Ale jeżeli ta firma nazatrudnia pełno taniej siły roboczej m.in z wiosek zabitych dechami. To niestety trudno jest coś ugrać? Im więcej taniej siły roboczej tym mniej podwyżek. Bo i po co?
Ale jeżeli ta firma nazatrudnia pełno taniej siły roboczej m.in z wiosek zabitych dechami. To niestety trudno jest coś ugrać? Im więcej taniej siły roboczej tym mniej podwyżek. Bo i po co?
Moja babcia wróciła ze szpitala.Jest o około 20 kg szczuplejsza i o 100% milsza.Zjadła obiad i pochwaliła,mam nadzieję,że to nie jest objaw choroby....:)
to ja też chcę do tego szpitala, może nie 20 kg , ale z 5-7 by sie przydałom mniiej :))
to ja też chcę do tego szpitala, może nie 20 kg , ale z 5-7 by sie przydałom mniiej :))
Jak juz bedziesz w tym szpitalu,to zarezerwuj tez jedna prycze dla mnie.Miej to na uwadze-bardzo prosze,ja tez tak5-7 chcialabym zrzucic ,a nie moge:(
A o 50 % milsze nie chcecie być? he,he
He,he,he Ania ,po co Ci odchudzanie w szpitalu? Zaraz będziesz w domku,a pól godziny sexu to około 160 Kcal mniej :)