Kim jestesmy z zawodu?

01 grudnia 2013 00:37 / 1 osobie podoba się ten post
"Nie dyskutuj z chamem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu" CYTAT nie pamiętam z kogo

Amen
01 grudnia 2013 00:43
hogata76

No niestety nie uszcesliwilo:(
No coz,ja nie wymagam zeby ,wszyscy i PANIE myslaly jak ja.

A cZy jestes pewna ,ze to dotyczylo ciebie?Może juz Twoj czas na Forum juz sie skonczył?
01 grudnia 2013 00:45
enzo

A cZy jestes pewna ,ze to dotyczylo ciebie?Może juz Twoj czas na Forum juz sie skonczył?

Ja jesterm Hogata i nigdy po cichu nie odchodze:)
01 grudnia 2013 00:45 / 3 osobom podoba się ten post
enzo

A Ty co? Wyrocznia?? Licznik jakis posiadasz ile komu czasu na forum wolno??? Coraz lepiej, ide spac !!!
01 grudnia 2013 00:53
emilia

A Ty co? Wyrocznia?? Licznik jakis posiadasz ile komu czasu na forum wolno??? Coraz lepiej, ide spac !!!

Moze powinnam sie wycofac?Moze jestem sola w oku?
Czy ja komus bylam wilkiem?
Czy ja komus zle zyczylam?
Oswiecie mnie,bo kurde nie wiem,albo nie pamietam:(
01 grudnia 2013 00:57
Decyzja sluszna,co niektore jak Tusk,co niektore jsk Rydzyk.vzyli prywata.
01 grudnia 2013 00:58 / 3 osobom podoba się ten post
To jest do opanowania. Nie reaguje sie na wpisy pewnych osób, nie czyta się, nie komentuje, nie udziela odpowiedzi. Powietrze, nic, zero. Napewno jest trudno, bo te osobniki są w każdym temacie. Szkoda, bo odchodza fajne osoby z forum. Ale przeciez trudno pokonywać głupotę i pozwalać sobie na ubliżanie.Myślę, że kiedys osobniki te same zrozumieją ile w życiu straciły, jaką sobie wystawiły opinię i jak bardzo stały sie przez takie zachowanie ubogie.Dzień, który nie wnosi w nasze życie żadnych wartości jest dniem straconym. A tam gdzie pojawia sie agresja to juz niedaleko do patologii. :(
01 grudnia 2013 01:02 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

Moze powinnam sie wycofac?Moze jestem sola w oku?
Czy ja komus bylam wilkiem?
Czy ja komus zle zyczylam?
Oswiecie mnie,bo kurde nie wiem,albo nie pamietam:(

Hogata, mam Cie, kurde, kopnac w zadek??? Na mozg Ci padlo??? Czym Ty sie przejmujesz, dziewczyno ... Zaczynam sie powoli denerwowac, poszukaj, ile razy mialam rozne sprzeczki, ile razy bylam "sola" w oku i nie tylko - przeczytalam DOKLADNIE jeden link:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Asertywno%C5%9B%C4%87
  i takie delikatnie mowiac - nieprzemyslane ataki nie sa w stanie na mnie zadzialac. Ty, z racji mocy czarownej - zapakuj sobie wiedze z tegoz linka do glowy, nie wiem, wlasna miotla sobie tam to wmiec, szczegolnie to: "Człowiek asertywny swobodnie ujawnia innym siebie, wyraża otwarcie swoje myśli, uczucia, pragnienia. Czyni to w sposób uczciwy, bezpośredni, śmiało, bez paraliżującego lęku, akceptuje swoje ograniczenia, niezależnie od tego, czy w danej sytuacji udało mu się odnieść sukces, czy też nie. Potrafi odpowiedzieć nie, zażądać czegoś, co mu się należy, nie lęka się nadmiernie oceny, krytyki, odrzucenia. Pozwala sobie na błędy i potknięcia, dostrzegając swoje sukcesy i mocne strony. Gdy jest w centrum zainteresowania uwagi, potrafi działać bez niszczącego lęku. Akceptuje zmiany w sobie i innych. Potrafi się porozumieć z innymi, potrafi też dochodzić swych praw i egzekwować je." I tym oto cytatem zegnam sie na dzis.

Hogatko, nie widzialam kolejnego, nie mojego wpisu - nie reaguj, czas z tym skonczyc.
01 grudnia 2013 01:07 / 2 osobom podoba się ten post
01 grudnia 2013 07:01 / 3 osobom podoba się ten post
Myślę Andrea,że rozgryzłaś Igge .Jest rozgoryczona ,że pomimo dyplomu musi podcierać tyłek,a to jak żle ją traktuje PDP odreagowuje na forum. Wypominanie nam polskości też ma to samo podłoże.
My jesteśmy z krwi i kości Polkami ,a ona nie,stąd te żale i wypominania,czuje się "kundelkiem" na naszym forum,i rozpaczliwie chce pokazać,że ona jest gość bo ma dyplom.
01 grudnia 2013 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
witam wszystkich:):)mam dzis humorek bo obudzilam sie prawie bezbolesnie:):):)kobitki zmienmy temat:) bo robi sie goraco:;P a apropos podcierania tylkow ;przyjdzie czas ze moze bedziemy prosic aby zanlazl sie ktos ;kto umyje nam tylek i to zadarmo!!!!!!pozdrowionko i przyjemnej niedzieli:)
01 grudnia 2013 09:24 / 7 osobom podoba się ten post
Bo to jest Andrea próba zabłysnięcia i ukrycia takiego"wszechstronnego"dyletanctwa".Zauważ,że osoby,które w konkretnym zagadnieniu faktycznie mają coś do powiedzenia,rzeczowo to argumentują,popierają przykładami i  nie można zauważyć w tym przypadku wypowiedzi sugerujących,że ktoś jest gorszy,z takich ,czy innych przyczyn.Dlatego pisałam,żeby ingnorować tego typu wypowiedzi,bo tak naprawdę są bezwartościowe merytorycznie,pomijając już inne kwestie.Nie warto się tym w ogóle przejmować,a "osoba",niech pisze -"sobie a muzom".
01 grudnia 2013 09:29 / 4 osobom podoba się ten post
Wszystko fajnie,bardzo madrze i rzeczowo tylko jakos nie pasuje mi do tematu tego dzialu "Kim jestes z zawodu" Moze otworzyc temat "Gorzkie zale" ?
01 grudnia 2013 09:31
ORIM

Wszystko fajnie,bardzo madrze i rzeczowo tylko jakos nie pasuje mi do tematu tego dzialu "Kim jestes z zawodu" Moze otworzyc temat "Gorzkie zale" ?

Otwieraj Orim,trzeba przenieść tego off-topa w odpowiednie miejsce,niech daje po oczach;-).
01 grudnia 2013 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Otwieraj Orim,trzeba przenieść tego off-topa w odpowiednie miejsce,niech daje po oczach;-).

Dla Was wszystko ha ha mowisz i masz