W domu

20 maja 2014 08:40 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jedni mają talent do blogów,inni mają wielkie doświadczenie w pracy,inni są ekspartami w medycznych przypadkach,a Ty Myszko masz niezwykły talent to fajnych tematów. Już kilka razy udało Ci się rozhuśtać usypiające forum rzuconym hasłem. "List gończy" był jednak jak do tej pory najlepszy,powinnaś dostać forumowego nobla :).
Zapomniałam dopisać,że "klapki" też Ci sie udały :)

"List gończy" jest taki a nie inny dzięki Wam ;-)))  W sumie kupa śmiechu wyszła i fajna zabawa. 
20 maja 2014 08:46
joannagda

Michalina -co to za dziewczyna ?
Miła, zgrabna i powabna.
Wszyscy ją uwielbiają i na jej żartach się znają.
Ta dziewczyna na sto dwa zawsze sobie radę da!!!!

Ojjjjjjjj :) jaki ładny wierszyk,dziękuje - miło poczytać..........
20 maja 2014 08:59
Dziewczęta :))) mam umowę do końca maja, napastuje mnie firma moja żebym przedłużyła dalej. Tylko że ja zaznaczam że nie mogę jeździć na dlugie terminy i chciałabym do msca z przerwami np 2 miesiecznym. Pani stwierdziła że tak nie można i jeśli będę odmawiać to rozwiążą ze mną wtedy umowę. Czy tak rzeczywiście może być?
20 maja 2014 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ivanilia ma duuużo cierpliwości do nas ;-)))) Dobre dziecko z niej. 

Bo to zgrywus dziewczyna i wie , że to są żarty :))))
20 maja 2014 09:24 / 6 osobom podoba się ten post
Witam ze słonecznego Ostrowa Wlkp, dojechałam po 8 godz., nie było tak źle.
Na razie tarmoszę psa, nie odstępuje mnie na krok,
a zaraz idziemy po produkty na rosołek.
Muszę porozpieszczać męża i synusia.
20 maja 2014 09:48 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Naucz chłopaków gotowac rosołek :)Będzie czekał na Ciebie:)
20 maja 2014 09:57
carrie

Dziewczęta :))) mam umowę do końca maja, napastuje mnie firma moja żebym przedłużyła dalej. Tylko że ja zaznaczam że nie mogę jeździć na dlugie terminy i chciałabym do msca z przerwami np 2 miesiecznym. Pani stwierdziła że tak nie można i jeśli będę odmawiać to rozwiążą ze mną wtedy umowę. Czy tak rzeczywiście może być?

Jeśli tak powiedzieli to znaczy ,ze cierpią na nadmiar opiekunek. Mogą rozwiązać oczywiście z tobą umowę,ale nie mogą Cię zmuszac do krótkich przerw albo długich steli. Wichura niedawno pisala ,ze agencja poszła jej na rękę i dała aneks do umowy,bo chodziło o przedłuzenie ubezpieczenia. Widocznie Twoja agencja ma tak dużo opiekunek ,ze im sie nie chce isć nikomu na rękę.
20 maja 2014 10:06 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jeśli tak powiedzieli to znaczy ,ze cierpią na nadmiar opiekunek. Mogą rozwiązać oczywiście z tobą umowę,ale nie mogą Cię zmuszac do krótkich przerw albo długich steli. Wichura niedawno pisala ,ze agencja poszła jej na rękę i dała aneks do umowy,bo chodziło o przedłuzenie ubezpieczenia. Widocznie Twoja agencja ma tak dużo opiekunek ,ze im sie nie chce isć nikomu na rękę.

No to kij im w oko:)))) Dużo to chyba nie mają skoro w radiu się ogłaszają:))) Może chcą wymusić bo byłam długodystansowiec a teraz nie mogę, ehh sama nie wiem
20 maja 2014 10:10 / 3 osobom podoba się ten post
carrie

No to kij im w oko:)))) Dużo to chyba nie mają skoro w radiu się ogłaszają:))) Może chcą wymusić bo byłam długodystansowiec a teraz nie mogę, ehh sama nie wiem

Jeśli Tobie nie pasują długie stele i krótkie urlopy to nie ustępuj,przecież inne agencje przyjmą Cię z otwartymi ramionami . Nie wiem jak można kogoś zmuszać do innego systemu pracy jak opiekunce pasuje. Nie ustępuj Carrie :)
20 maja 2014 10:17 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jeśli Tobie nie pasują długie stele i krótkie urlopy to nie ustępuj,przecież inne agencje przyjmą Cię z otwartymi ramionami . Nie wiem jak można kogoś zmuszać do innego systemu pracy jak opiekunce pasuje. Nie ustępuj Carrie :)

Tak jest prze Pani:))))
20 maja 2014 17:33
Nie można odmówić przedłużenia pobytu?? Dobre sobie...
20 maja 2014 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Nigdzie nie wybieram się,ja nie z tych obrażalskich :):)
20 maja 2014 20:36 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Pierwszy piesek, takie buty.Męża zostawilaś sobie na deserek:):)
21 maja 2014 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj się postarałam. Umyłam okna - nareszcie !!! Podchodziłam do nich jak pies do jeża ale machnęłam je. Trochę się wkurzyłam, bo mieli przyjechać fachowcy i coś zrobić ale ponoć im auto siadło. No to się na oknach wyładowałam. Ale jaki świat jasny się zrobił !! Teraz siedzę, słucham muzyki, zaglądam na forum i popijam sobie lekkiego drinka. Zadowolona ze swej pracy ;-)))
21 maja 2014 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
A'propos fachowców coś sobie przypomniałam. Podczas kiedy jestem na wyjeżdzie mój blok jest ocieplany,są też kładzione płytki na balkonach. Do tej pory miałam wykładzinę,którą kazałam córce zwinąć i postawić w rogu żeby nie przeszkadzała fachowcom w układaniu płytek. Po kilku dniach córka wraca do domu i zagląda na balkon,wykładziny zwiniętej w rulon nie ma! Gdzie jest, sfruneła?? Taka wielka i ciężka sfrunęła? Wyjżała przez balkon na dół,rozejrzała się ,no nie ma...Pomyślała moja córka " co za hołota ,starą wykładzinę ukradli"...
Rozejrzała się raz jeszcze po balkonie,a wykładzina pod płytkami hi,hi Ktoś wpadł na genialny pomysł,rozłozył ją znowu i na to położył płytki...No cóż,mamy fachowców jak ta lala :)
Jak się będę przeprowadzać to zwinę poprostu razem z płytkami i położe w nowym mieszkaniu :):)