Zmienniczki

23 listopada 2013 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ale dobry człowiek jesteś i bardzo Cię lubię.
23 listopada 2013 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
A mnie kochacie?:(
23 listopada 2013 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
oczywiście:))))
23 listopada 2013 23:24 / 2 osobom podoba się ten post
Uffffffffff,bo juz taka samotna sie poczulam:)
23 listopada 2013 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A mnie kochacie?:(

No pewnie że kochamy, bez Ciebie świat był by gorszy:)
23 listopada 2013 23:29 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

No pewnie że kochamy, bez Ciebie świat był by gorszy:)

Oj tam,gorszy,ale kazdy chce zeby Go KOCHAC:) Ufffffff jestem przez Was kochana,nawet jak pierdoly pisze:)
23 listopada 2013 23:34 / 2 osobom podoba się ten post
To nie tak...nie jestes cięzka...jestes ludzka...czytalam...myslalam...i chciałabym miec taką zmienniczkę :) I byłabym zaszczycona móc byc twoją :).
23 listopada 2013 23:37 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

To nie tak...nie jestes cięzka...jestes ludzka...czytalam...myslalam...i chciałabym miec taką zmienniczkę :) I byłabym zaszczycona móc byc twoją :).

A ja sie nauczylam jednej zasady...
"Nigdy nie laczyc wspanialych znajomych z praca"Dlaczego,ano dlatego ,zeby sie nie klocic w sprawach zawodowych,wtedy sa tak zwane KWASY.
23 listopada 2013 23:38 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Oj tam,gorszy,ale kazdy chce zeby Go KOCHAC:) Ufffffff jestem przez Was kochana,nawet jak pierdoly pisze:)

Hogata....to jie za te jak piszesz pierdoły cie kochamy :)) My cię kochamy za to że masz tyle dobra w sobie....i MIOTŁE :))
23 listopada 2013 23:38
Asik

Asik, ja nie w temacie. Kiedyś pisałaś, że masz rodzinę z okolic Białej Podlaskiej. Ja się tam urodziłam i moja mama też:))))
23 listopada 2013 23:40 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Hogata....to jie za te jak piszesz pierdoły cie kochamy :)) My cię kochamy za to że masz tyle dobra w sobie....i MIOTŁE :))

Bo ja jestem Dobra czarownica z Miotla,ciut zadufana,bo mysli ,ze dobra,ale mozna to chyba wybaczyc :)?
23 listopada 2013 23:41 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

A ja sie nauczylam jednej zasady...
"Nigdy nie laczyc wspanialych znajomych z praca"Dlaczego,ano dlatego ,zeby sie nie klocic w sprawach zawodowych,wtedy sa tak zwane KWASY.

Nie...Hogata...jeśli wspanialych ludzi spotykam...to w praca nie ma wpływu na nasze relacje :) Wręcz przeciwnie. 
23 listopada 2013 23:43
barbarella

Asik, ja nie w temacie. Kiedyś pisałaś, że masz rodzinę z okolic Białej Podlaskiej. Ja się tam urodziłam i moja mama też:))))

Wies Ostrowki :) koło Łukowa, Bezwoli...do Białej Podlaskiej 20 km :)
23 listopada 2013 23:49 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Bo ja jestem Dobra czarownica z Miotla,ciut zadufana,bo mysli ,ze dobra,ale mozna to chyba wybaczyc :)?

Ty sobie zakonotuj...jak nie bedziesz miała dobra w sobie to jak możesz ofiarowac go innym? Nawet za euraski nie dasz rady :)) 
23 listopada 2013 23:50
Asik

Wies Ostrowki :) koło Łukowa, Bezwoli...do Białej Podlaskiej 20 km :)

Czyli koło Radzynia Podlaskiego:)))