Na wyjeździe #5

31 stycznia 2014 20:34 / 3 osobom podoba się ten post
I dlatego masz takie "chody" w firmie :) !!!! Na wszelki wypadek nie zadzieraja z Toba !!
31 stycznia 2014 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
judora

A moja przyjaciółka zawsze mówi " po francusku umiem ale się brzydzę " ;-)

Ale faceta ze znajomością b.dobra j.francuskiego sie na 100 % nie brzydzi:) Trzeba na kompromis francuski iść:)
31 stycznia 2014 20:47
Joasia

Muszę sie wam pochwalić,że od mojego przyjazdu( jestem tutaj miesiąc) moja babuszka przytyła 2 kg.... i waży już 46 kg ufffff :):):):):)

Moja tez przytyła,i syn mnie za to zganił,bo mamusia ma trzymać linie / w wieku 90 lat,o moj boże.../
31 stycznia 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
Hahaha przeciez nie masz nic do ukrycia cała prawe piszemy hehehe:))))
31 stycznia 2014 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
Kochana ja tutaj się odchudzam:):):):) ale przy mojej Helci nie da rady :):):) jak ja nie jem to ona też nie chce odsuwa talerz:):):) i trzeba jeść:):):):) no i coś czuję ,że jak skończy mi się kontrakt to lepiej będzie mnie przeskoczyć jak obejść:):):):)
31 stycznia 2014 20:55
Oj to prawda dobrze ze mi sie ten wyjazd trafł bo by musiała ruszac co na dach składam a to mi mi sie tez nie podobało!!!! Swieta wydatek sylwester nastepny opłaty rany julek głowa mała!!!
31 stycznia 2014 20:58 / 3 osobom podoba się ten post
Kochanego ciałka nigdy za dużo....Facet nie pies,na kości nie leci....Ja okrąglótka jak kuleczka...
31 stycznia 2014 20:58 / 3 osobom podoba się ten post
więcej nas do kochania:):)
31 stycznia 2014 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

więcej nas do kochania:):)

Zle będzie jak nam mąż powie-lepiej wyżywić niż ubrać ....hihi.
31 stycznia 2014 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
No to fajnie ja jezde na dwie zmiany u siebie mowie co mi lezy na sercu i zmienicze tez przestałam sie przejmowac!!! nie prywatnie to przez firme pojade !!! A nawet ostanio moj przyjacie zapropnował zebym przestała jezdzic !!! o co to to napewno nie!!! Jak chece byc ze mna musi moje decyzje akceptowac jak ja jego!! ale jak jade na zastepstwo po prost staram sie zrobic wszystko co do mnie nalezy jak najlepiej zeby pdp nie miał kzywdy.Nie zawsze sie trafi dobrze ale ja nie bede nikomu wchodzic w doroge jak cos do konca niejest załatwione to ja tego nie zmieniam, moze zle nie wtracam sie jak stałej opiekunce pasuje to mi rownie !!!Moze zle ale taka jestem.
31 stycznia 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Kochana ja tutaj się odchudzam:):):):) ale przy mojej Helci nie da rady :):):) jak ja nie jem to ona też nie chce odsuwa talerz:):):) i trzeba jeść:):):):) no i coś czuję ,że jak skończy mi się kontrakt to lepiej będzie mnie przeskoczyć jak obejść:):):):)

Też się odchudzam, tzn usiłuje, a dziadek każe mi jeść, ma strach w oczach, martwi sie, bo co ludzie powiedzą, że on mi tutaj jeść nie daje,a w Polsce pomyślą, że w Niemczech ludzie głodują:))
31 stycznia 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Dokładnie aby zdrowie było hehe:)))
31 stycznia 2014 21:18
Joasia

Ojtam znajdziesz inny sposob na schudniecie jest wiele innych sposobow prawda hehe:))))
31 stycznia 2014 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Ojtam znajdziesz inny sposob na schudniecie jest wiele innych sposobow prawda hehe:))))

no tak w następną sobotę będę mogła trochę kalorii spalić;);););) hehehehe
31 stycznia 2014 21:30
Zakręcona Mamuela

A jaki? bom dzisiaj cos slabo myslaca?:):)