Ten mój nie pachnie,bo zasadniczo to on do smażenia jest:)Ale gębusia mi sie nie świeciła jak rano wstałam:)
Ten mój nie pachnie,bo zasadniczo to on do smażenia jest:)Ale gębusia mi sie nie świeciła jak rano wstałam:)
aragonowy tez wlasciwie prawie nie pachnie, ale cialo , po jego uzżyciu nabiera takigo naturalnego zapachu i jest mniam
Prawdopodobnie moim kosmetycznym ulubieńcem stanie się olej kokosowy,który zakupiłam wczoraj-500ml za jedyne 12,99zł:)100% rafinowany,w Biedrze:)Wysmarowałam sobie wieczorem buzię i dekolt,wchłonęło się w 3minuty,czyli skóra jak Sahara...To samo na łokciach i stopach.Zobaczymy jakie efekty będą za miesiąc:)
Moim ostatnim , zdecydowanym ulubieńcem kpsmetycznym jest olej araganowy., oryginalny , z banderolą i znakiem akcyzyn kupiłam go na Majorce. Teraz jak będę,to też zrobię zaopatrzenie u tej samej Marokanki i dokupię krem i mydełka. Olejkiem zachwycam się niezmiennieod pierwszego użycia: skóra jak jedwab, nie święci, jak np po kokosowym , no o ten zapach- do schrupania
Ojoj,to uważaj bo Cie jeszcze kto schrupie:):):)hi hi.hi
Ja ostatnio przestawiłam sie na koreańską pielęgnację cery. Polecam sobie poczytać bo rzeczywiście daje efekty. Naprawdę - dawno juz nie mialam takiej cery jak teraz.
Warto jest również zwracać uwagę na kosmetyki. Wiele z nich zawiera w sobie zapychacze, parabeny czy inne skladniki, które kiepsko działaja na stan naszej skóry. Z przeciwzmarszczkowych kosmetyków bardzo fajne jest serum Richevon. Zawiera aktywne składniki przciwzmarszczkowe, nie zapycha, całe naturalne w składzie. Wiadomo,że krem nie zdziała cudów ale u mnie te mniejsze zmarszczki wygładził.
Moja koleżanka lat 53 ostrzyknęła się botoksem czy też innym świństwem. Przykro mi to stwierdzić, ale wygląda duzo gorzej niż przed. Z natury swej jest/była bardzo ładną kobietą. Teraz wygląda co najmniej....dziwnie i bardzo nienaturalnie. Podziwiam te kolezanki, ktore wierzą w siłę kremów, szczególnie odmładzających :D : D:D : i w dodatku mają nie więcej niż 30 i kilka lat :D : D:D :D
A ja nie po to pracowalam całe życie na zmarszczki żeby je teraz usuwać......:skacze:
Też używam od prawie 3 lat i go lubię. Wprawdzie mam cerę mieszaną, a on raczej do suchych jest, ale mi to nie przeszkadza:)
Bardzo dobre właściwości przeciwzmarszczkowe i na inne dolegliwości skórne ma olej tamanu,tu w de jest dość drogi w Dauglas 100ml kosztuje 11e,u nas można kupić taniej
Stosujesz ? Pierwsze słyszę, a już przeleciałam tyle tych olei ... i zaczęłam olewać każdy olej :lol2: Tylko ja mam alergie na tłuszcze i wszystko mi nie pasi ... Jeszcze jako tako gliceryna odkryta ostatnio ponownnie przeze mnie ... :brak wiary: