Chodakowska - ćwiczy ktoś?

13 marca 2014 18:13
Ktoś.hi hi hi zakupił skakankę-wisi na karniszu i się prostuje bo poskręcana była okropnie:):):):):)Kurzem jeszcze nie obrosła.....
13 marca 2014 18:24
Widziałyście może ćwiczenia z Mel B.? Ona ma takie 10-minutowe ćwiczenia,też fajne.
13 marca 2014 18:33
Widziałam.
Kiedyś trochę na brzuch z nią robiłam, ale na dłuższą metę bardziej Chodakowska mi się podoba, bo tamta taka za bardzo krzykliwa jest. Taka hop-siup:)
Ale ćwiczenia na brzuch były fajne.
13 marca 2014 18:37
Bo to Amerykanka,tą krzykliwość wyssała z mlekiem matki :) Mnie się też podobają jej ćwiczenia,najbardziej to ,że to są 10-minutówki :) Chodakowska jest dla zdrowych,jak ktoś ma słabe ścięgana to wyląduje na ortopedii :)
13 marca 2014 18:39
ivanilia40

Bo to Amerykanka,tą krzykliwość wyssała z mlekiem matki :) Mnie się też podobają jej ćwiczenia,najbardziej to ,że to są 10-minutówki :) Chodakowska jest dla zdrowych,jak ktoś ma słabe ścięgana to wyląduje na ortopedii :)

a mnie wgl ta chodakowska irytuje.
13 marca 2014 18:43
No tak, tylko jedną 10-minutówką cudów nie zdziałasz, to by trzeba więcej tych ćwiczeń wykonać, a wtedy to chyba tak samo wyczerpuje jak Chodakowska.
Ja ćwiczę Skalpela i no chyba nie ma tam ćwiczeń zagrażających zdrowiu lub jakoś bardzo wyczerpujących.
A co do irytowania Jolek, to trochę tak jest - ta cała otoczka wokół niej mnie trochę irytuje - ale tylko troszeczkę - taki jej styl bycia i trzeba przyznać, że ma pozytywną energię i zaraża nią kobiety.
13 marca 2014 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

No tak, tylko jedną 10-minutówką cudów nie zdziałasz, to by trzeba więcej tych ćwiczeń wykonać, a wtedy to chyba tak samo wyczerpuje jak Chodakowska.
Ja ćwiczę Skalpela i no chyba nie ma tam ćwiczeń zagrażających zdrowiu lub jakoś bardzo wyczerpujących.
A co do irytowania Jolek, to trochę tak jest - ta cała otoczka wokół niej mnie trochę irytuje - ale tylko troszeczkę - taki jej styl bycia i trzeba przyznać, że ma pozytywną energię i zaraża nią kobiety.

No tak, fakt bo sama z nia cwiczylam, ale teraz zapörzestalam, podobno ona ma jakies cwiczenia dla kobiet w ciazy, bo moim zdaniem w cazy tez trzeba wygladac, a nie jak niektore kobiety wgl o siebie nie dbaja :D
13 marca 2014 18:52
Ale te ćwiczenia jak znajdziesz, to lepiej jeszcze z lekarzem skonsultuj.
Lepiej dmuchać na zimne.
13 marca 2014 18:55
wichurra

W cuda to ja przestałam wierzyc jak 40-tka mi stuknęła :)
13 marca 2014 18:56
ivanilia40

W cuda to ja przestałam wierzyc jak 40-tka mi stuknęła :)

Nie strasz!
13 marca 2014 18:57
wichurra

Nie strasz!

Niestety widzę róznicę...
13 marca 2014 19:08
wichurra

Nie strasz!

A Ty wichurka jesli moche zapytac ile masz lat ? :)
13 marca 2014 19:09
34
13 marca 2014 19:10
wichurra

34

ee to do 40 masz jkeszczce czasu a czasu :D jak czytalam ze tyle sie kremujesz wklepujesz itd :D nie masz sie czym przejmowac :D
13 marca 2014 19:15
Jolek

ee to do 40 masz jkeszczce czasu a czasu :D jak czytalam ze tyle sie kremujesz wklepujesz itd :D nie masz sie czym przejmowac :D

Tak mnie pocieszaj:)
No ale widzę już też, że wiek robi swoje z figurą.
Kiedyś była dobra bez uważania na jedzenie, bez sportów.
A koło 30-stki się to zmieniło.
No nadal nie jest jakoś tragicznie, ale już muszę bardziej uważać na jedzenie lub więcej się ruszać.