Tylko krewetki tygrysie z grilla.Pozostałe owoce morza nie smakuja mi a najmniej ośmiornice-gumowe obrzydliwie,błeeee
Tylko krewetki tygrysie z grilla.Pozostałe owoce morza nie smakuja mi a najmniej ośmiornice-gumowe obrzydliwie,błeeee
Ho, ho to ty mnie nie znasz. Mama nieraz próbowała mi przemycić jakieś paskudztwa i nigdy jej się nie udało. My z siostrą zawsze poznałyśmy że coś nie tak. Kiedyś jak miałyśmy dzieścia lat to zauważyłyśmy w zamrażarce na samym wierzchu mięso na bardzo grubych oczkach pomielone. Te mięso wygladało inaczej niż zawsze. Z siostrą ustalilłyśmy że jak bedzie mielone to nie jemy bo nie wiadomo co to? Z czego? Mama narobiła gołabków my oczywiście nie jemy. Dała drugiej siostrze i szwagrowi bo zrobiła za dużo. Moja siostra sie pyta szwagra: -dlaczego one tego nie chciały jeść, przecież to jest pyszne? Na to szwagier bo to jest mieso ihaha. Na to siostra: jak one poznały że to konina? :))))) My nie wiedziałyśmy co to za mięso? Inaczej wygladało i to już wystarczyło. Ja tam nawet nie próbuje żadnych ślimaków, żab itd. Jakoś tak od żołądka na sam widok robi mi się niedobrze :(((
Co do pokrzywy to sałatki nie jadłam, ale piłam i nawet teraz piję, właśnie mam filiżaneczkę przed sobą.
Mamy podobnie - nie jadam niczego czego się brzydzę i tez nie uczę się tego jeść...Jeżeli chodzi o ślimaczki... to miałam takie bezdomkowe na ogrodzie... w dużych ilościach... Nie miały naturalnych wrogów... czyli nie były nawet w kole łańcucha pokarmowego... bo nie nadawały sie do spożycia... Winniczek dla mnie jest tym samym tylko z domkiem na sobie... hihihi))))
U mnie jest masa i tych z domkami i bez to jest obrzydliwe,wszystko co pełza be
U mnie jest masa i tych z domkami i bez to jest obrzydliwe,wszystko co pełza be
A to które ślimaki jecie te z domkami czy bez? To tak jak grzyby, że są jadalne i niejadalne. Czy jak?
Wiesz co ja może prędzej bym domek zjadła niż tego pełzaka