Na wyjeździe #3

02 października 2013 13:27
Hmm, no coz ... masz ciekawy i pelen zajec urlop ! I dobrze !
02 października 2013 14:42
Benita

Kruszynko, najprościej na świecie. Kupuje się w sklepie (np. Aldi lub Edeka) pudełko "knedel halb & halb" . Zgodnie z przepisem: torebkę tego kupionego proszku + 750 ml wody, zamieszać. Poczekć 5 minut (zgęstnieje). Robić knedle (w de tylko okrągłe) - Gotowe !!! Najszybszy obiad na świecie. Do tego sos np. pieczarkowy - pieczarki już pokrojone z puszki - kupione w Aldi. Powodzenia.

Ps. Też w Aldi w okoliczach masła leży zapaczkowane "świeże" ciasto na knedle. Tylko kulki zrobić.

Ja za krótko jestem.... Takiego przepisu jeszcze nie zdążyłam poznać :)
02 października 2013 14:55
A ja zmykam na kawkę,to na razie w takim razie
02 października 2013 14:55 / 1 osobie podoba się ten post
Normalnie mistrzyni hehe Andrea on do ciebie czesciej bedzie przychodził naprawiac to auto !! oj sory lepiej niech jezdzi dobrze!!!:))))))))))
02 października 2013 15:41 / 1 osobie podoba się ten post
ja na inny temat zastanawiam sie co z Margolcia mial z nia ktos kontakt?
02 października 2013 16:02 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, żeby Ci znowu nie wpadł pomysł do głowy pomysł z wczoraj , bo nie wyjdą do zimy hihihi:))
02 października 2013 16:12
magdalena_k

Miała wczoraj urodziny:)) może jeszcze świętuje
02 października 2013 17:06 / 4 osobom podoba się ten post
A ja muszę stwierdzić, że moje kontakty z babcią ulegają definitywnej poprawie - zaczyna mnie zauważać i nawet się uśmiecha . A oto dowód, dzisiaj zapytała się mnie w ilu stopniach prałam swoją bluzkę, bo coś się skurczyła na mnie od ostatniego czasu i boczki mi wystają . Jednak mnie widzi . Szczęściara ze mnie
02 października 2013 17:12 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Kochani!
Zwracam się do Was z ogromną prośbą! 27.10.2013 roku Oliwia kończy 6 lat. Jej największym marzeniem jest otrzymanie jak największej liczby kartek urodzinowych. Mała walczy z rakiem. Jeśli możesz to pomóż, wyślij kartkę na adres :
Oliwia Gandecka
ul. M.C. Skłodowskiej 11/26
65-001 Zielona Góra
Poproś też swoich znajomych o ten sam gest. Z góry dziękuję w imieniu tego
Małego Aniołka!

Jeden uśmiech więcej:)

Myślę że my też możemy dać troszkę radości tej malutkiej, kochanej dziewczynce.:) Za tak mało, a tak dużo!!!

Dałam tez to na mojego Facebooka więc mam nadzieje na duży odzew!!!
02 października 2013 17:14
nie no pytam bo nie widzialam dlatego:)
02 października 2013 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Margolcia caly dzien wsciekla siedzi, internetu nie ma, a jak jest to taki slaby.
02 października 2013 17:17
aniananowo

Miała wczoraj urodziny:)) może jeszcze świętuje

Ha ha ha , fajnie kombinujecie, cala noc prawie nie spalam, babcia miala koszmary, darla sie pol nocy, och samo zycie!!! Bylam na zakupach i jak wrocilam nie mialam neta, noooooo myslalam, ze mnie jasna krew zaleje !!!
02 października 2013 17:17
no bo wlasnie Cie nie widzialam i juz sie pytalam co z Toba sie dzieje sasiadko:)
02 października 2013 17:20
margolcia

Ha ha ha , fajnie kombinujecie, cala noc prawie nie spalam, babcia miala koszmary, darla sie pol nocy, och samo zycie!!! Bylam na zakupach i jak wrocilam nie mialam neta, noooooo myslalam, ze mnie jasna krew zaleje !!!

NOOO widzisz ile radości tu nam przynosisz swoją obecnością :))
02 października 2013 17:20
margolcia

Nie martw się margolcia nie jesteś sama w tym obłedzie!!!Moja też sie drzew nocy nie wiedzieć czemu...o 4,30 już chciała śniadanie i net też mi dzisiaj chodzi jak ku....e w deszcz..I tak od poniedziałku...matuchno kochano....czy ja dam radę?