Podziękowajki

01 października 2014 23:33 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Alinko, jedź szczęśliwie do domu, przytul dzieciaczki, męża i melduj się z domu. Szczęśliwej podróży.

Alinko, a towarzyszkę podróży zostawiasz...( życzę Ci jak najmniej problemów w omku i odpoczywaj!!!!!!!!!!!
09 października 2014 13:53 / 7 osobom podoba się ten post
Chciałam Wam Wszystkim podziękować za słowa otuchy i za modlitwę i za to ,że Jesteście:))) Wielkie DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!
09 października 2014 17:32 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea, a co ja mam powiedzieć?
Nauczona ortografii  że o północy na wyrywki jak tabliczkę mnożenia mogłam recytować, dyktanda całe życie powyżej normy wiekowej, wyszkolona tak że mogłabym pewnie jako korektor w jakimś wydawnictwie pracować... A tu piszę (na klawiaturze) posta, wysyłam go i włosy stają mi dęba po przeczytaniu! 
Czasem trafi się literówka, czasem ogonek w polskich typowych nie wskoczy, ale zauważyłam że dużo ludzi pisząc odręcznie - pisze poprawnie, a pisząc na jakiejkolwiek klawiaturze robi mnóstwo błędów. Może to kwestia pośpiechu, może nieuwagi - społeczeństwo coraz mniej zwraca uwagę na to. (Nie mówię że wszyscy, zaznaczam od razu!)
Dostałam służbowego maila tak upstrzonego błędami zarówno ortograficznymi jak i stylistycznymi, że uwierz mi - my wszyscy tutaj przy tym to pikuś.
Pan pikuś, jak to moje dzieci mawiają :)))
09 października 2014 18:19
Bardzo często nawet po wciśnięciu alt nie wyskakują ogonki i człowiek musi lub nie męczyć się z korektą. Najbardziej właśnie to mnie denerwuje. Z językiem polskim zawsze miałam problemy nie znano kiedyś czegoś takiego jak dysortografia a ja w jednym wypracowaniu do 6-7 byków sadziłam. Przepisywałam książki aby nawyk wszedł w ręce. Trochę to porawiło moje pisanie
09 października 2014 18:19
Bardzo często nawet po wciśnięciu alt nie wyskakują ogonki i człowiek musi lub nie męczyć się z korektą. Najbardziej właśnie to mnie denerwuje. Z językiem polskim zawsze miałam problemy nie znano kiedyś czegoś takiego jak dysortografia a ja w jednym wypracowaniu do 6-7 byków sadziłam. Przepisywałam książki aby nawyk wszedł w ręce. Trochę to porawiło moje pisanie.

To nie moja wina ,ze podwójnie mi się zapisał post wyskoczyłam mi bbez mojego udzialu informacja   Upss
09 października 2014 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
I masz jeszcze jedną zaletę. Nie obrażasz się jeśli ktoś Ciebie "poprawia". Wręcz przeciwnie, przyznajesz rację. 
Też tak mam. Traktuję to jako naukę.

10 października 2014 09:36
didusia

Bardzo często nawet po wciśnięciu alt nie wyskakują ogonki i człowiek musi lub nie męczyć się z korektą. Najbardziej właśnie to mnie denerwuje. Z językiem polskim zawsze miałam problemy nie znano kiedyś czegoś takiego jak dysortografia a ja w jednym wypracowaniu do 6-7 byków sadziłam. Przepisywałam książki aby nawyk wszedł w ręce. Trochę to porawiło moje pisanie

A ja nie mam polskiej klawiatury i polskich znakow juz od dawna :(
10 października 2014 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
JaninaWasiak

A ja nie mam polskiej klawiatury i polskich znakow juz od dawna :(

No to masz jeden problem z głowy/DDD
25 października 2014 15:54 / 11 osobom podoba się ten post
ja też chcę wam podziękować za czas wspólnie spędzony,za mądre słowa,za poczucie humoru,oj nieraz się uśmiałam,a wam zyczę aby szybko mijały dni,jeszcze raz dzięki,a wyjeżdzającym szerokiej drogi!!!
25 października 2014 19:28 / 16 osobom podoba się ten post
Dziękuję Wam wszystkim za wspólne dni radości, smutków, problemów i śmiechu. Bez Was wyjazdy byłyby znacznie trudniejsze do zniesienia nawet na najwspanialszej stelli.
Dziękuję dziewczynom które o mnie myślały, a dzięki czemu trafiłam w miejsce do którego chce się wracać.
Dziękuję tym, którzy mnie słuchali gdy mówiłam, i mówili gdy słuchałam.
To jest jedna z radosnych stron mojego życia :)
25 października 2014 19:59 / 5 osobom podoba się ten post
Lili

Dziękuję Wam wszystkim za wspólne dni radości, smutków, problemów i śmiechu. Bez Was wyjazdy byłyby znacznie trudniejsze do zniesienia nawet na najwspanialszej stelli.
Dziękuję dziewczynom które o mnie myślały, a dzięki czemu trafiłam w miejsce do którego chce się wracać.

..........a  ja dziękuję mojej intuicji, że mnie nie zawiodła i że dzięki niej trafiłam w miejsce, do którego chce się wracać )

25 października 2014 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Lili,a Ty już do domku wracasz???
25 października 2014 22:08 / 6 osobom podoba się ten post
Lili

A ja dziekuję Lileczko Tobie za to , że przeznaczyłaś swój czas dla mnie na naukę , prowadziłaś za rękę jak " niedorobione " dziecko krok po kroku i udało się !!!!Życzę Ci pięknego , spokojnego urlopu , szczęśliwej podróży i nie zapominaj o nas .... jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ..-:)))))))))
26 października 2014 06:46 / 8 osobom podoba się ten post
Dziekuje Wszystkim za poswięcony czas dla mnie , za Wasze wsparcie, porady i pomoc.  pa  i trzymajcię się i 
26 października 2014 07:00 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Dziekuje Wszystkim za poswięcony czas dla mnie , za Wasze wsparcie, porady i pomoc.  pa  i trzymajcię się i 

no trzym się michasia :))))