Jeszcze w domu,czekam na akceptację rodziny i jak dobrze pójdzie jadę 30.05 na 2 miechy do Neu Isenburg,koło FnM.Rozmawiałam ze zmienniczką,sympatyczna dziewczyną,zapowiada się spokojna stella:)Pożywiom uwidim.
Jeszcze w domu,czekam na akceptację rodziny i jak dobrze pójdzie jadę 30.05 na 2 miechy do Neu Isenburg,koło FnM.Rozmawiałam ze zmienniczką,sympatyczna dziewczyną,zapowiada się spokojna stella:)Pożywiom uwidim.
No proszę ale bydło - hahaha. Takich mamy polityków, cwaniactwo i obłuda. I nabijanie ludzi w butelkę. Kim MY dla nich jesteśmy ????
Nic tylko Go odnależć i w m**dę dać za przeproszeniem. Świnie nie politycy!!!
No niestety, klasa polityczna w większości kombinuje i kłamie. Taki zawód ;-// szkoda ręki brudzić.
Gorąco u mnie, czekam cierpliwie na ten deszcz. Nie chce mi się z domu wychodzić, bo popłynę po tym rozgrzanym betonie i asfalcie. Jednak w małych miejscowościach jest przyjemniej latem. Więcej otwartej przestrzeni, wiaterek i zieleń tworzą razem zupełnie inne powietrze.
Ja własnie mieszkam w takiej malej miejscowosci, wszedzie zielono, duzo drzew, jezioro, a to wszystko wokół mnie. Na zewnatrz gorąc, w mieszkaniu super chlodek. Nagotowałam kompotu z rabarbaru, takiego prosto z ekologicznego ogrodka, zaraz schłodze i bedzie na 2-3 dni do picia.
Myszonok, wyjdż! Moze przy dobrym wietrzyku do mnie tym płynnym asfaltem dopłyniesz? Dawaj !!!!!!
Właśnie w FAKTACH usłyszałam ,że bilety na Ligę Mistrzów u koników zaczynają się od 1300 euro......Dobrze ,że nie mieszkamy w Hiszpanii bo jeszcze by nam nasi domowi kibice cała opiekunkową wypłatę przehulali:):):)