Ja mam zarezerwowany wrzesien,pażdziernik teraz to kurki napewno.Nic mi mąż nie pisał ze są grzyby pewnie obawia sie,ze robote zostawie i pojade do domu.
Ja mam zarezerwowany wrzesien,pażdziernik teraz to kurki napewno.Nic mi mąż nie pisał ze są grzyby pewnie obawia sie,ze robote zostawie i pojade do domu.
Sowa ciesze sie że juz ci lepiej,ze lepszy humor juz masz:-) :-)
Mleczko odpisze Ci tutaj bo Moduś mi opierpapier zrobi, ze śmiecę w "Kolanach..."
Z tej mojej Majorki przywiozłam grzyby od razu suszone - haha. Jeszcze w lesie nie ma ale dostałam w razie godziny "W", gdybym się nie wyrobiła we wrześniu na grzybobranie. Ja bardzo lubię zbierać grzyby i łazić po lesie, takim piaszczystym. Tylko zaczynam już zapominać co poniektóre grzybki. No prawdziwki, podgrzybki, kozaki i kurki to trudno zapomnieć ale jest jeszcze cała masa innych.
Miłego wypoczynku Malgi.A jakie rybki łowisz?I na co?
A może rekiny biznesu na urok własny??? Oj Malgi mi przywali chyba ale internetowo to nie boli ;-))
Wszystkie jeziorowe: ostatnio lescze, płocie, okonie i szczupaka miałam metrowca, ale za mały podbierak i... nie udało się go do łódki zaprosić :-(
Ale już kupiłam większy, mocny podbierak, bo stary ten bydlak połamał :-(
A wczoraj na karpiu szczytówkę połamałam - taka zdolna jestem :-)
A najsmaczniejsze są muchomory czerwonawe! :-)
Zainteresowanych zapraszam na Zlot Grzybiarzy z Bio-Forum w pierwszy weekend października w okolicach Chojnic i Tucholi - koszt tylko 147 zł od osoby z pełnym wyżywieniem (od piątku do niedzieli) :-) Pokoje 2-3 osobowe z łazienkami oczywiście nad pięknym, czystym jeziorem kaszubskim.
A najsmaczniejsze są muchomory czerwonawe! :-)
Zainteresowanych zapraszam na Zlot Grzybiarzy z Bio-Forum w pierwszy weekend października w okolicach Chojnic i Tucholi - koszt tylko 147 zł od osoby z pełnym wyżywieniem (od piątku do niedzieli) :-) Pokoje 2-3 osobowe z łazienkami oczywiście nad pięknym, czystym jeziorem kaszubskim.