Kosmetyczni ulubieńcy

03 sierpnia 2016 19:23 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ten mój nie pachnie,bo zasadniczo to on do smażenia jest:)Ale gębusia mi sie nie świeciła jak rano wstałam:)

aragonowy tez wlasciwie prawie nie pachnie, ale cialo , po jego uzżyciu nabiera takigo naturalnego zapachu i jest mniam
03 sierpnia 2016 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie kokosowy się nie sprawdził, ale arganowy tak.
03 sierpnia 2016 19:26 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

aragonowy tez wlasciwie prawie nie pachnie, ale cialo , po jego uzżyciu nabiera takigo naturalnego zapachu i jest mniam

Ojoj,to uważaj bo Cie jeszcze kto schrupie:):):)hi hi.hi
03 sierpnia 2016 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Prawdopodobnie moim kosmetycznym ulubieńcem stanie się olej kokosowy,który zakupiłam wczoraj-500ml za jedyne 12,99zł:)100% rafinowany,w Biedrze:)Wysmarowałam sobie wieczorem buzię i dekolt,wchłonęło się w 3minuty,czyli skóra jak Sahara...To samo na łokciach i stopach.Zobaczymy jakie efekty będą za miesiąc:)

Następnym razem wybierz nierafinowany, a będzie pewnie lepiej działał. 
03 sierpnia 2016 23:23 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Moim ostatnim , zdecydowanym ulubieńcem kpsmetycznym jest olej araganowy., oryginalny , z banderolą i znakiem akcyzyn kupiłam go na Majorce. Teraz jak będę,to też zrobię zaopatrzenie u tej samej Marokanki i dokupię krem i mydełka. Olejkiem zachwycam się niezmiennieod pierwszego użycia: skóra jak jedwab, nie święci, jak np po kokosowym , no o ten zapach- do schrupania

Też używam od prawie 3 lat i go lubię. Wprawdzie mam cerę mieszaną, a on raczej do suchych jest, ale mi to nie przeszkadza:)
03 sierpnia 2016 23:47 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ojoj,to uważaj bo Cie jeszcze kto schrupie:):):)hi hi.hi

Uwazam :).Tylko dla smakoszy:pomponiara:
08 września 2016 16:19
Ja ostatnio przestawiłam sie na koreańską pielęgnację cery. Polecam sobie poczytać bo rzeczywiście daje efekty. Naprawdę - dawno juz nie mialam takiej cery jak teraz.
Warto jest również zwracać uwagę na kosmetyki. Wiele z nich zawiera w sobie zapychacze, parabeny czy inne skladniki, które kiepsko działaja na stan naszej skóry. Z przeciwzmarszczkowych kosmetyków bardzo fajne jest serum Richevon. Zawiera aktywne składniki przciwzmarszczkowe, nie zapycha, całe naturalne w składzie. Wiadomo,że krem nie zdziała cudów ale u mnie te mniejsze zmarszczki wygładził.
08 września 2016 16:21
powtorzony post
08 września 2016 16:33 / 3 osobom podoba się ten post
jagnak

Ja ostatnio przestawiłam sie na koreańską pielęgnację cery. Polecam sobie poczytać bo rzeczywiście daje efekty. Naprawdę - dawno juz nie mialam takiej cery jak teraz.
Warto jest również zwracać uwagę na kosmetyki. Wiele z nich zawiera w sobie zapychacze, parabeny czy inne skladniki, które kiepsko działaja na stan naszej skóry. Z przeciwzmarszczkowych kosmetyków bardzo fajne jest serum Richevon. Zawiera aktywne składniki przciwzmarszczkowe, nie zapycha, całe naturalne w składzie. Wiadomo,że krem nie zdziała cudów ale u mnie te mniejsze zmarszczki wygładził.

A ile Ty masz lat... bo tak z awatara to Ty jeszcze nie potrzebujesz tych kosmetykow przeciwzmarszczkowych ...
08 września 2016 17:25 / 4 osobom podoba się ten post
Moja koleżanka lat 53 ostrzyknęła się botoksem czy też innym świństwem. Przykro mi to stwierdzić, ale wygląda duzo gorzej niż przed. Z natury swej jest/była bardzo ładną kobietą. Teraz wygląda co najmniej....dziwnie i bardzo nienaturalnie. Podziwiam te kolezanki, ktore wierzą w siłę kremów, szczególnie odmładzających :D : D:D : i w dodatku mają nie więcej niż 30 i kilka lat :D : D:D :D
08 września 2016 18:46 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Moja koleżanka lat 53 ostrzyknęła się botoksem czy też innym świństwem. Przykro mi to stwierdzić, ale wygląda duzo gorzej niż przed. Z natury swej jest/była bardzo ładną kobietą. Teraz wygląda co najmniej....dziwnie i bardzo nienaturalnie. Podziwiam te kolezanki, ktore wierzą w siłę kremów, szczególnie odmładzających :D : D:D : i w dodatku mają nie więcej niż 30 i kilka lat :D : D:D :D

A ja nie po to pracowalam całe życie na zmarszczki żeby je teraz usuwać......
08 września 2016 18:53 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

A ja nie po to pracowalam całe życie na zmarszczki żeby je teraz usuwać......:skacze:

No właśnie Już przez "z tyłu liceum" mam same problemy
08 września 2016 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Też używam od prawie 3 lat i go lubię. Wprawdzie mam cerę mieszaną, a on raczej do suchych jest, ale mi to nie przeszkadza:)

Bardzo dobre właściwości przeciwzmarszczkowe i na inne dolegliwości skórne ma olej tamanu,tu w de jest dość drogi w Dauglas 100ml kosztuje 11e,u nas można kupić taniej
08 września 2016 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Bardzo dobre właściwości przeciwzmarszczkowe i na inne dolegliwości skórne ma olej tamanu,tu w de jest dość drogi w Dauglas 100ml kosztuje 11e,u nas można kupić taniej

Stosujesz ? Pierwsze słyszę, a już przeleciałam tyle tych olei ... i zaczęłam olewać każdy olej  Tylko ja mam alergie na tłuszcze i wszystko mi nie pasi ... Jeszcze jako tako gliceryna odkryta ostatnio ponownnie przeze mnie ...
08 września 2016 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Stosujesz ? Pierwsze słyszę, a już przeleciałam tyle tych olei ... i zaczęłam olewać każdy olej  :lol2: Tylko ja mam alergie na tłuszcze i wszystko mi nie pasi ... Jeszcze jako tako gliceryna odkryta ostatnio ponownnie przeze mnie ... :brak wiary:

Poczytaj na stronie Ladymakeup.Mi dała koleżanka ja domieszałam do kremu którego używam,jest super,tylko że chyba jednak w de w Dauglasie będzie taniej mam zamiar kupić