Na wyjeździe #5

31 stycznia 2014 16:21
ale kieliszek wina czy 1 drink chyba mozna? chodzi o to  by nie byc pijanym.U mnie Babcia -sama nie pija - mi zawsze kaze sobie wina nalac.

Jak przyjdzie kolezanka Babci, to od razu Sekt na stol i pijemy a Babcia mowi zeby pic nie zalowac. Nawet jak rodzina Babci byla i wychodzilismy do restauracji to kazdy obowiazkowo piwo zamawial, tylko Babcia sok. a Syn w prezencie przyniosl mi Malibu .

Moja poprzedniczka codziennie na przerwie popoludniowej szla na piwo a wieczorem przed snem lubila wypic troche koniaczku
31 stycznia 2014 16:25 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Język francuski znam nawet bardzo dobrze:)Ha!!!!!!!!Mało tego, nie uczyłam sie jakoś specjalnie,samo przyszło:D;D;D;D;D;D

A moja przyjaciółka zawsze mówi " po francusku umiem ale się brzydzę " ;-)
31 stycznia 2014 16:55 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea kochan informuj informuj napewno sie przyda trzymam kciuki za ciebie zebys sie nie denerwowała ,i za syna zeby mu sie udało, chłopak tez bedzie zadowolony!!!
31 stycznia 2014 17:21 / 5 osobom podoba się ten post
A wiecie co dziś jest 31 stycznia światowy dzień przytulania więc przytulam was wszystkich wirtualnie i miłego wieczorku życzę.
31 stycznia 2014 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
A taka się akcja kryminalna zapowiadała i nic z tego nie wyszło:(
Pan policjant owszem przybył za 15 piąta..w mundurze i słuzbowym autem-poszedł sobie właśnie:):):)No,jak ja bym tym przestępcą była, to też na widok radiowozu ,nosa z nory bym nie wychylała:):)Juz jestesmy zabunkrowane i na pewno dziś nikt nas nie ukradnie,nie okradnie i nie zamorduje:):):)::)I przeszło koło nosa kriminal tango:(
31 stycznia 2014 17:40
tak dzien przytulania to tu brzmi jak dobry dowcip...chyba poduszke se poprzytulam,wiecej obiektów do przytulania tu nie widze,ehh
31 stycznia 2014 17:41
Marta

tak dzien przytulania to tu brzmi jak dobry dowcip...chyba poduszke se poprzytulam,wiecej obiektów do przytulania tu nie widze,ehh

Marta przecież ja cię przytulam wirtualnie,nie czujesz tego,buuuu,uśmiechnij się i przytul nawet do poduszki.
31 stycznia 2014 17:43
Marta

Wirtualnie tez się można poprzytulać:)I przez telefon:):)Lepszy rydz niż nic:)
31 stycznia 2014 17:48 / 4 osobom podoba się ten post
Próbuje wirtualnie,jak cos poczułyscie to to byłam ja...
31 stycznia 2014 18:36
Dziewczyny a gdzie podziewa sie Janusz czy on nie jest teraz w okolicach Bilefeld??:)
31 stycznia 2014 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

A wiecie co dziś jest 31 stycznia światowy dzień przytulania więc przytulam was wszystkich wirtualnie i miłego wieczorku życzę.

przytul mnie, ale nie sciskaj mocno:)
31 stycznia 2014 19:28
Dzieki Andreiko za info :))

31 stycznia 2014 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
Jak czasami zagladaja tu i czytaja forum to sie domysla hehehe a jak nie to zapytaja a ty odpisz podobno dobry podopieczny hehehe:)))
31 stycznia 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

To ja tez cie przytulam:))) Wirtualnie inaczej sie nie da:))))
31 stycznia 2014 20:29 / 6 osobom podoba się ten post
Muszę sie wam pochwalić,że od mojego przyjazdu( jestem tutaj miesiąc) moja babuszka przytyła 2 kg.... i waży już 46 kg ufffff :):):):):)