Znalazlam w Google info o Calibre. W wolnej chwili wyprobuje a Kindle mam zamiar zakupic, ale na razie mam tyle oprzyrzadowania, ze ciezko sie przemieszczac miedzy De a Pl. :jade:
Znalazlam w Google info o Calibre. W wolnej chwili wyprobuje a Kindle mam zamiar zakupic, ale na razie mam tyle oprzyrzadowania, ze ciezko sie przemieszczac miedzy De a Pl. :jade:
Calibre przekonwertujesz mobi na pdf , albo e-pub.Trochę zużywa pamięci ten program przy pracy,ale może w wersji na androida będzie pracować szybciej- jeśli jest wersja na androida.
moja skromna rada, kup sobie kindle w DE, bo jest tańszy, polecam wersję paperwhite ona ma podświetlenie, więc można czytać przy małym natężeniu światła :) to już mój drugi kindle jakiego mam i jestem bardzo z tego zadowolona, no ja też mam dużo bo netbooka, kindle, komórkę, książki, terminarze, Brewiarz, ubrania, buty i to wszystko w jednej walizce :D
A konkretnie gdzie mam zakupic ??? Przez internet czy w sklepie?
A ja odświeżyłam lapka i nie mam skype, tzn mam, ale nie znam hasła, tyle razy juz zmienialam...... wiem ze gdzies w notesie zapisalam, problem w tym ze notes zostawilam w domu.
Tak tez myślałam,że cos musiałas sknocić.Załóz nowy adres jeden więcej,jeden mniej.:-)
Jak założę nowy, to nie odzyskam wszystkich kochających mnie osób ze starego, tzn odzyskam, tylko ile to zachodu bedzie
A ja odświeżyłam lapka i nie mam skype, tzn mam, ale nie znam hasła, tyle razy juz zmienialam...... wiem ze gdzies w notesie zapisalam, problem w tym ze notes zostawilam w domu.
Pamiętam mój pierwszy nowy laptop...Oj ,czego ja sobie tam nie naściągałam!Wszystko ,co fabryka dała:)
Tina podpięłam sie pod Twojego posta, bo zginie i ja zgine też!!! Nie moge oglądać filmów, na youtybe Borys Stan śpiewa mi Anne ale ja nie słysze(brak głosu) zainstalowalam na gogle chrome wtyczke flash Player ale nic nie pomaga! Co robić, co robić?!:zakupy w sieci:
Zobacz jak funkcjonuje Ci to wszystko na Internet Eksplorerze.
Tylko głosu nie ma, czy jeszcze coś sie dzieje?
Zobacz jak funkcjonuje Ci to wszystko na Internet Eksplorerze.
Tylko głosu nie ma, czy jeszcze coś sie dzieje?