Bardzo dobre właściwości przeciwzmarszczkowe i na inne dolegliwości skórne ma olej tamanu,tu w de jest dość drogi w Dauglas 100ml kosztuje 11e,u nas można kupić taniej
Bardzo dobre właściwości przeciwzmarszczkowe i na inne dolegliwości skórne ma olej tamanu,tu w de jest dość drogi w Dauglas 100ml kosztuje 11e,u nas można kupić taniej
Ja gdzieś wyczytalam, że olej kokosowy jest rewelacyjny na skórę, włosy i otyłość brzuszną. Od razu kupilam taki oryginalny, nierafinowany, prawdziwy indyjski. Cały litr. Właściwie to go zjadłam jako smarowidlo do chleba bo był naprawdę bardzo dobry w smaku. A oponka jaka była taka jest.....:strach na wroble:
Ja gdzieś wyczytalam, że olej kokosowy jest rewelacyjny na skórę, włosy i otyłość brzuszną. Od razu kupilam taki oryginalny, nierafinowany, prawdziwy indyjski. Cały litr. Właściwie to go zjadłam jako smarowidlo do chleba bo był naprawdę bardzo dobry w smaku. A oponka jaka była taka jest.....:strach na wroble:
A ja swoje zmarszczki smaruje na noc RETIMAX-sem 1500. Podobno b, dobry, kosztuje 4.90 zł.
A gdzie go można kupić ?
A ja swoje zmarszczki smaruje na noc RETIMAX-sem 1500. Podobno b, dobry, kosztuje 4.90 zł.
Wychodzi na to, że aby zachować młodość najlepiej jest być młodym a starzeć się trzeba umieć. Z godnością i szacunkiem do swoich cudnych zmarszczek :-) Bo faktyczne co mogą wiedzieć o zmarszczkach 30-40 letnie kobiety ?? Poczekajcie jeszcze ze 25 lat to pogadamy.
Bo kremy są przeciwzmarszczkowe, a nie nazmarszczkowe :) Jak juz wyjdą, to nic nie pomoże. Koło 30-stki można już spokojnie takie preparaty stosować.
Moje "hity":
Maść ochronna z wit. A (Hasco Lek), oczar wirginijski - hydrolat i tonizujący płyn oczarowy o zapachu kwiatu pomarańczy.
Prawda. Muszę jednak nadmienić :-), że na mnie jednak lepiej działa gruntowne nawilżanie, niż retinol :)Iiii...eksperymentalnie zakupiłam Hyalurogel firmy Mixa- wczesniej od nich używałam balsamu do ciała i płynu micelarnego i sprawdziły się znakomicie.A ten lekki , nawilżający krem, daje podobny efekt do ANR, a kosztuje niewiele ponad 20 zł...:gwizdanie:Acha, kiedyś już pisałam i podtrzymuję, że skórę i nie tylko w dobrej kondycji utrzymuje regularny ruch i duzio, duzio wody trzeba pić :) No i cigarety odstawić...efekt jest widoczny już po kilku dniach...sprawdzone.