W domu

23 maja 2014 09:28 / 2 osobom podoba się ten post
Jakby dali prawdziwy numer to by pewnie caly czas telefon dzwonil.
23 maja 2014 09:29 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jeszcze w domu,czekam na akceptację rodziny i jak dobrze pójdzie jadę 30.05 na 2 miechy do Neu Isenburg,koło FnM.Rozmawiałam ze zmienniczką,sympatyczna dziewczyną,zapowiada się spokojna stella:)Pożywiom uwidim.

A myślałam, że uda mi suię tym razem Ciebie "nawiedzić", ale moze następnym razem? Ja akurat będę chyba 2 miesiące w domu. A z drugiej strony - lato, letniki, wizyty stęsknionej rodzinki (stesknionej za morzem) - może lepiej tak? Nie, jednak szkoda by mi było tych grzybków i rybek co na mnie czekają i już rosną szybciutko ;-)
A Tobie miłej i spokojnej stelli życzę.
23 maja 2014 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
U nas pogoda ładna ale czytając niektóre posty już wiem, że szybko się zmieni. Będzie deszczyk a ja lubię jak pada.
Roślinkom tez się przyda.
23 maja 2014 09:59
Monachium pochmurne, pewnie PDP prześpi cały dzień. Ja czekam na dziewczynę od gimnastyki bo przychodzi z psem :-D
23 maja 2014 13:40
A ja wrocilam z imprezki w zerowce z okazji Dnia Mamy. Robie za matke, bo ta w pracy.

Upał taki, ze hu hu.........

Dostalam esemesa pod tytułem EUROWYBORY (zamiast numeru), informują kiedy i od której do której mozemy na tych eurooślików głosować. Koryto przyciaga.
Ech, ale głosowac na kogos trzeba.

23 maja 2014 13:50 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No proszę ale bydło - hahaha. Takich mamy polityków, cwaniactwo i obłuda. I nabijanie ludzi w butelkę. Kim MY dla nich jesteśmy ????

Nic tylko Go odnależć i w m**dę dać za przeproszeniem. Świnie  nie politycy!!!
23 maja 2014 14:03 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Nic tylko Go odnależć i w m**dę dać za przeproszeniem. Świnie  nie politycy!!!

No niestety, klasa polityczna w większości kombinuje i kłamie. Taki zawód ;-//  szkoda ręki brudzić. 
23 maja 2014 14:06 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No niestety, klasa polityczna w większości kombinuje i kłamie. Taki zawód ;-//  szkoda ręki brudzić. 

też prawda ::) 
23 maja 2014 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
Kłamia, mamia obietnicami, Michasiu on jeszcze pewnie trafi do Barlinka, ja jestem cierpliwa.
I co? dasz w morde oszustowi, za czlowieka cie skażą, pieprzyc ich.
  Moja corka 19-latka o czystej karcie wyborczej(jeszcze) takie dziecko z główka w chmurach, ufna oznajmila mi, ze jak to tak ma wygladac, ze wszystko dla picu, tel do św nieznajomego, ona nie idzie glosowac.
Na tym spedzie politycznym, dalam numer kilku osobom, ciekawa jestem, pewnie probowali dzwonic....

Joasiu Wasiak, ja poruszylam temat, nasz temat, nasze problemy tej emigracji zarobkowej, co to wraca z zarobioną kasa do Polski, pytalam co z tymi dzieki ktorym nasze panstwo zarabia rocznie 30 mld eu, drugie tyle idzie w kieszenie firm o nazwie krzak o braku perspektyw na wypracowanie renty i o tym, ze jestesmy bez pomocy prawnej za granicą.. On sam od siebie wyskoczyl z propozycja tego telefonu, obiecywal pomóc. 
23 maja 2014 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
Gorąco u mnie, czekam cierpliwie na ten deszcz. Nie chce mi się z domu wychodzić, bo popłynę po tym rozgrzanym betonie i asfalcie. Jednak w małych miejscowościach jest przyjemniej latem. Więcej otwartej przestrzeni, wiaterek i zieleń tworzą razem zupełnie inne powietrze.
23 maja 2014 14:27
Mycha

Gorąco u mnie, czekam cierpliwie na ten deszcz. Nie chce mi się z domu wychodzić, bo popłynę po tym rozgrzanym betonie i asfalcie. Jednak w małych miejscowościach jest przyjemniej latem. Więcej otwartej przestrzeni, wiaterek i zieleń tworzą razem zupełnie inne powietrze.

Ja własnie mieszkam w takiej malej miejscowosci, wszedzie zielono, duzo drzew, jezioro, a to wszystko wokół mnie. Na zewnatrz gorąc, w mieszkaniu super chlodek. Nagotowałam kompotu z rabarbaru, takiego prosto z ekologicznego ogrodka, zaraz schłodze i bedzie na 2-3 dni do picia. 

Myszonok, wyjdż! Moze przy dobrym wietrzyku do mnie tym płynnym asfaltem dopłyniesz? Dawaj !!!!!!
23 maja 2014 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ja własnie mieszkam w takiej malej miejscowosci, wszedzie zielono, duzo drzew, jezioro, a to wszystko wokół mnie. Na zewnatrz gorąc, w mieszkaniu super chlodek. Nagotowałam kompotu z rabarbaru, takiego prosto z ekologicznego ogrodka, zaraz schłodze i bedzie na 2-3 dni do picia. 

Myszonok, wyjdż! Moze przy dobrym wietrzyku do mnie tym płynnym asfaltem dopłyniesz? Dawaj !!!!!!

Tak do południa to można wyjść. Byłam zreszta na basenie więc ruchu trochę zaznałam ;-)))  i to w fajnej wodzie. Ale teraz wszystko jest nagrzane i nie ma głupich nie wychodzę. No wiesz, gdybym chociaz do Ciebie dopłynęła tym asfaltem .... zrobiłybyśmy mały chórek. Trochę piszczę ale są na to sposoby. Ostatnio widziałam jak się rozkręcał chórek w serialu "Ranczo" ;-))) też dobry sposób. 
24 maja 2014 18:49
No to i ja w domu.
Kurcze tylko dlaczego tak trudno się ogarnąc?
24 maja 2014 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie w FAKTACH usłyszałam ,że bilety na Ligę Mistrzów u koników zaczynają się od 1300 euro......Dobrze ,że nie mieszkamy w Hiszpanii bo jeszcze by nam nasi domowi kibice cała opiekunkową wypłatę przehulali:):):)
24 maja 2014 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Właśnie w FAKTACH usłyszałam ,że bilety na Ligę Mistrzów u koników zaczynają się od 1300 euro......Dobrze ,że nie mieszkamy w Hiszpanii bo jeszcze by nam nasi domowi kibice cała opiekunkową wypłatę przehulali:):):)

Cos tam zahaczyłam,że nowy Amber-Gold w Gdansku.Nic nie czytałas na ten temat.Ponoc przekręt wiekszy jak  w wymienionej firmie.