Na wyjeździe #3

30 września 2013 21:17
smagana wichrem

;(chyba pewien standard z tym blokowaniem i grożeniem na czerwono...żałosne metody...myslałam,że tylko ja tak mam ;)))

Na takich jak Ty, nie ma innych metod. Moderator

ja nie miałam nic na czerwono
30 września 2013 21:31

pytałam już i nic nie raczył odpowiedzieć :))

Twoje konto zostało zablokowane za to że organizujesz pracę na czarno opiekunkom. Jak sytuacja się powtórzy, to Twoje nowe konto również zablokuję. Moderator

30 września 2013 21:32
A ja pamiętam miałam raz na czerono,za chiny nie wiem dlaczego,nic takiego złego nie napisałam.
30 września 2013 21:44
mamusia2

A ja pamiętam miałam raz na czerono,za chiny nie wiem dlaczego,nic takiego złego nie napisałam.

no ja też za chiny nie wiem z a co zostam w ostatnich dniach zdeskredytowana,tzn. posty zostały usunięte,a potem objechana na czerwono przez Pana z wielkimi uszami;) komwedia:))) 

Komedię to odstawiałaś na swoim poprzednim koncie, a ja za długo byłem dla Ciebie cierpliwy, kiedy wyzywałaś od najgorszych użytkowników tego forum. Drugi raz tego błędu nie popełnię. Moderator

30 września 2013 21:47
smagana wichrem

no ja też za chiny nie wiem z a co zostam w ostatnich dniach zdeskredytowana,tzn. posty zostały usunięte,a potem objechana na czerwono przez Pana z wielkimi uszami;) komwedia:))) 

Komedię to odstawiałaś na swoim poprzednim koncie, a ja za długo byłem dla Ciebie cierpliwy, kiedy wyzywałaś od najgorszych użytkowników tego forum. Drugi raz tego błędu nie popełnię. Moderator

No to chyba Pana musimy się spytać,za chwilkę to te posty będziemy miały na czerwono,hi,hi.
30 września 2013 21:57
mamusia2

No to chyba Pana musimy się spytać,za chwilkę to te posty będziemy miały na czerwono,hi,hi.

Z Panem M. już nie rozmawiam...mam Was...lepiej...gorzej..łatwiej ...trudniej... ale jestescie z mojej bajki...bywa Wam tak samo łatwo lub trudno jak i mnie...dobre i złe chwile są naszymi wspólnymi doświadvczeniami...jak w rodzinie,a w rodzinie tez przecież zdarzają konflikty i nieporozumienia..  
30 września 2013 21:58
kaska_45

kochana jestes, ale latwo mowic , gorzej czasami to realizowac.

Napisałam do Ciebie na skypie ale chyba źle trafiłam ,znaczy nie na Ciebie:(
30 września 2013 22:13
aniananowo

pytałam już i nic nie raczył odpowiedzieć :))

Twoje konto zostało zablokowane za to że organizujesz pracę na czarno opiekunkom. Jak sytuacja się powtórzy, to Twoje nowe konto również zablokuję. Moderator

na czarno? skąd takie informacje? bo zaproponowałam , żeby uzupełniono profil o pocztę, jesteś w błędzie mój drogi , podałam tylko nr telefonu do niemieckiego pośrednika i nazwę portalu , no chyba że PANI Iwonka z KOLN to jakaś podstawiona przez CIEBIE osóbka która m bujna wybraznie, i nie zycze sobie żeby mnie tu wtykano jakieś wyssane z palca historyjki.Pozdrawiam i czekam na słowo przepraszam Panie Moderatorze
30 września 2013 22:18
aniananowo

na czarno? skąd takie informacje? bo zaproponowałam , żeby uzupełniono profil o pocztę, jesteś w błędzie mój drogi , podałam tylko nr telefonu do niemieckiego pośrednika i nazwę portalu , no chyba że PANI Iwonka z KOLN to jakaś podstawiona przez CIEBIE osóbka która m bujna wybraznie, i nie zycze sobie żeby mnie tu wtykano jakieś wyssane z palca historyjki.Pozdrawiam i czekam na słowo przepraszam Panie Moderatorze

Za zabawę w rekrutowanie wylatuje się z tego forum od razu. A o ile mnie pamięć nie myli, to chętnie chciałas dać namiary na jakąś rodzinę. O Twoim mailu do mnie nawet nie wspominam i dziwię się, że jeszcze  śmiesz pisać, że Ci nie odpisałem. Dla mnie koniec tematu, więc radzę go zakończyć i Tobie, bo dalsze roztrząsanie i robienie z siebie niewinnej ofiary nie przyniesie nic dobrego.

30 września 2013 22:28
Pomoc forum1

Za zabawę w rekrutowanie wylatuje się z tego forum od razu. A o ile mnie pamięć nie myli, to chętnie chciałas dać namiary na jakąś rodzinę. O Twoim mailu do mnie nawet nie wspominam i dziwię się, że jeszcze  śmiesz pisać, że Ci nie odpisałem. Dla mnie koniec tematu, więc radzę go zakończyć i Tobie, bo dalsze roztrząsanie i robienie z siebie niewinnej ofiary nie przyniesie nic dobrego.

Bez komentarza, trochę szacunku,bo nie sądzę żebyśmy byli rówieśnikami. 
30 września 2013 22:50
Dobranoc opiekunkowo spokojnej nocki zycze kolorowych snow:)))))))))))))
30 września 2013 23:18
smagana wichrem

;(chyba pewien standard z tym blokowaniem i grożeniem na czerwono...żałosne metody...myslałam,że tylko ja tak mam ;)))

Na takich jak Ty, nie ma innych metod. Moderator

Postaram się porozmawiać o tym z kimś, kto  może nauczy  Cię nieco  kultury osobistej...potrzebujesz takiego kursu na cito!!!
30 września 2013 23:22 / 7 osobom podoba się ten post
smagana wichrem

Postaram się porozmawiać o tym z kimś, kto  może nauczy  Cię nieco  kultury osobistej...potrzebujesz takiego kursu na cito!!!

A to pozostawiam do wglądu zainteresowanym, którzy mają wątpliwości jakie osoby są usuwane z forum i jakie posty są kasowane. A potem to udawanie pokrzywdzonych przez złego moderatora...

Spokojnej nocy wszystkim!

01 października 2013 07:39
Dziendoberek spioszki wstawac ,mamy 1pazdiernik nowy miesiacm,nowy dzionek ,a ponim nastepny i tak do konca tygodnia ,a nastepny jeszcze lepszy bedzie nikt nie ma ochoty na kawke eeeeeeeeeeee co sie z wami dzieje ? Mamb ty zawsze taka poranna ptaszynka zaspałas czy jak? miłego spokojnego dnia usmiechajcie sie jutro jeszcze lepszy bedzie dzien:)))))))))))))miłego
01 października 2013 08:04 / 1 osobie podoba się ten post
Margolciu :)
Kwiatów Ci nie dam, mimo szczerych chęci.
Lecz słowa, które zostaną w pamięci: życzę szczęścia,
dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,
niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone.
W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.

najlepszego kochana:)