Na eksplorerze film "idzie" ale głosu nie ma
Może to być sterownik, musisz zajrzeć do menagera urządzeń i zobaczyć ,czy sterownik nie jest zaznaczony takim żółtym pytajnikiem.Ale najpierw sprawdż , czy głosu na kompie nie masz wyłączonego, najedż kursorem na ikonę głosnika na pasku zadań. Przez panel sterowania wejdź w ustawienia dźwięku i tam tez sprawdź. Czy oprócz tego coś się jeszcze dzieje z komputerem, strony w przeglądarce normalnie się otwierają?
Ja dzisiaj cały dzien pomocy wzywam :-)
Tym razem sprawa dotyczy wtyczki flash player-pobieram a zainstalowac ni chu-chu.
Co jest grane?
Aktualizujesz starą, czy chcesz całkiem nową zainstalować?. Może masz już starą wtyczkę na komputerze, to przedtem ją usuń.
Wyczyść kompa Ccleanerem, rejestr też.
Znalazłam coś w necie, może Ci się przyda.
https://helpx.adobe.com/pl/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html
Nie działają mi niektóre klawisze w laptopie (nie wiem,czy ma to znaczenie które).
Próbowałam w ustawieniach czcionki to "naprawić"...i nic..
Ktos cos wie,co może być powodem?
Wolałabym to załatwić bez rozkręcenia laptopa,bo potem po złożeniu wyjdzie mi samolot np....
A tak powaznie-nie mam nawet do tego narzędzi....
Wylalas cos na klawiature??
Nic nie wylałam. Nic nad nim nie jadłam,co by nie nakruszyć...
Nic nie wylałam. Nic nad nim nie jadłam,co by nie nakruszyć...
Jaki system jest na nim zainstalowany???
Basia to trzeba cos powciskać żeby działało, wiem bo czasami mam tak,ale mi syn to naprawia :))
Ale co powciskac?
mogę nawet na nim siąść ;)
Nie musisz siadac:):) Wejdz do panela sterowania tam odszukaj przywracanie systemu .Cofnij komputer o kilka dni. Tz najmniej jak tylko sie da. Jesli to nie pomoze to byc moze jest jakies uszkodzenie mechaniczne w jednak bardzo watpie