Na wyjeździe #4

28 listopada 2013 15:44
robert72

Hogatko, no nie przesadzaj z tym znikaniem!!!uwielbiam Twoje poczucie humoru!!!!!
To, ze nie piszę nie znaczy iż nie jestem kazdego dnia. Wiesz, musiałem sie Odkochać a na to potrzeba było czasu.Kobitka myslała ,ze ja słodki naiwny jestem .A mówiłem jej wiele razy, że od bajek i basni to był Ezop i bracia Grimm.Nie zrozumiała więc trzeba było zaspiewac Godbye my love godbye...Życie.

Oj tam musiales sie odkochac,takie tam pierdu,pierdu-smierdu,smierdu.Pewnie sie nawet nie zakochales,to bylo tylko zauroczenie.....Hehehehehehehehe:)
Robercie,no ja mam Ciebie uczyc???????????????????
Oj Robercie popraw sie:D:D:D:D:D:D:D:D:D
28 listopada 2013 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Nawet ja wyglodzona do granic-padlabym zemdlona:D:D:D:D:D:D:D

Nie pytam w ktorej godzinie padasz zemdlona ha ha ale jak padniesz to znow lezac tyjesz wiec caly wysilek na marne pojdzie, jesli chodzi o stracone kg,bo cala reszta diety jest OK
28 listopada 2013 16:00
A już ci tam okrutny. Ta moja niezłomna wiara w ludzi na poczatku przysłoniła mi nieco wszystko ale za to z czasem...Ech kobiety:) Mężczyźni też czasami tacy sami.Ale nic tam, było mineło, i trzeba patrzec do przodu. Czas na mały spacerek brzegiem jeziora bodeńskiego.Wprawdzie temperatura minus 2 ale łyk powietrza musi być! Może z głebin wynurzy sie jakaś syrenka:)
Powiedzcie mi jak wkleić fotki na forum, chciałbym Wam cos podesłać, cos fantastycznego
28 listopada 2013 16:07 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

A już ci tam okrutny. Ta moja niezłomna wiara w ludzi na poczatku przysłoniła mi nieco wszystko ale za to z czasem...Ech kobiety:) Mężczyźni też czasami tacy sami.Ale nic tam, było mineło, i trzeba patrzec do przodu. Czas na mały spacerek brzegiem jeziora bodeńskiego.Wprawdzie temperatura minus 2 ale łyk powietrza musi być! Może z głebin wynurzy sie jakaś syrenka:)
Powiedzcie mi jak wkleić fotki na forum, chciałbym Wam cos podesłać, cos fantastycznego

Robercie!!!Twoja obecność na forum chyba czarną kredą w białym kominie sobie zanotuje:):):)
28 listopada 2013 16:37
robert72

Robercik, przez E-fotka.

Tu masz ściągę w moim poscie:

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/1103/page/337
28 listopada 2013 16:50
hogata76

Oj tam musiales sie odkochac,takie tam pierdu,pierdu-smierdu,smierdu.Pewnie sie nawet nie zakochales,to bylo tylko zauroczenie.....Hehehehehehehehe:)
Robercie,no ja mam Ciebie uczyc???????????????????
Oj Robercie popraw sie:D:D:D:D:D:D:D:D:D

to była taka przelotna,szybka miłość i niemiłośc hahah,ale Roercik juz sie wyleczył z niej tak czy nie?czy mamy Cie reanimowac?:))) czy dajesz rade:))? roberty to fajne chłopaki:))
28 listopada 2013 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
Ja znam tylko czterech Robertów,jeden to mój brat,drugi jest mega przystojny,trzeci gruuuuuby,czwarty zdradza swoją żonę he,he,ale i tak średnio wychodzi,że Robert to fajny chłopak :)
28 listopada 2013 17:01
kacha25

to była taka przelotna,szybka miłość i niemiłośc hahah,ale Roercik juz sie wyleczył z niej tak czy nie?czy mamy Cie reanimowac?:))) czy dajesz rade:))? roberty to fajne chłopaki:))

I masz babo placek:D:D:D:D:D:D

Achtung!!!!!!!!!!Achtung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Robert napewno sie zakochal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacha,Robert ma dusze romantyka i jest bardzo kochliwy:)Jesli tak napisalas ,to....Upsssssssssssss.....Pewnie teraz idzie brzegiem, jeziora i mysli:D:D:D:D:D:D:D    Oczywiscie o Tobie:D:D:D:D:D:D:D
28 listopada 2013 17:02
ivanilia40

Ja znam tylko czterech Robertów,jeden to mój brat,drugi jest mega przystojny,trzeci gruuuuuby,czwarty zdradza swoją żonę he,he,ale i tak średnio wychodzi,że Robert to fajny chłopak :)

28 listopada 2013 17:17 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

I masz babo placek:D:D:D:D:D:D

Achtung!!!!!!!!!!Achtung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Robert napewno sie zakochal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacha,Robert ma dusze romantyka i jest bardzo kochliwy:)Jesli tak napisalas ,to....Upsssssssssssss.....Pewnie teraz idzie brzegiem, jeziora i mysli:D:D:D:D:D:D:D    Oczywiscie o Tobie:D:D:D:D:D:D:D

haha Hogata ty juz odrazu wizje tworzysz:)) ja zajeta hahah:DDDDDDDDDDDDD tylko żeby do jeziora niewpadł,  bo tak sie zamysli to sie w jeziorku wykapie jeszcze chopak) w morsa sie zabawi:))
28 listopada 2013 17:17 / 4 osobom podoba się ten post
Zapożyczam z innego forum - czy macie swiadomośc koleżanki "puchatki",że te nasze, nadmierne kg na brzuszku ,niepozwalające dopiąć spodni i bezczelnie wylewające sie na wierzch to nie jest żadne sadełko ani nic w tym typie????
To jest moje drogie CIĄŻA SPOŻYWCZA:):):):):)Bardzo mi przypadło do gustu to okreslenie:):):)
28 listopada 2013 17:18
buhaha andrea:)
28 listopada 2013 17:20
Ha! Jest w ofertach jedna niepaląca pani i z prawem jazdy. Będziemy później do niej dzwonić. Mam nadzieję, że coś z tego wyniknie :)