Podziękowajki

14 lipca 2014 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Jeszcze się dziś nie odmeldowuję, ale już teraz chciałam wam wszystkim podziękować za towarzystwo, za śmiechy, za smuty, za muzykę, za polubienia. I najważniejsze: za to, że moje życie na wyjeździe dzieki wam było znośniejsze.
Cieszę się bardzo na spęd we Wrocku i że poznam niektórych osobiście :)

W domciu oczywiście się odezwę i też będę z wami. 

I Witz ode mnie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XuAaVVPEGoY

odpoczywaj dziewczyno i baw sie dobrze
14 lipca 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Jeszcze się dziś nie odmeldowuję, ale już teraz chciałam wam wszystkim podziękować za towarzystwo, za śmiechy, za smuty, za muzykę, za polubienia. I najważniejsze: za to, że moje życie na wyjeździe dzieki wam było znośniejsze.

I Witz ode mnie ;)

bezpiecznej podrozy do domku lena,a ja podziekuje tobie ze mnie wspieralas,;-
14 lipca 2014 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

I Witz ode mnie ;)

Ni bedziemy płakac bo wiemy ze niedlugo wrucisz!!Miłego urlopu:))
17 sierpnia 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Chcę podziekowac sasance za przepis na pizze.Jest najsmaczniejsza z wszystkich pizz jakie jadlam.Dzieki juz robiłam 3 x .
23 sierpnia 2014 10:26 / 8 osobom podoba się ten post
A ja chciałam Emilii podziękować za zaproszenie:) i za porządne wprowadzenie w obowiązki,pralkowe instrukcje i inne takie,za wycieczkę na dzień dobry i kolację na do widzenia:):):):)Była ze mną tydzień-nawet jej wczoraj powiedziałam,że mam łatwiej niż ona tu miała na początku - praktycznie niemal na tacy wszystko mi podała:)Więc będę grzeczna ,nic już postaram się nie popsuć,hi hi hi:):):) PDP jest trudna ,ale do "przełknięcia" -bywają gorsze.Wiec nie myślcie sobie mili moi ,ze tu całkiem wywczasy:)Starośc identyczna jak wszędzie i praca tak samo:)
26 sierpnia 2014 12:53 / 1 osobie podoba się ten post
A ja dzieki Forum poznalam kilka wspanialych osob, usmiechnelam sie niejednokrotnie, gdy mialam totalnego dola a ktos napisal pare slow na pocieche, spedzilam wiele godzin na czytaniu gdy dopadala mnie samotnosc, itd......., i za to dziekuje.
25 września 2014 18:14 / 3 osobom podoba się ten post
Tak sobie przeglądam forum w poszukiwaniu zapomnianych wątków i trafiłam między innymi na ten.
Przyszło mi zatem do głowy że chciałabym podziękować za dwie rzeczy:
- za to że jeszcze tu ze mną wytrzymujecie
- kilku osobom za polecenie, dzięki czemu żyję sobie tutaj jak w raju ;)
Nie będę wymieniać, sądzę że te osoby których to dotyczy będą wiedziały że o nich mowa :)

A oprócz tego dziękuję za to że jesteście! :)
25 września 2014 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
Dużorzeczy mądrych się tytaj dowiedziałam,zawsze otrzymałam radę,jak o coś pytałam,wiec też dzięki wielkie
25 września 2014 18:42 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Tak sobie przeglądam forum w poszukiwaniu zapomnianych wątków i trafiłam między innymi na ten.
Przyszło mi zatem do głowy że chciałabym podziękować za dwie rzeczy:
- za to że jeszcze tu ze mną wytrzymujecie
- kilku osobom za polecenie, dzięki czemu żyję sobie tutaj jak w raju ;)
Nie będę wymieniać, sądzę że te osoby których to dotyczy będą wiedziały że o nich mowa :)

A oprócz tego dziękuję za to że jesteście! :)

Ja Ci też Lili dziękuję za to że jesteś 
25 września 2014 18:55 / 8 osobom podoba się ten post
A ja dziękuję Wam wszystkim za spędzony mile czas.Wrócę do Was po miesięcznym urlopie.Dzięki za rady,miłe i pełne otuchy słowa.Trzymajcie się cieplutko,nie dajcie się PDP,nie pozwólcie aby dopadały Was jakiekolwiek doły.No i wogóle wszystkiego dobrego dla tych co pozostają na posterunku oraz dla tych co będą odpoczywać.
25 września 2014 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
balutka

A ja dziękuję Wam wszystkim za spędzony mile czas.Wrócę do Was po miesięcznym urlopie.Dzięki za rady,miłe i pełne otuchy słowa.Trzymajcie się cieplutko,nie dajcie się PDP,nie pozwólcie aby dopadały Was jakiekolwiek doły.No i wogóle wszystkiego dobrego dla tych co pozostają na posterunku oraz dla tych co będą odpoczywać.

Odpoczywaj błogo i czas niech Ci się ślimaczy w domu,!!! i wszystkiego dobrego, pa do usłyszenia na forum:) 
01 października 2014 17:56 / 6 osobom podoba się ten post
Dziękuję Wszystkim za miłe towarzystwo , za rady , za pocieszanie w ciężkich chwilach .Dzięki Wam jakoś wytrzymuję na wygnaniu . Życzę szybko mijających dni pozostajacym na warcie , pozdrawiam i do napisania z Pl ...buziolki
01 października 2014 18:15
alinka1339

Dziękuję Wszystkim za miłe towarzystwo , za rady , za pocieszanie w ciężkich chwilach .Dzięki Wam jakoś wytrzymuję na wygnaniu . Życzę szybko mijających dni pozostajacym na warcie , pozdrawiam i do napisania z Pl ...buziolki

Alinko, jedź szczęśliwie do domu, przytul dzieciaczki, męża i melduj się z domu. Szczęśliwej podróży.
01 października 2014 18:18 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Alinko, jedź szczęśliwie do domu, przytul dzieciaczki, męża i melduj się z domu. Szczęśliwej podróży.

Dziękujme napewno się z domku zamelduję.
01 października 2014 19:08
jedz szczesliwie