Hilfe!!! Dlaczego aldi talk nie chce mi przyjąć danych doszłam przy rejestracji karty do podania maila (oczywiście podaje polski) i nie mogę przejść dalej. Proszę o pomoc :$
Hilfe!!! Dlaczego aldi talk nie chce mi przyjąć danych doszłam przy rejestracji karty do podania maila (oczywiście podaje polski) i nie mogę przejść dalej. Proszę o pomoc :$
Dziewczyny pomocy:)
Wiem,że już był ten temat,ale może coś się zmieniło od tamtego czasu.Rodzina,do której pojadę nie ma internetu.Katastrofa.Nie mam bladego pojęcia jak załatwić na własną rękę.Proszę o szczegółowe instrukcje.
W prawdzie nie jestem dziewczyna ale postaram sie:):) kup w Aldiku starter i z niego mozesz miec internet. Jesli masz smartfona to wkladasz karte , rejestrujesz ja i w ciagu 12 h dziala a jesli komputer to kup jeszcze taki stick do tej karty i zarejestruj :):)
Zrobiłam w Wordzie tabelę,którą muszę wysłać jako zdjęcie (plik jpg).
Już go przekształciłam.
Obrobiłam lekko w paincie,no i utknęłam.
Tabela zajmuje tylko część strony,jak ją zapisuję,to tak mi sie też zapisuje- mniejsza tabela na dużej stronie.
Jak zapisać SAMĄ tabelę?
Czy można kupić w Polsce i ile kosztuje taka przyjemność?Jadę na 2 miesiące i lubię wieczorami 2-3 godziny poszaleć w sieci.Są limity?
http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/282/informacje-ulatwiajace-pobyt-za-granica/282/postId/79414#79414
Tu masz sporo info nt netu z ALDI.W PL raczej sticka nie kupisz wydaje mi sie -to musi byc niemiecki.Chyba ,ze masz wolnego sticka bez simloka w domu to weź ze soba kupisz tylko starter.Jesli nie to stick,starter i do,ładowanie za 15 euro ,które starczy na 30 dni w sumie Cie na dziń dobry wyniesie 67euro.Mam od paru lat ,korzystam jak nie ma w domu netu i nie narzekam specjalnie,nawet filmy oglądam.Zdarza sie ,ze muli pod koniec tych 30 dni ale lepszy taki jak żaden.
Swoja drogą czy my sie doczekamy kiedyś ,że net w domu PDP bedzie standardem????Chyba nie:(
U mnie w pracy tez niema netu. Net nie nalezy do standartu w pracy:):)
A dlaczego zrobilas z Word- u jpg???
A powinien należeć!:) 21wiek mamy w końcu:) Też zdarzają mi sie miejsca bez netu,ale mam swój stick i czasem trafia się rodzina,która zwraca za doładowanie:)Niemniej jednak w dzisiejszych czasach,w kraju tak rozwiniętym jak D brak netu to trochę obciach:)
Bo tam,gdzie potrzebuję,mogę tylko pliki jpg lub gif