Kosmetyczni ulubieńcy

22 września 2016 12:50 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Do kosmetyczki to wkladam sobie to co mi pod reka niezbedne jest,do drugiej wszystko co mi sie przyda do szpachlowania facjaty,a reszte to bezczelnie upycham po torbach. Troche tu,troche tam. I jeszcze sie okazuje,ze czegos zapomnialam:lol1:  No i dodatkowo perfumy,z ktorych przynajmniej jedna pachnie wanilia! Wiec uwazaj bo bede miala do Ciebie ciagoty...:milosc1:

I tu masz u mnie dużego plusa,wanilia zawsze pachnie najładniej ,muchy odgania i inne drapieżniki .
22 września 2016 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

I tu masz u mnie dużego plusa,wanilia zawsze pachnie najładniej :-) ,muchy odgania i inne drapieżniki .

Nie wiem co odgania ale kocham wszystko co pachnie wanilia Wiec i Ciebie bede! ;))))
25 września 2016 16:39 / 3 osobom podoba się ten post
No dobra , tez wziełam torbe kosmetyków łącznie z perfumami ale...nie przewidziałam ze takie brzydkie twarde łokcie mi sie zrobią .Hilfe.....
25 września 2016 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

No dobra , tez wziełam torbe kosmetyków łącznie z perfumami ale...nie przewidziałam ze takie brzydkie twarde łokcie mi sie zrobią .Hilfe.....

Ja robie to tak. Najpierw peeleng z gruboziarnistej soli wymieszanej z sokiem z jednej cytryny.A pozniej biore jednego banana i gniote go dokladnie widelcem. Do tego dodaje gestej,tlustej smietany (schmand jest dobry).tak,zeby dosyc gesta papka powstala. To nakladam na lokcie,przykrywam kompresem z gazy,i po pietnastu minutach scieram. To nie dosc,ze bardzo dobrze nawilza skore na lokciach to jeszcze likwiduje przebarwienia. A moja kolezanka to po prostu smaruje lokcie olejem kokosowym i mowi,ze to super metoda. Ja robie po swojemu bo lubie takie rytualy. Zas moja ciotka mieszala miod z jogurtem i tez sobie chwalila. Pomoglam troche? 
25 września 2016 18:00 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Krem z mocznikem-szybko, efektywnie i bez babrania. Jak dojdą do normy, to smaruj tłustym kremem. No i tarczycę sprawdź, o ile tego nie zrobiłaś :)
25 września 2016 18:58 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Polecam maść Hasceral z mocznikiem i kwasem salicylowym. Można kupić bez recepty
25 września 2016 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Polecam i to bardzo maść w dużym pudelku nagitkowa jest w rewe,edece i dm,rewelacja a koszt 1,40 to chyba najwyższa cena
28 września 2016 13:13
tina 100%

Krem z mocznikem-szybko, efektywnie i bez babrania. Jak dojdą do normy, to smaruj tłustym kremem. No i tarczycę sprawdź, o ile tego nie zrobiłaś :)

Tarczyca ? ..wow..no toś mnie zaskoczyła.
Przy następnej wizycie spytam lekarki czy chcemnie na tarczycę przepadać.
Chyba w tego mocznika zainwestuje póki co :)
28 września 2016 13:18 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja robie to tak. Najpierw peeleng z gruboziarnistej soli wymieszanej z sokiem z jednej cytryny.A pozniej biore jednego banana i gniote go dokladnie widelcem. Do tego dodaje gestej,tlustej smietany (schmand jest dobry).tak,zeby dosyc gesta papka powstala. To nakladam na lokcie,przykrywam kompresem z gazy,i po pietnastu minutach scieram. To nie dosc,ze bardzo dobrze nawilza skore na lokciach to jeszcze likwiduje przebarwienia. A moja kolezanka to po prostu smaruje lokcie olejem kokosowym i mowi,ze to super metoda. Ja robie po swojemu bo lubie takie rytualy. Zas moja ciotka mieszala miod z jogurtem i tez sobie chwalila. Pomoglam troche? :-)

Cytryna i sól uzyta, zaraz banany porozgniatam :)
Co doOleju kokosowego to uzywam go od jakichś 3miesiecy do całego ciała .....chyba on łokci nie lubi. :)
Uzbroje sie w cierpliwosc i potygodniu ocenięczy jest poprawa i w razie W złoze reklamacje
28 września 2016 15:28 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Tarczyca ? ..wow..no toś mnie zaskoczyła.
Przy następnej wizycie spytam lekarki czy chcemnie na tarczycę przepadać.
Chyba w tego mocznika zainwestuje póki co :)

Możesz śmiało kupić, jedno drugiemu nie przeszkadza :)
28 września 2016 15:31 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Gdzie tarczyca a gdzie łokcie hehehe
28 września 2016 15:36 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Gdzie tarczyca a gdzie łokcie :-)hehehe

Na pozór to wygląda jak odkrycie ruskiego naukowca, ale jest związek :)
28 września 2016 15:38 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Na pozór to wygląda jak odkrycie ruskiego naukowca, ale jest związek :)

Związek Radziecki ? Wiem, wiem . Zart zrobiłam
28 września 2016 15:41 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Związek Radziecki ? Wiem, wiem . Zart zrobiłam :-)

Wiem, wiem, mimo żem pochłonieta testowaniem anteny wifi, którą dziś zakupiłam. Neta nie odbierałam jednakowo w całej chałupie, a teraz hoho.
28 września 2016 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Wiem, wiem, mimo żem pochłonieta testowaniem anteny wifi, którą dziś zakupiłam. Neta nie odbierałam jednakowo w całej chałupie, a teraz hoho.

Tak , antene trzeba brac pod uwagę zawsze .