..cudne koncerty . Idę dzisiaj na chór... super odskocznia na dwie godzinki... chociaż więcej się śmiejemy niż śpiewamy...a ja na razie improwizuję otwierając buźkę...