Na wyjeździe #4

28 listopada 2013 13:12 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Ale jeżeli ta firma nazatrudnia pełno taniej siły roboczej m.in z wiosek zabitych dechami. To niestety trudno jest coś ugrać? Im więcej taniej siły roboczej tym mniej podwyżek. Bo i po co?

nie no tu sie zgodze i  kto w tym przypadku jest winien nie firma bo widac ze mozna wywalczyc wiecej tylko Panie ktore sie na to zgadzaja............i nie walcza bo tyle im wystarczy a firmie jak najbardziej na reke:)
28 listopada 2013 13:12 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ale jeżeli ta firma nazatrudnia pełno taniej siły roboczej m.in z wiosek zabitych dechami. To niestety trudno jest coś ugrać? Im więcej taniej siły roboczej tym mniej podwyżek. Bo i po co?

W kazdej firmie tak jest ! Andrea ma przewage - ma staz i wie, jak sie o swoje bic, jest ceniona za swoja prace i charakter, to sie liczy tez, a nie tylko taniosc. W kazdej firmie sa zlecenia i "zlecenia", lepsze i gorsze - powiedz, czy na trudne, ale do opanowania, dlugotrwale - firma wysle swiezaka, czy sprawdzona opiekunke, ktora pokazala, ze sobie poradzi. A ze chce za to odpowiednie wynagrodzenie - oczywiscie, ze trzeba znac swoja wartosc.
28 listopada 2013 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Polska rzeczywistość to właśnie jeszcze pozostałość po PGR,gdzie praowali z dziada pradziada i kradli w gumakach paszę dla własnych świń,więc te Panie jak dostaną 3000 zł=niecałe 800 € to dla nich to istny raj,ja za takie pieniadze to co najwyżej 2 tyg mogę pracować,TRZEBA PO PROSTU SIE CENIĆ I BYĆ HONOROWYM I PROSTO Z MOSTU WALIĆ,ŻE JA TYLE I TYLE SZUKAM PRACY
28 listopada 2013 13:15 / 3 osobom podoba się ten post
moim zdaniem pomagasz  tym ktore beda wiedzialy co z tymi wskazowkami robic:)
28 listopada 2013 13:21
Koniec tematu bo prawie rozpętała się burza :)))
28 listopada 2013 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
Moja babcia wróciła ze szpitala.Jest o około 20 kg szczuplejsza i o 100% milsza.Zjadła obiad i pochwaliła,mam nadzieję,że to nie jest objaw choroby....:)
28 listopada 2013 13:52 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moja babcia wróciła ze szpitala.Jest o około 20 kg szczuplejsza i o 100% milsza.Zjadła obiad i pochwaliła,mam nadzieję,że to nie jest objaw choroby....:)

to ja też chcę do tego szpitala, może nie 20 kg , ale z 5-7 by sie przydałom mniiej :))
28 listopada 2013 13:53 / 1 osobie podoba się ten post
aniananowo

to ja też chcę do tego szpitala, może nie 20 kg , ale z 5-7 by sie przydałom mniiej :))

He,he,he Ania ,po co Ci odchudzanie w szpitalu? Zaraz będziesz w domku,a pól godziny sexu to około 160 Kcal mniej :)
28 listopada 2013 13:56
aniananowo

Jak juz bedziesz w tym szpitalu,to zarezerwuj tez jedna prycze dla mnie.Miej to na uwadze-bardzo prosze,ja tez tak5-7 chcialabym zrzucic ,a nie moge:(
28 listopada 2013 14:02
hogata76

Jak juz bedziesz w tym szpitalu,to zarezerwuj tez jedna prycze dla mnie.Miej to na uwadze-bardzo prosze,ja tez tak5-7 chcialabym zrzucic ,a nie moge:(

A o 50 % milsze nie chcecie być? he,he
28 listopada 2013 14:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

przeciez my juz takie milusinskie jestesmy ze wiecej sie nie da :):):):):)

mi by sie tez pare kilo przydalo zrzucic:(
28 listopada 2013 14:08
ivanilia40

A ja wcale nie uwazam ,zebym byla nie mila,tak potrafie,ale tylko czasami:)

Ja jestem taka milusinska,ze az mi slow brak:D:D:D:D:D
28 listopada 2013 14:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

My jesteśmy juz tak miłe że bardziej się nie da :))
28 listopada 2013 14:16 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

He,he,he Ania ,po co Ci odchudzanie w szpitalu? Zaraz będziesz w domku,a pól godziny sexu to około 160 Kcal mniej :)

800 kcal = 0,1 kg[ 8000 kcal = 1 kg ]

8000 kcal : 320 kcal = 25 Wychodzi na to ze musiala by sie bzykac 25 godzin no stop aby stracic 1 kilogram ha ha Miej litosc nad kolezanka
28 listopada 2013 14:16
Pośmiałam się,jesteście super milusińskie :).Odchudzać też się nie musicie,laski forumowe