A mnie właśnie jakos żubr ze wszystkich polskich piw najbardziej podchodzi. Ale wiadomo wszystko rzecz gustu :)
A mnie właśnie jakos żubr ze wszystkich polskich piw najbardziej podchodzi. Ale wiadomo wszystko rzecz gustu :)
Lewandowski twierdzi, że najlepszy jest headandshoulders. :niech zyje:
O samym piwie tzn. o jego smaku nic nie napisze, bo nigdy nie piłam tego napoju .Ale inne napoje to i owszem:-)
:zaskoczenie1: i nie wiesz co tracisz :-)
Skrzyp witaminy, keratyna, nat. maseczki (jaja, miód, maślanka, cytryna ... ) Ale efektów spektakularnych i tak nie będzie . :matrix:
Jesteś okrutna :lol2: Ja osobiście liczyłam na cos innego.
A czy któraś z was używa może produktów dziecięcych np. z tej firmy (usunięte) Mam strasznie przetłuszczające się włosy i im więcej inwestuje w szampony tym tak naprawdę jest gorzej. Jedna fryzjerka poleciła mi spróbować szamponów dziecięcych, po których skóra troszkę się zregeneruje. Apteczne szampony działają, ale tylko wtedy gdy ich używam, nie wyobrażam sobie kupowania przez całe życie szamponu za 60zł!
A czy któraś z was używa może produktów dziecięcych np. z tej firmy (usunięte) Mam strasznie przetłuszczające się włosy i im więcej inwestuje w szampony tym tak naprawdę jest gorzej. Jedna fryzjerka poleciła mi spróbować szamponów dziecięcych, po których skóra troszkę się zregeneruje. Apteczne szampony działają, ale tylko wtedy gdy ich używam, nie wyobrażam sobie kupowania przez całe życie szamponu za 60zł!
Dziewczyny, a korzystałyście kiedyś z serum do wlosów? Znalazłam cos takiego (usunięte) i jestem ciekawa czy wogóle inwestować w to...
dajcie znać czy miałyście styczność.