Komputerowe SOS

08 sierpnia 2015 20:04
basiaim

Ale co powciskac?
mogę nawet na nim  siąść ;)

hahahha
są pewnie jakieś kombinacje klawiszy na takie mankamenty, tylko ......jakie?
18 sierpnia 2015 08:35
mam pytanko jak zwiększyc moc głosników na skype. (Jak mówie to źle mnie słychać)
18 sierpnia 2015 08:48
Gosia 1234

mam pytanko jak zwiększyc moc głosników na skype. (Jak mówie to źle mnie słychać)

Czyli nie glosnikow a raczej moc twojegi mikrofonu. Na dole po prawej stronie na pasku zadan jest taki maly glosnik. Kliknij na niego podwojnie wybierz mikrofon i ustaw porzadana wartosc suwakiem:):)
18 sierpnia 2015 08:59
Mazury

Czyli nie glosnikow a raczej moc twojegi mikrofonu. Na dole po prawej stronie na pasku zadan jest taki maly glosnik. Kliknij na niego podwojnie wybierz mikrofon i ustaw porzadana wartosc suwakiem:):)

na pasku zadań mam tylko mały głosnik, mikrofonu nie widzę :(
18 sierpnia 2015 09:08
To kliknij na niego dwa razy pitem we wkasciwosciach dodaj mokrofon.
18 sierpnia 2015 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
Ja blondynka wiec prosze o cierpliwosć
Jak mam dodać ten mikrofon ? narysować ?
Właściwosci mi sie włączyły ale dotyczy to nadal głośnika
18 sierpnia 2015 09:16
Gosia 1234

Ja blondynka wiec prosze o cierpliwosć:aniolki:

Wlasciwosci maja jeszcze swoje opcje w tych opcjach mozesz dodac urzadzenia. Dodaj mikrofon 
18 sierpnia 2015 09:38
Gosia 1234

Ja blondynka wiec prosze o cierpliwosć:aniolki:

Dodatkowo jak wejdziesz w Skype w opcje to masz tam zakładkę "ustawienia audio". Możesz tam pogłośnić mikrofon.
18 sierpnia 2015 10:04
Mazury

Wlasciwosci maja jeszcze swoje opcje w tych opcjach mozesz dodac urzadzenia. Dodaj mikrofon 

Mój mikrofon działa tylko jest za cicho.
18 sierpnia 2015 10:05
wercia

Dodatkowo jak wejdziesz w Skype w opcje to masz tam zakładkę "ustawienia audio". Możesz tam pogłośnić mikrofon.

Tam mam ustawione na 100 %
18 sierpnia 2015 10:41
Gosia 1234

Tam mam ustawione na 100 %

Na pulpicie w pasku narzędzi masz w rogu taki głośniczek Kliknij na niego i zobacz czy masz głośność ustawioną na cała skale ..Jak nie to kursorem ustaw do końca i powinno być dobrze ....
18 sierpnia 2015 12:32 / 2 osobom podoba się ten post
panel sterowania-sprzet i dziek-menadzer HD audio glosniki i mikrofon masz i tam musisz odznaczyc czerwony krzyzyk powinno dzialac kiedys tak mialam ze nieslyszeli mnie na skype i wtyczki sprawdz Pozdrawiam
18 sierpnia 2015 13:38 / 1 osobie podoba się ten post
Casandra89

panel sterowania-sprzet i dziek-menadzer HD audio glosniki i mikrofon masz i tam musisz odznaczyc czerwony krzyzyk powinno dzialac kiedys tak mialam ze nieslyszeli mnie na skype i wtyczki sprawdz Pozdrawiam

Casandra 89 jesteś wielka . Dziękuję :)
18 sierpnia 2015 14:22
Gosia 1234

Casandra 89 jesteś wielka . Dziękuję :)

a Dziala ?:)
29 sierpnia 2015 21:40
Mam konto na Chomiku. Chciałabym sobie ściągnąć książki. Wiecie może jak do tego stosunkują się Niemcy? Nie mam ochoty narobić kłopotów sobie lub rodzinie dlatego może ktoś mnie oświeci?