Alinko, jedź szczęśliwie do domu, przytul dzieciaczki, męża i melduj się z domu. Szczęśliwej podróży.
Alinko, jedź szczęśliwie do domu, przytul dzieciaczki, męża i melduj się z domu. Szczęśliwej podróży.
Bardzo często nawet po wciśnięciu alt nie wyskakują ogonki i człowiek musi lub nie męczyć się z korektą. Najbardziej właśnie to mnie denerwuje. Z językiem polskim zawsze miałam problemy nie znano kiedyś czegoś takiego jak dysortografia a ja w jednym wypracowaniu do 6-7 byków sadziłam. Przepisywałam książki aby nawyk wszedł w ręce. Trochę to porawiło moje pisanie
A ja nie mam polskiej klawiatury i polskich znakow juz od dawna :(
Dziękuję Wam wszystkim za wspólne dni radości, smutków, problemów i śmiechu. Bez Was wyjazdy byłyby znacznie trudniejsze do zniesienia nawet na najwspanialszej stelli.
Dziękuję dziewczynom które o mnie myślały, a dzięki czemu trafiłam w miejsce do którego chce się wracać.
Dziękuję tym, którzy mnie słuchali gdy mówiłam, i mówili gdy słuchałam.
To jest jedna z radosnych stron mojego życia :)
Dziękuję Wam wszystkim za wspólne dni radości, smutków, problemów i śmiechu. Bez Was wyjazdy byłyby znacznie trudniejsze do zniesienia nawet na najwspanialszej stelli.
Dziękuję dziewczynom które o mnie myślały, a dzięki czemu trafiłam w miejsce do którego chce się wracać.
Dziekuje Wszystkim za poswięcony czas dla mnie , za Wasze wsparcie, porady i pomoc. pa i trzymajcię się i