Na wyjeździe #3

01 października 2013 08:12
Heeej ;) dziewczyny jak będzie po niemiecku świnka chodzi mi o chorobe ;)))czy tak jak u nas to przetłumaczyć
01 października 2013 08:18 / 1 osobie podoba się ten post
Margolciu , duzo słonka i słodyczy , radości, spokoju naj , naj , naj :))
01 października 2013 08:21 / 1 osobie podoba się ten post
Margolciu-dużo miłości,spokoju,mało pracy,dużo kasy,i cudownych podopiecznych,!!!!!!
01 października 2013 08:24 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dziendoberek spioszki wstawac ,mamy 1pazdiernik nowy miesiacm,nowy dzionek ,a ponim nastepny i tak do konca tygodnia ,a nastepny jeszcze lepszy bedzie nikt nie ma ochoty na kawke eeeeeeeeeeee co sie z wami dzieje ? Mamb ty zawsze taka poranna ptaszynka zaspałas czy jak? miłego spokojnego dnia usmiechajcie sie jutro jeszcze lepszy bedzie dzien:)))))))))))))miłego

Mamuelka poranny promyczku ;) ja już się meldowałam ok 5 rano ale tylko w odliczaniach ;)) Ziutek po tapsiku gorszy niż bez ;(( dzisiaj cała noc pokutował a do tego wygląda że go chorobsko rozbiera ;(. Dzisiaj bedzie corka wiec troche poslucha ;)

Margolcia Wszystkiego Najlepszego, wygrania w Totka i nieustającej pogody ducha....... 1000 buziaków

01 października 2013 08:30 / 1 osobie podoba się ten post
Margolcia na skypie ci złożyłam życzenia a tu zapomniała,przepraszam,jeszcze raz wszystkiego naj.
01 października 2013 08:35 / 1 osobie podoba się ten post
Droga Margolciu , w dniu Twoich urodzin życzę Ci zdrowia , sił , pogody ducha i humoru jak zawsze - bo nie raz Twoje posty poprawiały mi nastrój . Życzę Ci , aby wszystkie ścieżki Twojego życia były proste , gładkie i wiodły prosto i łatwo do zamierzonych celów. I życzę Ci też , aby czasem , za ich zakrętami odkrywały się dla Ciebie nowe , ciekawe miejsca , możliwości i abyś na swoich drogach spotykała tylko dobrych ludzi .
01 października 2013 08:45 / 1 osobie podoba się ten post
Dziekuje bardzo serdecznie Wszystkim za zyczenia !!! Wzruszylam sie bo.... myslalam, ze nikt nie zauwazy nawet..... a tu masz !!! Kocham Was !!!!
01 października 2013 08:47 / 1 osobie podoba się ten post
http://www.youtube.com/watch?v=owgvjbow1N8

Margolciu wszystkiego tego, co w tym klipie...............i jeszcze więcej.
01 października 2013 08:56
Dziekuje !!! Jeszcze Wam powiem, ze Wy wszyscy, ktorzy tworzycie to Forum, jestescie dlamnie co dzien najwspalniajszym prezentem, bardzo Wam dziekuje !!!
01 października 2013 09:01 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego Margolciu!

01 października 2013 09:07
A ja znalazlam taki "kwiatek":
"Witam was dziewczyny.Pracuję jako opiekunka juz kilka lat.Wtej chwili legalnie.Wlipcu musiałam pilnie zjechac z powodów rodzinnych i tu zaczeły się schody.Znalazłam chętną,zaufaną zmienniczkę z mojego miasta,która była pierwszy raz w takiej pracy.Wprowadziłam we wszystko a ona narobiła takiego dymu,ze nie wiem jak spojrzeć ludziom w oczy.Płatnikem jest 75 letnia babcia po udarze ale z bardzo lekką demencją/trzeba wszystko robic i mówić w zwolnionym tempie.Nasze wynagrodzenia zapisujemy w kalendarzu z naszym i babci podpisem.Ta kobieta zyskała tak wielką sympatię u wszystkich ze teraz po tymco zrobiła są w szoku i patrzą na mnie jak na winowajczynię.Kobietka wykorzystała babcię i skasowała za 12 tygodni 7tys!!!!! W kalendarzu duza ilośc pieniędzy jest wypłacona w pazdzierniku i listopadzie!!!!!!!!Gdy przyjechałam na zmianę zapytałam czy wszystko z pieniędzmi ok bo babcia z natury jest skąpa i myslałam,ze będą kłopotyOna zareagowała nerwowym usmiechem ze wszystko w porządku,tak jak było umówione dostała za te tygodnie 3tys plus fahrgeld.
Zaznaczam,ze pani x nie znała w ząb języka.Po jej wyjezdzie babcia padła,przyjechała rodzina i zaczeło sie.Zadzwoniłam do niej prosiłam zeby odesłała na co ona ;ze prezentów sie nie oddaje!Czy rodzina moze mnie obciązyc za taką babę.Zniknął takze moj zeszyt w którym zapisywałam m.in jadłospis.Co mam robic,jestem załamana....."

Az mi sie niedobrze zrobilo, kiedy przeczytalam. Jak sie nie dziwic, ze rodziny takie jakies nieufne, przynajmniej na poczatku? Historia jest swieza, to nie wykopalisko ...

01 października 2013 09:19 / 2 osobom podoba się ten post
wszystkiego najlepszego margolcia !http://youtu.be/Dq3mfGia2us dla was dziewczyny ten przboj ja jestem w tym zespole
01 października 2013 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
Margolciu wszystkiego najlepszego. Samych uśmiechniętych poranków, słonecznych dni i spokojnych wieczorków
01 października 2013 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
Życzenia…
Chyba większość z was przyzna, że przyjemnie jest otrzymywać życzenia z różnych okazji.
Ja byłem wczoraj miło  zaskoczony Waszymi życzeniami z okazji Dnia Chłopaka, chociaż adresaci tych życzeń to już same wyrośnięte „byczki” J.
Dla tych, co lubią składać i dostawać życzenia przy każdej okazji znalazłem coś pożytecznego. To Kalendarz Świąt Nietypowych
 http://www.kalbi.pl/kalendarz-swiat-nietypowych
Są tam święta mniej lub bardziej popularne, obchodzone hucznie i takie, które obchodzą małe grupy ludzi.
Na przykład dzisiaj jest m.in. Międzynarodowy Dzień Osób Starszych, więc złóżmy z tej okazji życzenia naszym podopiecznym.
A ja składam wszystkim moje ulubione, uniwersalne życzenia:

Wszystkiego najdłuższego – życia też –DDD.
01 października 2013 09:36 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Dziekuje bardzo serdecznie Wszystkim za zyczenia !!! Wzruszylam sie bo.... myslalam, ze nikt nie zauwazy nawet..... a tu masz !!! Kocham Was !!!!

Dzis Twojego swieta pora.

Juz od rana wielki ruch.

stan przed lustrem...wciagnij brzuch!

Jesli nie chcesz sie stresowac,musisz ostro zabalowac!!!!!    ♥♥♥