Na wyjeździe #4

28 listopada 2013 14:19
ORIM

800 kcal = 0,1 kg[ 8000 kcal = 1 kg ]

8000 kcal : 320 kcal = 25 Wychodzi na to ze musiala by sie bzykac 25 godzin no stop aby stracic 1 kilogram ha ha Miej litosc nad kolezanka

A technika nie jest ważna? Może kamasutrę przerobią ,a to już więcej kcal....:)
28 listopada 2013 14:21 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A technika nie jest ważna? Może kamasutrę przerobią ,a to już więcej kcal....:)

Juz raz mi sie dostalo za takie podpowiedzi na temat sex. Wiec teraz sie zamkne ha ha
28 listopada 2013 14:43 / 3 osobom podoba się ten post
Teraz Moge napisac.
Witam Wszystkich z pochmurnego Berlina,ha,ha.
Nawet Mi do glowy nie przyszlo,ze bede Miala tak szybko neta.
Jestem tu drugi dzien narazie Jestem na etapie obczajania,ha,ha.
Oni Mnie obserwuja a Ja ich.Zobaczymy co bedzie.
Trafilam pierwszy raz gdzie razem z rodzina pilam kawe i palolismy papieroska.Ale nie zapeszam.Pozdrowionka.
28 listopada 2013 14:47
Przyszły dwie oferty zmienniczek do dziadka. Idę obczaić temat :)
28 listopada 2013 14:49 / 1 osobie podoba się ten post
BEA

Teraz Moge napisac.
Trafilam pierwszy raz gdzie razem z rodzina pilam kawe i palolismy papieroska.Ale nie zapeszam.Pozdrowionka.

No to chyba trafił Ci się rodzyneczek-rodzinka. Myslałam,że w Berlinie raczej tacy wszyscy nadąsani,a tu proszę....Ja o necik walczyłam prawie dwa tygodnie,a Ty proszę: mówisz i masz....
28 listopada 2013 14:57
Nie moge napisac jak bedzie bo nie wiem.
Syn sam mi wczoraj przyniosl klucz do neta.
Babcia jest lezaca,rano i wieczorem przychodzi Pflegedienst.Ale praktycznie ucze sie od nowa pracy przy osobie lezacej.Mialam taki przypadek ale to byly moje poczatki.
Jestesmy z babcia same.Chalupka przytulna,ale mam kupe robotyyyyy bo tu chyba ktos zapomnial sprzatac,ha,ha.
Dobra ide robic kawke,od jutra juz spacer.
28 listopada 2013 15:04 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim i każdemu z osobna:) Co tu się porabia ? Jakies swieże wiadomsci,tematy? Gdzież to podziewa się Hogata co to po nocach i dniach na miotle zamiata?:) Co się stało z Naszą powieścia, czyżby wena Was opusciła? Dziewczyny, niebawem świeta, mikołaj,śnieg ,mrozik z rana!!!! Pozdrawiam cieplutko, serdecznie.Andrejka buziole:).A tak na marginesie to mocno się usmiałem czytając jedną z ofert.Opieka nad małżeństwem-atrakcyjne wynagrodzenie!!!-1300 euro. Dobry żart, oj dobry.Czasami mam wrażenie, ze co niektóre firmy powinny w swojej nazwie umieszczać " niewolnika/niewolnicę" zatrudnię. Mimo wszystko usmiechu i pamietajcie, jak mawia Nasz kochany DJ z Torunia-Alleluja i do przodu!!!!!Penso positivo!!!!!!
28 listopada 2013 15:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

800 kcal = 0,1 kg[ 8000 kcal = 1 kg ]

8000 kcal : 320 kcal = 25 Wychodzi na to ze musiala by sie bzykac 25 godzin no stop aby stracic 1 kilogram ha ha Miej litosc nad kolezanka

Nawet ja wyglodzona do granic-padlabym zemdlona:D:D:D:D:D:D:D
28 listopada 2013 15:16 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

Dzien dobry wszystkim i każdemu z osobna:) Co tu się porabia ? Jakies swieże wiadomsci,tematy? Gdzież to podziewa się Hogata co to po nocach i dniach na miotle zamiata?:) Co się stało z Naszą powieścia, czyżby wena Was opusciła? Dziewczyny, niebawem świeta, mikołaj,śnieg ,mrozik z rana!!!! Pozdrawiam cieplutko, serdecznie.Andrejka buziole:).A tak na marginesie to mocno się usmiałem czytając jedną z ofert.Opieka nad małżeństwem-atrakcyjne wynagrodzenie!!!-1300 euro. Dobry żart, oj dobry.Czasami mam wrażenie, ze co niektóre firmy powinny w swojej nazwie umieszczać " niewolnika/niewolnicę" zatrudnię. Mimo wszystko usmiechu i pamietajcie, jak mawia Nasz kochany DJ z Torunia-Alleluja i do przodu!!!!!Penso positivo!!!!!!

A  Witaj Robercie:)

Ja miotla dzien i noc nie zamiatam,ale za to latam:)Jestem na posterunku,nigdzie nie gine,natomiast u Ciebie ,to juz norma:)

Budzi sie Robert ciodzien z rana i spiewa"Pojawiam sie i znikam i znikam i znikam,choc na punkcie forum mam bzika,mam bzika,mam bzika" :D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:
28 listopada 2013 15:34
wisienka

cześć Aneta
Wypoczęłaś juz po podróży??

Trochę potrwa zanim dojdę do siebie po pobycie w domu i podróży ale jest ok, odezwę się do Cb na meila
28 listopada 2013 15:35 / 1 osobie podoba się ten post
Hogatko, no nie przesadzaj z tym znikaniem!!!uwielbiam Twoje poczucie humoru!!!!!
To, ze nie piszę nie znaczy iż nie jestem kazdego dnia. Wiesz, musiałem sie Odkochać a na to potrzeba było czasu.Kobitka myslała ,ze ja słodki naiwny jestem .A mówiłem jej wiele razy, że od bajek i basni to był Ezop i bracia Grimm.Nie zrozumiała więc trzeba było zaspiewac Godbye my love godbye...Życie.

28 listopada 2013 15:36
robert72

Hogatko, no nie przesadzaj z tym znikaniem!!!uwielbiam Twoje poczucie humoru!!!!!
To, ze nie piszę nie znaczy iż nie jestem kazdego dnia. Wiesz, musiałem sie Odkochać a na to potrzeba było czasu.Kobitka myslała ,ze ja słodki naiwny jestem .A mówiłem jej wiele razy, że od bajek i basni to był Ezop i bracia Grimm.Nie zrozumiała więc trzeba było zaspiewac Godbye my love godbye...Życie.

jestes okrótny dla kobiet:))jak mogłeś.tak zaspiewać:)))
28 listopada 2013 15:39
BEA

Teraz Moge napisac.

Bea,
to dobra wróżba.
Ja też moją super stellę zaczęłam od ekspresso i papieroska z Omciami.

Będzie dobrze, buziaki.
BEA

Teraz Moge napisac.

Bea,
to dobra wróżba.
Ja też moją super stellę zaczęłam od ekspresso i papieroska z Omciami.

Będzie dobrze, buziaki.
kacha25

jestes okrótny dla kobiet:))jak mogłeś.tak zaspiewać:)))

sorry za literówke miało byc OKRUTNY