Kosmetyczni ulubieńcy

23 kwietnia 2016 19:28
Samboja

Mam znajomego chirurga.. przy wódce kiedyś opowiadał na jakich to rzeczach ludzie, głównie mężczyźni, potrafią całkiem PRZYPADKIEM usiąść i jakie są tego skutki ^^

no tak u nas nie tak jak u was skutki moga byc oplakane 
23 kwietnia 2016 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no tak u nas nie tak jak u was :-)skutki moga byc oplakane :-)

Szczególnie jak się przypadkiem usiądzie na cukini... ^^
23 kwietnia 2016 19:34
Samboja

wiesz przerazilas mnie  Teraz to juz nawet warzywniaki bede omijal szerokim łukiem 
..........................a wlasciwie to dlaczego na cukini ?
23 kwietnia 2016 19:36 / 3 osobom podoba się ten post
Samboja

To musiał dobrze wycelować siadając :)
Cukinia w mięsien pośladkowy się nie wbije .
A fuj .
23 kwietnia 2016 19:39 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

wiesz przerazilas mnie :-) Teraz to juz nawet warzywniaki bede omijal szerokim łukiem 
..........................a wlasciwie to dlaczego na cukini ?:pija:

Kozacka fantazja w narodzie nie umiera
Ale to chyba nie miejsce na opowiastki komu, co, w czym i jakim cudem utknęło :D
23 kwietnia 2016 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
Samboja

Kozacka fantazja w narodzie nie umiera %-)
Ale to chyba nie miejsce na opowiastki komu, co, w czym i jakim cudem utknęło :D

Po kolacji zwlaszcza :)
Medycy napatrzą sie trochę :)
23 kwietnia 2016 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

O! Jak mi miło!!! :laska2:

Może spróbuj grubiej nakładać maseczkę ^^ ?

Samboja, ale Ty piękna jesteś [ bez podtekstów oczywiście], Nie jestem  Bi, hi, hii , tylko jak Kobieta jest śliczna to mówię  Jej..
23 kwietnia 2016 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no wlasnie nalozylem :-) jakies

,,,,,, i efekt widac
23 kwietnia 2016 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Samboja, ale Ty piękna jesteś [ bez podtekstów oczywiście], Nie jestem  Bi, hi, hii , tylko jak Kobieta jest śliczna to mówię  Jej.. :tanczy:

Połowa sukcesu to dobre kadrowanie
Bardzo mi miło !  Się człowiek podbuduje
23 kwietnia 2016 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Samboja, ale Ty piękna jesteś [ bez podtekstów oczywiście], Nie jestem  Bi, hi, hii , tylko jak Kobieta jest śliczna to mówię  Jej.. :tanczy:

Samboja to piękna i mądra dziewczyna- tylko trochę kulinarny blog opuściła- zawiedzionam trochę, bo pyszności tam są :)
A Ty Ona Lisa, to nie bądź taka skromna- figurę jak modelka masz :)
23 kwietnia 2016 22:44 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Samboja to piękna i mądra dziewczyna- tylko trochę kulinarny blog opuściła- zawiedzionam trochę, bo pyszności tam są :)

Jutro będzie przepis na wołowinę po burgundzku :D
24 kwietnia 2016 06:01 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dziękuję Tina, takie Geny mam
25 kwietnia 2016 12:59
po dluzszym robieniu zelowych paznokci na ostatnim wyjezdzie zdecydowlam iz to byl ostatni raz.....mialam tak zniszczona plytke co prawda jeszcze nie doszla do siebie ale juz o niebo lepiej dzisiaj w rossmanie zakupilam lakier latex z essence i jestem zachwycona ....co prawda nie do konca wyszlo mi pierwsze malowanie nim bo jest w macie ale efekt zwalil mnie osobiscie z nog .............a wzielam go w sumie bo pbyl przeceniony i kolor osobiscie bardzo mi sie podoba a okazlo sie ze jest duzo tamszy bo 0,95 a nie jak na nim pisalo 1,95
25 kwietnia 2016 15:50 / 2 osobom podoba się ten post
Kupilam dzisiaj Müller -8,95€.Ktos uzywa ?.
02 czerwca 2016 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
Kupiłam przed wyjazdem z Polski skarpety złuszczające naskórek . Odwlekałam i odwlekałam nałożenie tych skarpet aż w końcu się zebrałam. Prawde mówiąc nie liczyłam na jakis specjalny efekt,a okazało się że te skarpety działają i to jeszcze jak! Trzeciego dnia skóra tak zaczeła się łuszczyć,że nawet kremy nie pomagały,całe szczeście że leje od miesiąca to mogę w adidasach chodzic i nie widać. Niemniej jednak proces złuszczania się kończy a skóra na stopach robi się gładka i różowa.

Moim nieulubieńcem jest krem zakupiony w DM-e Harmocenta na noc,pomimo że przebadny dermatologicznie mam od niego uczulenie. Używam więc tylko na dekold.