Chyba nie powinnam się wypowiadać w tym temacie,ale faktycznie tak jak pisze BasiaBur,takie rozstanie to dobry sprawdzian dla par.Albo są na dobre i złe ,albo nic z tego nie wychodzi.:)
Chyba nie powinnam się wypowiadać w tym temacie,ale faktycznie tak jak pisze BasiaBur,takie rozstanie to dobry sprawdzian dla par.Albo są na dobre i złe ,albo nic z tego nie wychodzi.:)
Dziś Dzien Pocałunku:):):):)I z kim się tu całowac-przeciez nie z PDP?????:):):):):)
Dziś Dzien Pocałunku:):):):)I z kim się tu całowac-przeciez nie z PDP?????:):):):):)
Ty zawsze z etuzjazmem opowiadasz jak łatwo o podwyżkę kiedy się o nią zabiega. A wcale tak nie jest i sama przyznajesz że dużo nerwów to kosztuje. Więc sama sobie przeczysz?
A ja kochana właśnie też walczę o podwyżkę i wiem jak to jest ciężko. Pozdrawiam :))
A swoją drogą są firmy które zabiegają o pracowników i dają premie i podwyżki.
Wiesz niektóre dziewczyny mogą się grubo pomylić oceniając firmę przez Twój pryzmat. Tylko tyle :)) Pozdrawiam :)))
firma jest jaka jest ja nie bylam zadowolona,ale wiem od swojej kordynatorki niemieckiej poniewaz ona tez tam pracuje ze duzo sie na lepsze pozmienialo i jest duzo lepiej niz bylo 3-4 lata temu.....kazda z nas jest inna umie walczyc o swoje i kazdej na czym innym zalezy wiec nawet najlepsze firma dla mnie moze byc zla dla kogos innego......wiec prosze Cie nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo tak sie nie robi:)
Masz racje Magdaleno ale chodzi mi o to żeby nie przekoloryzować bo tu z porad korzysta wiele dziewczyn.
Ja np. niedawno poznałam dziewczyne, która twierdzi że w tej firmie zarabia 21 euro dniówke. Nikt jej nie zwalnia z pracy, więc chyba nie jest złym pracownikiem??????
Więc otwórzmy oczy szeroko i nie gloryfikujmy czegoś co na to nie zasługuje :)))
zlym napewno nie tanim dlatego jej nikt nie zwalnia:)
a dlaczego tanim bo sie na to zgodzila i nie walczy jak Andrea o wiecej a ona jest zywym przykladem na to ze jak sie wywalczy to mozna w tej firmie zarobic duzo wiecej niz dziewczyna ktora poznalas:)