03 sierpnia 2014 19:17 / 11 osobom podoba się ten post
W ubiegłym roku tu na forum poznałam ,,zmienniczkę''.Miało być pięknie i wspaniale ,a nie było.Ciągle rządziła się na szteli ,bo uważała ,że jest jej.Wcisnęła koleżankę na zmianę nie pytając mnie czy mi to pasuje ,czy nie .Ustalała terminy sama ,bo jej tak pasowało.Dzwoniła do mnie i sama wypytywała o wszystko z naciskiem kiedy co mam robić np prasować w czwartek rano, jak by w innym terminie nie można było.Wypisywała tu na forum ,że gdzieś był kurz na futrynie .Może i był.Ja zostawiałam dom czysty ,ale jak ktoś chce ,to coś znajdzie.Forum to nie jest miejsce na pranie brudów i ja nie będę pisać co ona zostawiała.Do tej pory mnie atakuje tu na forum co jakiś czas.Kto uważnie czyta to widzi.
Na koniec mnie wyrolowała z pracy bo ma tam pracować cały rok bez zjazdu.Ja mam inną pracę ,jestem zadowolona ,ale widzę ,że dla niej to nie koniec ,bo po co bzdury pisze.Kto chce niech jej wierzy i przyklaskuje .Ja tam pracowałam przez 9 miesięcy z małymi przerwami i wiem jak jest .Ile będzie jeszcze jej głupich wpisów kto wie i co jeszcze wymyśli.