Na wyjeździe #3

30 września 2013 19:11
no zajmij sie zajmij
30 września 2013 19:15
aniananowo

ania0806:))

Witaj Ania jeszcze raz.
30 września 2013 19:15
aniananowo

no i jestem:)) wedle życzenia

A juz mialam na forum o Ciebie pytac, super, ze jestes Anno
30 września 2013 19:26
Poniedziałek zleciał,wreszcie,dziadek po południu już był milutki ale już mu firma powiedziała że jestem do końca kontraktu a potem będzie Ania i jakaś inna pani,trochę żle mi się pracuje teraz ale cóż podjęłam się tego i to skonczę,miłego wieczorka.
30 września 2013 20:23
A wiecie wpadłam na świętny pomysł,hi,hi to tak na poprawienie chumoru,chyba wódki się napije,to chociaż wylęce z konkretnego powodu a nie z takiego że nie dekoruje potraw,nie piekę ciast i nie jestem swoją zmienniczką,buuu,do sklepu daleko nie chcę mi się iść,ale jak myślicie dobry pomysł,hi,hi.
30 września 2013 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

A wiecie wpadłam na świętny pomysł,hi,hi to tak na poprawienie chumoru,chyba wódki się napije,to chociaż wylęce z konkretnego powodu a nie z takiego że nie dekoruje potraw,nie piekę ciast i nie jestem swoją zmienniczką,buuu,do sklepu daleko nie chcę mi się iść,ale jak myślicie dobry pomysł,hi,hi.

to nie jest dobry pomysł,jak wyleciec to z twarzą ale nie pijaną
30 września 2013 20:29
Malina

to nie jest dobry pomysł,jak wyleciec to z twarzą ale nie pijaną

Malina wiem,to był żart,może głupi ale żart,tylko jak pisałam głupio jest wylecieć ze szteli z tych powodów co u mnie,no ale cóż,nowe doświadczenie w życiu i do przodu,następne miasto w Niemczech zwiedzić.
30 września 2013 20:32
Muszę nadrobić zaległości w czytaniu i w pisaniu. Bo jak mnie zablokowano to nawet nie bardzo mi się chciało czytać. Nie mogąc sobie pogadać nie widziałam sensu .I teraz mam zaległości
30 września 2013 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Malina wiem,to był żart,może głupi ale żart,tylko jak pisałam głupio jest wylecieć ze szteli z tych powodów co u mnie,no ale cóż,nowe doświadczenie w życiu i do przodu,następne miasto w Niemczech zwiedzić.

Daj spokój to nie koniec świata,tu jest roboty full,nie tu to gdzie indziej,nie w takiej firmie to w innej szkoda nerwów.Ja teraz tylko jestem w stałym miejscu od pewnego czasu bo mam super,ale zawsze jeżdziłam w nowe miejsca coś zobaczyłam,zwiedziłam mi się to podobało.
30 września 2013 20:50
aniananowo

Muszę nadrobić zaległości w czytaniu i w pisaniu. Bo jak mnie zablokowano to nawet nie bardzo mi się chciało czytać. Nie mogąc sobie pogadać nie widziałam sensu .I teraz mam zaległości

Aniu mam cały czas Ciebie w profilu... czyli mam Ciebie na nowo i na staro, czyli mam Ciebie dwie.... Może zaszła jakaś pomyłka...))))
30 września 2013 20:55
nowadanuta

Aniu mam cały czas Ciebie w profilu... czyli mam Ciebie na nowo i na staro, czyli mam Ciebie dwie.... Może zaszła jakaś pomyłka...))))

też mam taką nadzieję, jeśli tak to od razu wykasuję swój nowy profil. Bez Was nie da się tu życ )
30 września 2013 20:57
aniananowo

też mam taką nadzieję, jeśli tak to od razu wykasuję swój nowy profil. Bez Was nie da się tu życ )

Masz racje tu jest bosko
30 września 2013 20:57
aniananowo

Ale zostaw ostatniego awatarka - to zdjęcie jest lepsze...)))
30 września 2013 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Ale zostaw ostatniego awatarka - to zdjęcie jest lepsze...)))

ok mówisz i masz :))
30 września 2013 21:13
aniananowo

też , potem kota z rózową muchą potem byłam ja:)) w Świnoujsciu , a potem mnie zablokowano nie wiem dlaczego :(

;(chyba pewien standard z tym blokowaniem i grożeniem na czerwono...żałosne metody...myslałam,że tylko ja tak mam ;)))

Na takich jak Ty, nie ma innych metod. Moderator