Kim jestesmy z zawodu?

30 listopada 2013 23:22 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Nie mozna zacytowac postow 2 osob:)
Dalam plusa i BasiBur i Amelce55,ale mnie chyba nie zrozumialyscie:(
Ehhhhhhh,ja dzisiaj i tak juz dostalam gorzka dawke slow:( Juz nawet nie chce mi sie tlumaczyc i pisac:(Jesli czytalyscie to powinnyscie zrozumiec:(
Oj ,ale ja nie jestem po studiach:(:(:(:(Pewnie nie zrozumialam ,bo jestem ULUNGIEM:(

Hogatko , dziecko drogie :))))))) a co powiem se tak :) do Ciebie . ,
Kiedy dopadnie Cię smuteczek, nie żałuj jednorazowych chusteczek :)
Kap, kap łzy w chusteczkę łap. A jak słońce zapłonie, wysusz ją i swe dłonie. Potem przetrzyj zwierciadło, zniknie smutne widziadło. Uśmiech twarz twą rozgrzeje, patrz świat znowu się śmieje.
Ostatnią użyj koniecznie, niech zetrze smutek już wiecznie...

30 listopada 2013 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
To sie chyba juz zrobilo prywatne forum.Jak powiesz A to ok jak B masz przechlapane.
30 listopada 2013 23:25
amelka55

Napisałam tekst po to, żeby wyczytać "między wierszami".
Rzeczywiście, nie jesteś.  

No nie jestem:)
Ale jestem szczesliwa i to jest najwazniejsze i nie zazdroscze:) Mamo ,Tato-dziekuje Wam:)
30 listopada 2013 23:27 / 2 osobom podoba się ten post
enzo

To sie chyba juz zrobilo prywatne forum.Jak powiesz A to ok jak B masz przechlapane.

Enzo - zauważ , że tutaj cały alfabet sie mówi , to nie tak . , ze masz przechlapane . Jedni są optymiści , drudzy , huraoptymisci , jedni Pozytywnie Myslacy , inni , mający swoje zdanie ale nie należacy do żadnej z w/w grup - no i są Stare Baby nad tortem :)
30 listopada 2013 23:29
hogata76

No nie jestem:)
Ale jestem szczesliwa i to jest najwazniejsze i nie zazdroscze:) Mamo ,Tato-dziekuje Wam:)

I tak trzymać) Nie mam Taty i Mamy - to szczęście, że masz komu dziękować.
30 listopada 2013 23:32 / 1 osobie podoba się ten post
no to na dobranoc dla wszystkich . http://www.youtube.com/watch?v=lnA9lqcJtRA
30 listopada 2013 23:34 / 2 osobom podoba się ten post
A mnie to osobiscie(......),byle do domu.Ja sie nie zaglebiam w te cuda wianki opieki,robie co powinnam(staram),potem kaska i do nastepnego razu.a co sie z podopiecznymi utruje to inna sprawa.
30 listopada 2013 23:36 / 2 osobom podoba się ten post
Pani BasiuBur. Proszę nie nazywac siebie starą Babą nad tortem. Ja napisałam, że widzę starą babcię nad tortem. Baba a babcia to różnica.No niestety ale taki ma Pani awatar. Myślę, że każda z pań ma wiele ciekawsze osobiste i piękne tematy do przemyśleń.Nocna debata nad tym co ktoś na forum napisał naprawde jest wielką stratą czasu. Spokojnej nocy życzę. :)
30 listopada 2013 23:41 / 1 osobie podoba się ten post
Nie urabiajcie do tej pracy filozofii typu"lubie podopiecznego ,lubie te prace..."Bo kazda z nas nie jest tu dla przyjemnosc(ktorych niema".JEST SZYBKA KASA.I nie jest to sposob na normalne zycie,w pojeciu zycie w PL ze swoimi bliskm.
30 listopada 2013 23:44 / 1 osobie podoba się ten post
enzo

Nie urabiajcie do tej pracy filozofii typu"lubie podopiecznego ,lubie te prace..."Bo kazda z nas nie jest tu dla przyjemnosc(ktorych niema".JEST SZYBKA KASA.I nie jest to sposob na normalne zycie,w pojeciu zycie w PL ze swoimi bliskm.

Co do pracy - oczywiście, że wolałabym mieć inną... ale podopiecznego, mimo to, lubię szczerze :)
30 listopada 2013 23:44 / 2 osobom podoba się ten post
Usunięty

Enzo - zauważ , że tutaj cały alfabet sie mówi , to nie tak . , ze masz przechlapane . Jedni są optymiści , drudzy , huraoptymisci , jedni Pozytywnie Myslacy , inni , mający swoje zdanie ale nie należacy do żadnej z w/w grup - no i są Stare Baby nad tortem :)

A można należeć do dwóch grup jednocześnie?
Ja np. chcę do tych, co nie należą do żadnej z w/w grup i do "Stare Baby nad trotem"?
30 listopada 2013 23:46 / 4 osobom podoba się ten post
amelka55

A można należeć do dwóch grup jednocześnie?
Ja np. chcę do tych, co nie należą do żadnej z w/w grup i do "Stare Baby nad trotem"?

Ja jestem samymi nogami ;D
30 listopada 2013 23:47 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Co do pracy - oczywiście, że wolałabym mieć inną... ale podopiecznego, mimo to, lubię szczerze :)

Ja też  lubię mojego PDP, bo to bardzo dobry człowiek jest.
30 listopada 2013 23:50
amelka55

Ja też  lubię mojego PDP, bo to bardzo dobry człowiek jest.

Mój też :)
30 listopada 2013 23:54 / 4 osobom podoba się ten post
IGGA

Pani BasiuBur. Proszę nie nazywac siebie starą Babą nad tortem. Ja napisałam, że widzę starą babcię nad tortem. Baba a babcia to różnica.No niestety ale taki ma Pani awatar. Myślę, że każda z pań ma wiele ciekawsze osobiste i piękne tematy do przemyśleń.Nocna debata nad tym co ktoś na forum napisał naprawde jest wielką stratą czasu. Spokojnej nocy życzę. :)

Ale mnie to okreslenie Stara Baba nad Tortem bardzo się spodobało :))))) , czy tam stara babcia nad tortem .Ja potrafię sie śmiać sama z siebie . Ta stara babcia nad tortem to prawie jak Dama z łasiczką :))))))))))))))))- Powiesz : Stara baba nad tortem i każdy już wie o kogo chodzi . : Fajne to .