Mam znajomego chirurga.. przy wódce kiedyś opowiadał na jakich to rzeczach ludzie, głównie mężczyźni, potrafią całkiem PRZYPADKIEM usiąść i jakie są tego skutki ^^

Mam znajomego chirurga.. przy wódce kiedyś opowiadał na jakich to rzeczach ludzie, głównie mężczyźni, potrafią całkiem PRZYPADKIEM usiąść i jakie są tego skutki ^^
no tak u nas nie tak jak u was :-)skutki moga byc oplakane :-)
Szczególnie jak się przypadkiem usiądzie na cukini... ^^
Szczególnie jak się przypadkiem usiądzie na cukini... ^^
wiesz przerazilas mnie :-) Teraz to juz nawet warzywniaki bede omijal szerokim łukiem
..........................a wlasciwie to dlaczego na cukini ?:pija:
Kozacka fantazja w narodzie nie umiera %-)
Ale to chyba nie miejsce na opowiastki komu, co, w czym i jakim cudem utknęło :D
O! Jak mi miło!!! :laska2:
Może spróbuj grubiej nakładać maseczkę ^^ ?
no wlasnie nalozylem :-) jakies
Samboja, ale Ty piękna jesteś [ bez podtekstów oczywiście], Nie jestem Bi, hi, hii , tylko jak Kobieta jest śliczna to mówię Jej.. :tanczy:
Samboja, ale Ty piękna jesteś [ bez podtekstów oczywiście], Nie jestem Bi, hi, hii , tylko jak Kobieta jest śliczna to mówię Jej.. :tanczy:
Samboja to piękna i mądra dziewczyna- tylko trochę kulinarny blog opuściła- zawiedzionam trochę, bo pyszności tam są :)
A Ty Ona Lisa, to nie bądź taka skromna- figurę jak modelka masz :)
Samboja to piękna i mądra dziewczyna- tylko trochę kulinarny blog opuściła- zawiedzionam trochę, bo pyszności tam są :)
A Ty Ona Lisa, to nie bądź taka skromna- figurę jak modelka masz :)