I nie depilujesz już ???? -:))))))))))))
I nie depilujesz już ???? -:))))))))))))
Czy ktoś wie,lub pamięta czy trzeba spłukać z włosów te glutki z semienia lnianego,czy można je zostawić? Nie mogę sobie przypomniec.
polecam picie pokrzywy.ale trzeba poxniej zrobic przerwe ok 2 tyg i znowu pic.mojej podopiecznej chrzesnica poleciala mi tez tabletki priorin ze sa dobre.dosc drogie sa ale sprobowac mozna na miesiac 30szt kosztuje ok 10 euro a 120szt kosztuje 30,40 euro.ja spróbuje.jednym pomagaja innym nie po kazdy ma inny organizm
Ja chciałam wiedzieć czy zmywa się płukankę z siemienia,czy zostawia,a pokrzywę znam ale na mnie nie działa,tzn działa w ten sposób,że krosty mi wyskakują.
Ponieważ nikt mi nie powiedział co z tymi glutkami to w końcu zostawiłam je na włosach,zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam ,efekt końcowy zadowalający ,tzn włosy się błyszczą.
...to co z tym siemieniem lnianym zrobilas??...gotowalas i .....moze i ja cos ...zrobie ,na co to ?
Kiedyś ktoś pisał,że płucze włosy tymi glutkami,a nasiona można zjeść . Zrobiłam tak jak polecała ta osoba,że można pół godziny pogotować nasiona,albo namoczyć na noc w przegotowanej wodzie. Nasiona odcedziłam a tą wodą spłukałam włosy.
No , powiem Ci,że ładnie się błyszczą i wogóle ładnie się układają. Nie wiem tylko jak często trzaba to robić?
JUż po raz trzeci piszę a jak mnie znowu wywali to się obraże na to Forum! Zapodałam sobie maskę na włosy z drożdży, jogurtu naturalnego i miodu. Śmierdzę przeokropnie ale ale czekam na efekty. Z wszechwiedzącego internetu wyczytałam że trzeba tak 1 raz w tygodniu na głowie trzymać. Dostosuję się. Byłam dzisiaj w sklepie i wykupiłam im całe heife, a co mi tam będę sobie popijać z mleczkiem jeszcze .Muszę się ratować!!!
Kiedyś ktoś pisał,że płucze włosy tymi glutkami,a nasiona można zjeść . Zrobiłam tak jak polecała ta osoba,że można pół godziny pogotować nasiona,albo namoczyć na noc w przegotowanej wodzie. Nasiona odcedziłam a tą wodą spłukałam włosy.
No , powiem Ci,że ładnie się błyszczą i wogóle ładnie się układają. Nie wiem tylko jak często trzaba to robić?