Kim jestesmy z zawodu?

30 listopada 2013 23:55
Adwentu czas moze tak spokojniej?
30 listopada 2013 23:59 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Wodka ,sok malinowy ,tabasco:)
Czysta wodka do kieliszka(dobrze schlodzona),do tego wlewamy sok(tak po sciance,zeby sie nie pomieszal z wodka),dodajemy kilka kropel(najlepiej 3 )tabasco i siup do buzi:)Caly kieliszek,super sie pije i nie czuc odoru alkoholu:)Bardzo ladnie wyglada ,w kieliszku sa 3 kolory- wodka ,sok czerwony i tabasco pomaranczowe:)Sok jest ciezki wiec jest na dnie,tabasko jest jeszcze gestrze,i opiera sie na soku:)Inaczej nie umiem wytlumaczyc.
Moze ktos wklei link ze zdjeciem owego "wscieklego psa":)

01 grudnia 2013 00:01 / 1 osobie podoba się ten post
Usunięty

Ale mnie to okreslenie Stara Baba nad Tortem bardzo się spodobało :))))) , czy tam stara babcia nad tortem .Ja potrafię sie śmiać sama z siebie . Ta stara babcia nad tortem to prawie jak Dama z łasiczką :))))))))))))))))- Powiesz : Stara baba nad tortem i każdy już wie o kogo chodzi . : Fajne to .

Ja będę mówić Super Fajna Stara Babcia na Tortem. )
01 grudnia 2013 00:04
enzo

Adwentu czas moze tak spokojniej?

Czyli spoko, posłuchały i wstawiły zdjęcia z wódką. 
01 grudnia 2013 00:06 / 2 osobom podoba się ten post
amelka55

Czyli spoko, posłuchały i wstawiły zdjęcia z wódką. 

instrukcje nawet wklejają jak to zrobić :)
http://www.youtube.com/watch?v=BYYHJfeGJ2g
01 grudnia 2013 00:09
Poprobujem,28 nam imprezke:)
01 grudnia 2013 00:13 / 2 osobom podoba się ten post
Mój wpis był personalnie kierowany do pani BasiBur. Prosiłam już dawno osobą A, aby się do mnie nie zwracała Miało być powietrze, nic, pustka. Nic w tym temacie się nie zmieniło. To jest tak trudne do zapamiętania?
Ja nie wchodzę w tematy, w których osoba bierze udział. Potrafię omijać osobęA.
01 grudnia 2013 00:25 / 1 osobie podoba się ten post
Glupia??????????????????????????????????????????????????????????
No powiedz,bo nie wiem:(
01 grudnia 2013 00:25 / 2 osobom podoba się ten post
Krótka piłka. Proszę mnie nie zaczepiać. Nie jest pani dla mnie partnerem do jakiejkolwiek wymiany pogladów na jakikolwiek temat.
Myślę, że już jaśniej nie można.  :)
01 grudnia 2013 00:26 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Nie mozna zacytowac postow 2 osob:)
Dalam plusa i BasiBur i Amelce55,ale mnie chyba nie zrozumialyscie:(
Ehhhhhhh,ja dzisiaj i tak juz dostalam gorzka dawke slow:( Juz nawet nie chce mi sie tlumaczyc i pisac:(Jesli czytalyscie to powinnyscie zrozumiec:(
Oj ,ale ja nie jestem po studiach:(:(:(:(Pewnie nie zrozumialam ,bo jestem ULUNGIEM:(

Hogatka,
nie martw sie, jestes w dobrym towarzystwie.
Ja też ULUNG i wiele innych.
01 grudnia 2013 00:26 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Krótka piłka. Proszę mnie nie zaczepiać. Nie jest pani dla mnie partnerem do jakiejkolwiek wymiany pogladów na jakikolwiek temat.
Myślę, że już jaśniej nie można.  :)

O i o to mi chodzilo:)Choc nie do konca. Jestem dla Pani  Pani a nie OSOBA:)
01 grudnia 2013 00:28
Nie czesto udzielam sie na foruum,ale mysle,ze z racjii pog;ladow,sprzeciwow powinnam usunac konto.
01 grudnia 2013 00:29 / 1 osobie podoba się ten post
Jeśli to osobę uszczęsliwiło to cieszy mnie to. :)
01 grudnia 2013 00:32
enzo

Nie czesto udzielam sie na foruum,ale mysle,ze z racjii pog;ladow,sprzeciwow powinnam usunac konto.

No niestety nie uszcesliwilo:(
No coz,ja nie wymagam zeby ,wszyscy i PANIE myslaly jak ja.
01 grudnia 2013 00:32 / 1 osobie podoba się ten post
Zapomniałam o wylogowaniu, ale ponadrabiałam teraz czytanie. Szkoda, że wieczór zamiast zabawy przyniósł znowu przykrą przepychankę. Można nie mieć empatii, nie darzyć sympatią wszystkich, ale trzeba pamiętać o szacunku dla innych od nas ludzi.
      Pora się pożegnać. Dobranoc Opiekunkowo. Niech Wasze sny przyniosą same pomyślne wróżby :)))