ania0806:))
ania0806:))
no i jestem:)) wedle życzenia
A wiecie wpadłam na świętny pomysł,hi,hi to tak na poprawienie chumoru,chyba wódki się napije,to chociaż wylęce z konkretnego powodu a nie z takiego że nie dekoruje potraw,nie piekę ciast i nie jestem swoją zmienniczką,buuu,do sklepu daleko nie chcę mi się iść,ale jak myślicie dobry pomysł,hi,hi.
to nie jest dobry pomysł,jak wyleciec to z twarzą ale nie pijaną
Malina wiem,to był żart,może głupi ale żart,tylko jak pisałam głupio jest wylecieć ze szteli z tych powodów co u mnie,no ale cóż,nowe doświadczenie w życiu i do przodu,następne miasto w Niemczech zwiedzić.
Muszę nadrobić zaległości w czytaniu i w pisaniu. Bo jak mnie zablokowano to nawet nie bardzo mi się chciało czytać. Nie mogąc sobie pogadać nie widziałam sensu .I teraz mam zaległości
Aniu mam cały czas Ciebie w profilu... czyli mam Ciebie na nowo i na staro, czyli mam Ciebie dwie.... Może zaszła jakaś pomyłka...))))
też mam taką nadzieję, jeśli tak to od razu wykasuję swój nowy profil. Bez Was nie da się tu życ )
też mam taką nadzieję, jeśli tak to od razu wykasuję swój nowy profil. Bez Was nie da się tu życ )
Ale zostaw ostatniego awatarka - to zdjęcie jest lepsze...)))
też , potem kota z rózową muchą potem byłam ja:)) w Świnoujsciu , a potem mnie zablokowano nie wiem dlaczego :(
;(chyba pewien standard z tym blokowaniem i grożeniem na czerwono...żałosne metody...myslałam,że tylko ja tak mam ;)))
Na takich jak Ty, nie ma innych metod. Moderator