;(chyba pewien standard z tym blokowaniem i grożeniem na czerwono...żałosne metody...myslałam,że tylko ja tak mam ;)))
Na takich jak Ty, nie ma innych metod. Moderator
;(chyba pewien standard z tym blokowaniem i grożeniem na czerwono...żałosne metody...myslałam,że tylko ja tak mam ;)))
pytałam już i nic nie raczył odpowiedzieć :))
Twoje konto zostało zablokowane za to że organizujesz pracę na czarno opiekunkom. Jak sytuacja się powtórzy, to Twoje nowe konto również zablokuję. Moderator
A ja pamiętam miałam raz na czerono,za chiny nie wiem dlaczego,nic takiego złego nie napisałam.
no ja też za chiny nie wiem z a co zostam w ostatnich dniach zdeskredytowana,tzn. posty zostały usunięte,a potem objechana na czerwono przez Pana z wielkimi uszami;) komwedia:)))
Komedię to odstawiałaś na swoim poprzednim koncie, a ja za długo byłem dla Ciebie cierpliwy, kiedy wyzywałaś od najgorszych użytkowników tego forum. Drugi raz tego błędu nie popełnię. Moderator
no ja też za chiny nie wiem z a co zostam w ostatnich dniach zdeskredytowana,tzn. posty zostały usunięte,a potem objechana na czerwono przez Pana z wielkimi uszami;) komwedia:)))
Komedię to odstawiałaś na swoim poprzednim koncie, a ja za długo byłem dla Ciebie cierpliwy, kiedy wyzywałaś od najgorszych użytkowników tego forum. Drugi raz tego błędu nie popełnię. Moderator
No to chyba Pana musimy się spytać,za chwilkę to te posty będziemy miały na czerwono,hi,hi.
kochana jestes, ale latwo mowic , gorzej czasami to realizowac.
pytałam już i nic nie raczył odpowiedzieć :))
Twoje konto zostało zablokowane za to że organizujesz pracę na czarno opiekunkom. Jak sytuacja się powtórzy, to Twoje nowe konto również zablokuję. Moderator
na czarno? skąd takie informacje? bo zaproponowałam , żeby uzupełniono profil o pocztę, jesteś w błędzie mój drogi , podałam tylko nr telefonu do niemieckiego pośrednika i nazwę portalu , no chyba że PANI Iwonka z KOLN to jakaś podstawiona przez CIEBIE osóbka która m bujna wybraznie, i nie zycze sobie żeby mnie tu wtykano jakieś wyssane z palca historyjki.Pozdrawiam i czekam na słowo przepraszam Panie Moderatorze
Za zabawę w rekrutowanie wylatuje się z tego forum od razu. A o ile mnie pamięć nie myli, to chętnie chciałas dać namiary na jakąś rodzinę. O Twoim mailu do mnie nawet nie wspominam i dziwię się, że jeszcze śmiesz pisać, że Ci nie odpisałem. Dla mnie koniec tematu, więc radzę go zakończyć i Tobie, bo dalsze roztrząsanie i robienie z siebie niewinnej ofiary nie przyniesie nic dobrego.
Za zabawę w rekrutowanie wylatuje się z tego forum od razu. A o ile mnie pamięć nie myli, to chętnie chciałas dać namiary na jakąś rodzinę. O Twoim mailu do mnie nawet nie wspominam i dziwię się, że jeszcze śmiesz pisać, że Ci nie odpisałem. Dla mnie koniec tematu, więc radzę go zakończyć i Tobie, bo dalsze roztrząsanie i robienie z siebie niewinnej ofiary nie przyniesie nic dobrego.
Postaram się porozmawiać o tym z kimś, kto może nauczy Cię nieco kultury osobistej...potrzebujesz takiego kursu na cito!!!
A to pozostawiam do wglądu zainteresowanym, którzy mają wątpliwości jakie osoby są usuwane z forum i jakie posty są kasowane. A potem to udawanie pokrzywdzonych przez złego moderatora...
Spokojnej nocy wszystkim!