W domu

24 maja 2014 20:04
mleczko47

Cos tam zahaczyłam,że nowy Amber-Gold w Gdansku.Nic nie czytałas na ten temat.Ponoc przekręt wiekszy jak  w wymienionej firmie.

Nie.Mam za to znajomą ,która swoje kilkunastoletnie oszczędnosci z pracy opiekunki utopiła właśnie w słynnym Amber Gold,juz jest pod 70tkę i nie odrobi tego a szanse na odzyskanie póki co marne.....To już bym chyba w skarpecie trzymacjak w firmie "krzak"
24 maja 2014 20:05
Gosia 1234

No to i ja w domu.
Kurcze tylko dlaczego tak trudno się ogarnąc?

Bo trzeba sie przestawic na inne tory a to trwa pare dni  
25 maja 2014 10:22 / 8 osobom podoba się ten post
Witajcie,melduje się z domku 18godz jechałam!
Teraz leżakuje w moim łóżku,szanowny małżonek był po bułeczki na śniadanko teraz gotuje obiad:)
Czyż życie nie jest piękne:))
Pozdrawiam wszystkich i mimo wszystko miłej niedzieli.
25 maja 2014 13:00 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Teraz leżakuje w moim łóżku,szanowny małżonek był po bułeczki na śniadanko teraz gotuje obiad:)

Odpoczywaj kochana i nabieraj sił. Bo praca w DE czeka na Ciebie ;-) Ja też niedługo będę leżakować w łóżku i czekać na śniadanko i kawę 
25 maja 2014 14:48 / 5 osobom podoba się ten post
W domciu jest super!!!
Wróciliśmy rano z wczorajszego grilla u szwagierki,
teraz małżonek pochrapuje na tapczaniku, pies koło niego robi to samo,
ja integruję się z Wami.
Jak MM wstanie idziemy z piesiem na dłuuuuugi spacerek, może jakieś lody albo piffko po drodze....
25 maja 2014 15:11
kasiachodziez

Ale masz dobrze. Odpoczywaj  Kochana
25 maja 2014 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

W domciu jest super!!!
Wróciliśmy rano z wczorajszego grilla u szwagierki,
teraz małżonek pochrapuje na tapczaniku, pies koło niego robi to samo,
ja integruję się z Wami.
Jak MM wstanie idziemy z piesiem na dłuuuuugi spacerek, może jakieś lody albo piffko po drodze....

Ty lepiej zejdz z tego fotelika, bo się spalisz na amen !!!!
26 maja 2014 12:42
Gorąco i parno u mnie. Rano była mgła, jakieś chmurki sobie płyną po niebie. Tylko ciekawe kiedy z nich lunie ??
26 maja 2014 12:52 / 2 osobom podoba się ten post
Wczorajszy dzień przehulałam od świtu do późnej nocy, nasza parafia "obchodziła" 98 urodziny. Z powyższej okazji był wielki kiermasz na plebanii zorganizowany z rozmachem przez naszych księży z pomocą ludzi i zabawa trwała do późnych godzin wieczornych. Na takich imprezach okazuje się, że "wiejskie chłopy" jednak potrafią bawić się bez wszechobecnego piwa i inszego alkoholu.
Ja dodatkowo siedziałam wczoraj pół dnia w komisji z racji wyborów do Europarlamentu i wbrew pozorom na brak rozrywek nie narzekałam. No a dodatkowa kasa się przyda :)))
26 maja 2014 16:11 / 1 osobie podoba się ten post
Pogoda piękna a ja mam "niechcieja":( Nic mi się nie chce-walizka na mnie patrzy,bus zamówiony,zostało zaledwie 3 dni do wyjazdu:( Nie lubię tego momentu kiedy zbliża się wyjazd i najchętniej to bym w domu została....Ale nie wygraliśmy w Lotto więc trza jechać:(
26 maja 2014 16:16
kasia63

Pogoda piękna a ja mam "niechcieja":( Nic mi się nie chce-walizka na mnie patrzy,bus zamówiony,zostało zaledwie 3 dni do wyjazdu:( Nie lubię tego momentu kiedy zbliża się wyjazd i najchętniej to bym w domu została....Ale nie wygraliśmy w Lotto więc trza jechać:(

Będziesz tam miała internet? Coś wiesz na temat warunków i PDP?
26 maja 2014 16:17
kasia63

Mnie się też nic nie chce. Walizkę już spakowałam,ale przykryłam ją kocem, żeby mnie nie drażniła.Też mam trzy dni do wyjazdu.
26 maja 2014 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Będziesz tam miała internet? Coś wiesz na temat warunków i PDP?

Jasne ,że tak:)Zreszta ja mam swoj net jakby co a ma byc tam stacjonarny:) Wszystko wiem co trzeba ,tylko zwyczajnie nie chce mi sie jechać-miesiąc w domu to zawsze za krótko:(
26 maja 2014 16:35
joannagda

Mnie się też nic nie chce. Walizkę już spakowałam,ale przykryłam ją kocem, żeby mnie nie drażniła.Też mam trzy dni do wyjazdu.

Jadę w piątek rano TransGlassem,Z Sianowa, kierunek FnM ,a Ty?
26 maja 2014 18:32
kasia63

Jadę w piątek rano TransGlassem,Z Sianowa, kierunek FnM ,a Ty?

A ja Sindbadem nach Munchen