Cos tam zahaczyłam,że nowy Amber-Gold w Gdansku.Nic nie czytałas na ten temat.Ponoc przekręt wiekszy jak w wymienionej firmie.
Cos tam zahaczyłam,że nowy Amber-Gold w Gdansku.Nic nie czytałas na ten temat.Ponoc przekręt wiekszy jak w wymienionej firmie.
No to i ja w domu.
Kurcze tylko dlaczego tak trudno się ogarnąc?
Witajcie,melduje się z domku 18godz jechałam!
Teraz leżakuje w moim łóżku,szanowny małżonek był po bułeczki na śniadanko teraz gotuje obiad:)
Czyż życie nie jest piękne:))
Pozdrawiam wszystkich i mimo wszystko miłej niedzieli.
Witajcie,melduje się z domku 18godz jechałam!
Teraz leżakuje w moim łóżku,szanowny małżonek był po bułeczki na śniadanko teraz gotuje obiad:)
Czyż życie nie jest piękne:))
Pozdrawiam wszystkich i mimo wszystko miłej niedzieli.
W domciu jest super!!!
Wróciliśmy rano z wczorajszego grilla u szwagierki,
teraz małżonek pochrapuje na tapczaniku, pies koło niego robi to samo,
ja integruję się z Wami.
Jak MM wstanie idziemy z piesiem na dłuuuuugi spacerek, może jakieś lody albo piffko po drodze....
Pogoda piękna a ja mam "niechcieja":( Nic mi się nie chce-walizka na mnie patrzy,bus zamówiony,zostało zaledwie 3 dni do wyjazdu:( Nie lubię tego momentu kiedy zbliża się wyjazd i najchętniej to bym w domu została....Ale nie wygraliśmy w Lotto więc trza jechać:(
Pogoda piękna a ja mam "niechcieja":( Nic mi się nie chce-walizka na mnie patrzy,bus zamówiony,zostało zaledwie 3 dni do wyjazdu:( Nie lubię tego momentu kiedy zbliża się wyjazd i najchętniej to bym w domu została....Ale nie wygraliśmy w Lotto więc trza jechać:(
Będziesz tam miała internet? Coś wiesz na temat warunków i PDP?
Mnie się też nic nie chce. Walizkę już spakowałam,ale przykryłam ją kocem, żeby mnie nie drażniła.Też mam trzy dni do wyjazdu.
Jadę w piątek rano TransGlassem,Z Sianowa, kierunek FnM ,a Ty?