Na wyjeździe #3

01 października 2013 17:15 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka, no przestań! Wszystko ma jednak swoje granice ! Że mu jeszcze zaliczkę dałaś, to już przegiełaś. Rozbawiłaś mnie do łez.
01 października 2013 17:22 / 6 osobom podoba się ten post
Kochani!
Zwracam się do Was z ogromną prośbą! 27.10.2013 roku Oliwia kończy 6 lat. Jej największym marzeniem jest otrzymanie jak największej liczby kartek urodzinowych. Mała walczy z rakiem. Jeśli możesz to pomóż, wyślij kartkę na adres :
Oliwia Gandecka
ul. M.C. Skłodowskiej 11/26
65-001 Zielona Góra
Poproś też swoich znajomych o ten sam gest. Z góry dziękuję w imieniu tego
Małego Aniołka!

Jeden uśmiech więcej:)

Myślę że my też możemy dać troszkę radości tej malutkiej, kochanej dziewczynce.:) Za tak mało, a tak dużo!!!
01 października 2013 17:26
Margolcia dużo zdrówka,cierpliwości oraz dużo miłości!:)
01 października 2013 17:40
To może daj sobie spokój z takim pracownikiem. Miałam remont 1 pokoju; dwóch takich pracowników robiło go przez 2 miesiące....Ile nerwów straciłam...Nigdy więcej takich fachowców!!!!!!!!!!!!!!!
01 października 2013 18:24
Andrea: I dalas zaliczke ??? Hm, nie wiem, czy Twoj malzonek bedzie zadowolony, lepiej zrob dobra kolacje ...
01 października 2013 18:36 / 8 osobom podoba się ten post
Tak sie smetnie na "uzależnieniach " zrobiło,że musze cos na wesoło:0
Byłbym niechcący dziś babuszkę o zawał przyprawiła.....
Na przerwie nie chcialo mi sie wychodzić i poszłam się połozyć/mój pokój jest jakby w oddzielnej klatce schodowej/daleko od babuszki.Budzik nastawiłam na 14.50 i zaraz zasnęłam -obudziło mnie o 15.30!!! rozpaczliwe jej wołanie-Katerina!!!!!!!!!!Gdzie jesteś????Katerina!!!!!!!!Wypadlam jak z procy na dól,babuszka na rolatorku stoi pod moimi schodami ,zasapana,zadycszana ,za serducho sie trzyma i mówi -dzięki Bogu bo myslałam ,ze umarłaś!!!!A ja nawet nie pamiętam czy słyszałam ten mój budzik, czy nie....
01 października 2013 19:07 / 1 osobie podoba się ten post
Hi, hi - o ile przyjdzie, zalezy ile dostal zaliczki !
01 października 2013 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
Najpierw niech robotę skończy,pyskowanie i rozliczanie zostaw na koniec i żadnego piwa itp!!!!!
01 października 2013 19:31 / 4 osobom podoba się ten post
A nie mowilam??? Samochod - rzecz swieta dla kazdego mezczyzny !!!
01 października 2013 21:36 / 3 osobom podoba się ten post
I po tym poznasz dobrą opiekunkę... przecież my do opieki, a nie do biznesu....))))
01 października 2013 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Kochani!
Zwracam się do Was z ogromną prośbą! 27.10.2013 roku Oliwia kończy 6 lat. Jej największym marzeniem jest otrzymanie jak największej liczby kartek urodzinowych. Mała walczy z rakiem. Jeśli możesz to pomóż, wyślij kartkę na adres :
Oliwia Gandecka
ul. M.C. Skłodowskiej 11/26
65-001 Zielona Góra
Poproś też swoich znajomych o ten sam gest. Z góry dziękuję w imieniu tego
Małego Aniołka!

Jeden uśmiech więcej:)

Myślę że my też możemy dać troszkę radości tej malutkiej, kochanej dziewczynce.:) Za tak mało, a tak dużo!!!

Alexia, mogę zamieścić na FB apel i adres?
01 października 2013 21:43
Tak możesz - ja właśnie stamtąd go mam.:)
01 października 2013 21:45
Moja mlodsza dala u siebie na FB, i sama tez wysle.
01 października 2013 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
Kiedyś wkleiłem kawał o Fordzie Sierra. Właśnie mi go znowu przypomniałaś. Pamiętaj cokolwiek by się nie działo z samochodem, to nie kupuj nowego mężowi! ))
02 października 2013 03:50 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w środowy wczesny poranek życząc miłego, obfitującego w pozytywne wrażenia ;) dzionka......................