Na wyjeździe #4

28 listopada 2013 17:25
giunta

Ha! Jest w ofertach jedna niepaląca pani i z prawem jazdy. Będziemy później do niej dzwonić. Mam nadzieję, że coś z tego wyniknie :)

Lepiej Ty z nią najpierw pogadaj...bo ta pani pali na bank :)
28 listopada 2013 17:29
28 listopada 2013 17:32
ivanilia40

Lepiej Ty z nią najpierw pogadaj...bo ta pani pali na bank :)

Pogadam, pogadam. Jeśli pali, to jest to jeszcze do zaakceptowania przez dziadka, jeśli nie będzie tego robić w pomieszczeniu. Najważniejsze, że prawo jazdy jest.
28 listopada 2013 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
Do bani to, nie umiem tych zdjęć wkleić.Próbuję i nie umiem. WIEM JAK MASAZ ZROBIĆ,JAK GIMNASTYKĘ ODPOWIEDNIA DOBRAC A NIE JAK ZDJĘCIA WKLEJAĆ!!!!
Scarlet ratuj!!! Może na pocztę do Ciebie bym wysłał, a Ty spróbujesz cos podziałac w tym temacie.Powiedz jak będę mógł sie odwdzięczyc za okazana pomoc!!!
Andrejka, jutro mi dopiero opłacą weeb .tv ale super ,ze korzystasz jeszcze:)
Ivanilia, a ten drugi mega przystojniak to JA?:) Buziole słodziole
28 listopada 2013 17:42
robert72

Do bani to, nie umiem tych zdjęć wkleić.Próbuję i nie umiem. WIEM JAK MASAZ ZROBIĆ,JAK GIMNASTYKĘ ODPOWIEDNIA DOBRAC A NIE JAK ZDJĘCIA WKLEJAĆ!!!!
Scarlet ratuj!!! Może na pocztę do Ciebie bym wysłał, a Ty spróbujesz cos podziałac w tym temacie.Powiedz jak będę mógł sie odwdzięczyc za okazana pomoc!!!
Andrejka, jutro mi dopiero opłacą weeb .tv ale super ,ze korzystasz jeszcze:)
Ivanilia, a ten drugi mega przystojniak to JA?:) Buziole słodziole

masz zapisane te z djecia w pliku na kompie? to wchodzisz na fotek wciskasz przegladaj.dodajesz zdjecie z danego pliku klikasz wysli.i poxniej kopiujesz ten link z efotek i wklejasz tutaj na wiadomosci(dodaj zdjecie)na  forum jaka chcesz napisac.chyba dobrze napisałam
28 listopada 2013 17:45
zachód na Bodensee
28 listopada 2013 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

http://e-fotek.pl/images/46367825989591065501.jpg

Takie widoki,to ja mam w moim miesciew Pl:)
Ale ladnie,ladnie:)
Dlatego nie lubie nigdzie na dluzej w wakacje wyjezdzac.Wakacje w moim miescie ,to dopiero frajda(takie drugie-mini Mazury).
28 listopada 2013 18:03 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea - w Weeb.tv płatna jest wersja premium , nie ma innej płatnej - jest bezpłatna z ograniczonymi kanałami i limitem czasowym . . Jedyne co mozna to wykupić premium na na rózne okresy , od 3 dni do 90 . Ale obojetnie na jaki wykupisz zawsze masz pełen pakiet - oczywiście jak jesteś zalogowany . Korzytam z weeb juz bedzie z dwa lata i zawsze były postawowe programy zarówno ogólnodostepne jak i komercyjne : HBO , Canal+ . Jedynie jak nadawca nie nadaje - to stacji nie ma - ale nie pamietam aby nie było kiedykolwiek Polsatu . No chyba , że serwery padły ale wtedy nie ma nic .
28 listopada 2013 18:13
A ja sobie za darmoche na ipli oglądam i tyż piknie:):):)
28 listopada 2013 18:14
robert72

http://e-fotek.pl/images/46367825989591065501.jpg

pięknie !
Robert, a gdzie jesteś konkretnie - ja byłam w Überlingen ....te pięknie :)
28 listopada 2013 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea , jak masz interet z Aldi lub Lidl lub podobne - to kasy nie wydawaj , za słaby ten internet jest i bedzie ci cieło transmisje . Jak masz stałe łącze to idzie bez problemów . Jak własciwie korzytam tylko z tego nawet jak jestem w Polsce . wejdź na stronę Weeb.tv i tam masz napisane krok po kroku . Ja płacę przelewem z mojego konta w Polsce - oczywiście przez internet . Jak wybierzesz taką opcję płacenia z polskiego konta to jak bedziesz robic krok po kroku to przekierują cie na strone twojego banku a później już nawet danych wpisywać nie bedziesz tylko przelew zatwierdzisz , przyjdzie ci na maila kod aktywacyjny i ogladasz . Trzeba tylko , krok po kroku robić jak pisze ich instrukcja .
28 listopada 2013 18:22
http://www.tv.jardello.eu/02/#.Upd7tp3xLIU ja za darmoche ogladam tutaj tvn,2,polsat
28 listopada 2013 18:23
kasia63

A ja sobie za darmoche na ipli oglądam i tyż piknie:):):)

a ja za 19.99 zł mam mozliwośc ogladania 100 kanałów przez 30 dni - 24 godziny na dobę . w tym np oczywiście TVN , POlsat TVP 1 , TVP 2  , polsat film , HBO wszystkie , tv seriale , canal + wszystkie itd . chyba te 20 zł to nie duża kwota .
28 listopada 2013 18:30
Usunięty

a ja za 19.99 zł mam mozliwośc ogladania 100 kanałów przez 30 dni - 24 godziny na dobę . w tym np oczywiście TVN , POlsat TVP 1 , TVP 2  , polsat film , HBO wszystkie , tv seriale , canal + wszystkie itd . chyba te 20 zł to nie duża kwota .

Jasne ,ale mi Ipla wystarcza -mam tu czas na odrobienie zaległości serialowych:):):):)