Co wolno Opiekunowi ?

25 kwietnia 2014 12:53
To tylko On wie,Bystry ,jak to jest ,wiesz ,czy nie?
25 kwietnia 2014 12:54 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Basiu-szczerze wątpię.Jeśli dorosły mężczyzna,pracujący w charakterze opiekuna chorej osoby, poważnie zastanawia sie publicznie czy "dla wygody" amputowac choremu nogę i jądra czy tez nie.........i nie jest to pierwszy tego rodzaju post z jego strony, to powinien sie on nad sobą zastanowić....Wg mnie kolega jest ostatnia osobą nadającą sie do tego cięzkiego zawodu.... Nie zostawiłabym  mu pod opieką chorej pchły, a co dopiero mówić o chorym człowieku....
Niektórym,przed podjeciem takiej pracy wnikliwe testy predyspozycji psychicznych bardzo by sie przydały....

A jaką mamy pewność że to facet i jaką mamy pewność że to opiekun pisze? Ktoś go zna osobiście?

Pierodoły pisze i nie widzę powodu odpisywać poważnie. Ostatnio tak tu jakoś na forum zakonem mi powiewa :) Prawda?

25 kwietnia 2014 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Taki link dla mnie z rana to dzień do bani.Wiem,napiszesz nie czytaj - nie czytam!

A co jesteś chrurgiem czy ktoś z Twojej rodziny, że się tak tym przejmujesz? Błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi!
25 kwietnia 2014 13:57 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

ja uwazam,ze Bystry inteligentny facet jest...i niewazne co pisze w postach..moje zdanie,ze tresc postow i problem w nich zawarty ma drugie oblicze...

:))))) oj ma , ma - ale wg mnie to tak jak napisałam : prowokacja cichociemnego antyfeministy . Musi jednak nasz Bystry popracować nieco nad koncepcjami "zapalnych "temtów - bo jak na razie zamiast osiagnąc efekt czyli nieco ośmieszyć komentujacych , sam siebie ośmiesza .
25 kwietnia 2014 14:00
ps : w swojej pracy zetknęłam się właśnie z takim panem - prawie identyczny w osądach , teoriach itp . Był to mój zmiennik . No niestety wiele rzeczy zarówno w pracy jak i w życiu prywatnym mu nie wychodziło co skutkowało jego ogromną frustracją .
25 kwietnia 2014 14:19
ania52

ja uwazam,ze Bystry inteligentny facet jest...i niewazne co pisze w postach..moje zdanie,ze tresc postow i problem w nich zawarty ma drugie oblicze...

Aniu52 tylko jego inteligencja też ma drugie oblicze.
25 kwietnia 2014 14:20
MeryKy

A co jesteś chrurgiem czy ktoś z Twojej rodziny, że się tak tym przejmujesz? Błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi!

Jestem.
25 kwietnia 2014 15:03
basiaburbis

:))))) oj ma , ma - ale wg mnie to tak jak napisałam : prowokacja cichociemnego antyfeministy . Musi jednak nasz Bystry popracować nieco nad koncepcjami "zapalnych "temtów - bo jak na razie zamiast osiagnąc efekt czyli nieco ośmieszyć komentujacych , sam siebie ośmiesza .

Bystry moim zdaniem ma rewelacyjnie opracowaną koncepcję "zapalnych" tematów. Temat, który "rzucił" rozpętał wielką burzę komentarzy.
Dziwi mnie tylko, że wielu osobom udało się zniżyć nawet poniżej "poziomu" Bystrego.
Tyle obraźliwych, oceniających postów tylko w tym temacie wyczytałam. Mnie Bystry trochę przypomina demencyjnego pacjenta: trzeba mu wielokrotnie
proste zagadnienia tłumaczyć. Tylko tak jak tutaj zostały wytłumaczone, mam cichą nadzieję, że demencyjnym pacjentom zostaną oszczędzone.

Aby pozostać w temacie i może skierować go trochę na inne tory:
Czy opiekunowi wolno wyjść na spacer w czasie przerwy????
25 kwietnia 2014 15:12 / 2 osobom podoba się ten post
basiaburbis

ja tego tak nie odbieram,podoba mi sie jego styl pisania troche prowokacyjny.troche przekorny...
25 kwietnia 2014 15:14 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Aniu52 tylko jego inteligencja też ma drugie oblicze.

nie znam go..ale chetnie porozmawialabym z nim w realu....
25 kwietnia 2014 15:17 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

nie znam go..ale chetnie porozmawialabym z nim w realu....

odważna jesteś:):)
25 kwietnia 2014 15:19
mleczko47

odważna jesteś:):)

dlaczego tak uwazasz?
25 kwietnia 2014 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

dlaczego tak uwazasz?

Zagada Cie na smierć:):)
25 kwietnia 2014 15:31 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Zagada Cie na smierć:):)

no ja tez z natury mowiaca duzo jestem wiec chyba dalabym rade...poza tym sluchac lubie...
25 kwietnia 2014 15:33
ania52

no ja tez z natury mowiaca duzo jestem wiec chyba dalabym rade...poza tym sluchac lubie...

Pamietaj jedno,że kazde zdanie bedzie sie zaczynało"Czy wolno.........?"