Chyba pierogi wygrają !!!
Chyba pierogi wygrają !!!
Masz racje,ale paznokci mi szkoda :)
Ratunku.
Od dwóch dni budzę się w nocy i w pierwszej chwili nie wiem, gdzie jestem!!!!
Też tak macie, czy to początki jakiejś choroby???
Jeszcze w domu,czekam na akceptację rodziny i jak dobrze pójdzie jadę 30.05 na 2 miechy do Neu Isenburg,koło FnM.Rozmawiałam ze zmienniczką,sympatyczna dziewczyną,zapowiada się spokojna stella:)Pożywiom uwidim.
Oj, to zapowiada Ci się dłuższy pobyt niż zwykle
Ano tak.Praca w Krefeld się skończyła niestety decyzja rodziny,choć babuszka żywa wciąż.....Jest tam jeszcze do konca maja moja zmienniczka i ma przesrane.....Krzyki,płacze,histeria,zarwane nocki.....Koszmar...Tym razem jadę z firmy.Kasa standardowa,umowa zlecenie-zobaczymy jak sie współpraca ułoży.
Ano tak.Praca w Krefeld się skończyła niestety decyzja rodziny,choć babuszka żywa wciąż.....Jest tam jeszcze do konca maja moja zmienniczka i ma przesrane.....Krzyki,płacze,histeria,zarwane nocki.....Koszmar...Tym razem jadę z firmy.Kasa standardowa,umowa zlecenie-zobaczymy jak sie współpraca ułoży.
Ratunku.
Od dwóch dni budzę się w nocy i w pierwszej chwili nie wiem, gdzie jestem!!!!
Też tak macie, czy to początki jakiejś choroby???
A ile dni jesteś w domciu ??? Bo ja po powrocie do PL też tak mam, nie jesteś z tym sama ;-))) Ale zaręczam Cię, że przechodzi.