W domu

22 maja 2014 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Dzisiaj 3 ,
za mna 2 noce.
To fajnie, że nie muszę do psychiatry!!

Tylko nie mów,że odliczasz do wyjazdu z domu...? :)
22 maja 2014 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No. aż  tak to mi się nie pogorszyło ha...ha....
scarlet

Dzisiaj 3 ,
za mna 2 noce.

Nie, nie musisz ;-)))  aczkolwiek nie jestem pewna - hahaha !!!  Ale to z innego powodu - to oczywiście żart ;-)))   Mnie też by się czasami przydał. 
scarlet

Dzisiaj 3 ,
za mna 2 noce.

Ja też tak mam po przyjeździe do domu:)
22 maja 2014 21:58 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Musisz ją aż tak straszyć i stresowć ??? Ty łobuzie !!!
22 maja 2014 21:59 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Musisz ją aż tak straszyć i stresowć ??? Ty łobuzie !!!

Oj tak se skojarzyłam tylko :) A niech się trochę postresuje tak ja my wszystkie sierotki na wygnaniu :)
22 maja 2014 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Oj tak se skojarzyłam tylko :) A niech się trochę postresuje tak ja my wszystkie sierotki na wygnaniu :)

Czekaj, czekaj !!  Tylko wróć do domciu. Już my się odwdzięczymy !!!  ;-)))
22 maja 2014 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Czekaj, czekaj !!  Tylko wróć do domciu. Już my się odwdzięczymy !!!  ;-)))

Jak wróce do domu to też pewnie po kilku dniach zaczne odliczac...już się boję :)
22 maja 2014 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jak wróce do domu to też pewnie po kilku dniach zaczne odliczac...już się boję :)

No, po Twoim podbycie ( tak długim ) to może tak być. Odzwyczaisz sie od PL ;-))  A wiesz już kiedy wracasz ?
22 maja 2014 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No, po Twoim podbycie ( tak długim ) to może tak być. Odzwyczaisz sie od PL ;-))  A wiesz już kiedy wracasz ?

16 sierpień i wsiadam do busa. Już nie pojadę nigdy na tak długo,no chyba że będę chciała  w kolano sobie strzelić :)
22 maja 2014 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

16 sierpień i wsiadam do busa. Już nie pojadę nigdy na tak długo,no chyba że będę chciała  w kolano sobie strzelić :)

No to zobaczymy, gdzie przez pierwsze dni pobytu w PL będziesz spała ;-)))  Nadal u babci czy juz w domu ??  Swoją drogą to jest ciekawe, czy to normalne bo musimy sie wyzbyć "pamięci" miejsca i przypomnieć sobie własne, czy wszyscy tak mają   itp. ???

Byłam dzisiaj na babskich pogaduszkach przy grilu, oczywiście bezalkoholowym ;-))) bo każda za kierownicą. Ja przeważnie jak jadę na jakieś spotkanie, to jestem za kierownicą. Nie mam jak zgrzeszyć. Pogoda była bardzo ładna. Opaliłam się troszeczkę ale słońca nie lubię. Kocham cień, najlepiej na otwartej przestrzeni, pod drzewami. Dostałam dużo kwiatów i teraz się cieszę nimi. Ale ponoć około niedzieli ma się pogoda załamać. Co się uśmiałam to moje ;-)))  Same kobietki, beż żadnego faceta i chyba dlatego było tak fajnie. 

22 maja 2014 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Zobaczysz, zmiana dobrze Ci zrobi ;-))  Ja Ci tego życzę Kasiu ;-))

A co?Źle ze mną? Bo nic o tym nie wiem?:):):):)Dobrze rzecz względna-najbardziej kasy mi żal jaka tam miałam....... 
23 maja 2014 08:15
kasia63

A co?Źle ze mną? Bo nic o tym nie wiem?:):):):)Dobrze rzecz względna-najbardziej kasy mi żal jaka tam miałam....... 

Ja Ci nie pisałam, że źle z Tobą ale jeżeli to Twoja pierwsza obawa po moim poście, to może cos w tym jest ;-)))
23 maja 2014 09:22 / 1 osobie podoba się ten post
ja w ktoryms temacie pisalam, ze dostalam na zebraniu partyjnym telefon od euro-osła do jego pana mecenasa w razie WU, mysle sprobuje zadzwonic, (bo ja taka jestem, musze wszystko sprawdzic, poprobowac, pomacac)zanim komus potrzebujacemu dam(bo z ta mysla wzielam ten numer) I wiecie co !!!???? To byl zwykly prymitywny chwyt na tzw kielbase wyborcza, taki numer nie istnieje !!!! Kein anschluss, ohne diese numer. Rębać wszystkich euro-osłow !!!!!!
23 maja 2014 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

ja w ktoryms temacie pisalam, ze dostalam na zebraniu partyjnym telefon od euro-osła do jego pana mecenasa w razie WU, mysle sprobuje zadzwonic, (bo ja taka jestem, musze wszystko sprawdzic, poprobowac, pomacac)zanim komus potrzebujacemu dam(bo z ta mysla wzielam ten numer) I wiecie co !!!???? To byl zwykly prymitywny chwyt na tzw kielbase wyborcza, taki numer nie istnieje !!!! Kein anschluss, ohne diese numer. Rębać wszystkich euro-osłow !!!!!!

No proszę ale bydło - hahaha. Takich mamy polityków, cwaniactwo i obłuda. I nabijanie ludzi w butelkę. Kim MY dla nich jesteśmy ????