Co wolno Opiekunowi ?

24 kwietnia 2014 22:50 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

I biedny struszek jajka wyszarpuje spod siebie a Bystry zamiast pomóc, podnieść, potrzymać to myślami jest przy amputacji. Zamiast opiekunem powinien zostać chirurgiem?

Chyba raczej prosektorem - zawsze to większe prawdopodobieństwo ,że nikomu żywemu krzywdy nie zrobi.......:):):)
24 kwietnia 2014 22:58 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Chyba raczej prosektorem - zawsze to większe prawdopodobieństwo ,że nikomu żywemu krzywdy nie zrobi.......:):):)

Ba... z chirurgami to jak z panistami.... niestety muszą ćwiczyć....)))))
24 kwietnia 2014 23:14 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

I biedny struszek jajka wyszarpuje spod siebie a Bystry zamiast pomóc, podnieść, potrzymać to myślami jest przy amputacji. Zamiast opiekunem powinien zostać chirurgiem?

No jak by został chirurgiem, to miałby full roboty, wszystko co zwisa-do amputacji!
24 kwietnia 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

No jak by został chirurgiem, to miałby full roboty, wszystko co zwisa-do amputacji!

To moje cycki też... hihihi, ale wtedy od razu leciałabym myć podłogę (bez mopa)))))
24 kwietnia 2014 23:29 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

To moje cycki też... hihihi, ale wtedy od razu leciałabym myć podłogę (bez mopa)))))

Swoje cycki lepiej zostaw w spokoju.
25 kwietnia 2014 06:40
kasia63

Niekoniecznie musi być prosektorem tacy chirurdzy też się zdazają, W lutym bodajże było głośno o tym jak usunięto kobiecie trzustkę zamiast guza!
http://www.tvn24.pl/lodz,69/chora-na-raka-zmarla-po-operacji-doszlo-do-usuniecia-fragmentu-trzustki-zamiast-guza,401977.html
25 kwietnia 2014 07:15
MeryKy

Niekoniecznie musi być prosektorem tacy chirurdzy też się zdazają, W lutym bodajże było głośno o tym jak usunięto kobiecie trzustkę zamiast guza!
http://www.tvn24.pl/lodz,69/chora-na-raka-zmarla-po-operacji-doszlo-do-usuniecia-fragmentu-trzustki-zamiast-guza,401977.html

Taki link dla mnie z rana to dzień do bani.Wiem,napiszesz nie czytaj - nie czytam!
25 kwietnia 2014 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Byleby nie ciął za głębooko,bo stół zniszczy:)
25 kwietnia 2014 10:58 / 10 osobom podoba się ten post
doda1961

Ja przepraszam, rzadko się tutaj udzielam, bo jakoś trudno się wstrzelić w towarzystwo, które tak dobrze się zna, Kasia63 z pewnoscią to rozumie :)
Natomiast ostatni post Bystrego po prostu zwalił mnie z nóg :D :D :D Oniemiałam i w oniemienu trwam :D :D :D Bystry, ja Cię proszę, opanuj się ! Mam nadzieję, że tak czy tak był to żart z Twojej strony, bo jesli nie, to ja taka oniemiała jeszcze długo pozostanę :D :D :D :D

Ja podobnie jak doda1961 rzadko się tutaj udzielam, ale ostatnie występy Bystrego skomentowałbym następująco: to zwykła ZAZDROŚĆ przez niego przemawia!  Albowiem dziadek jaja ma :):),
a kolega  Bystry powinien zmienić nicka na Yonderbrack :)
25 kwietnia 2014 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
Napisała Mleczko47 w innym topiku ,że ten temat-CO WOLNO OPIEKUNOWI-został sprowadzony do poziomu ZERO.....Ano został,bo zamiast ignorowac "bystre" tematy na poziomie nierozumnego przedszkolaka ,jakie wymysla nasz "inteligentny"kolega,wciąz dajemy sie wkrecać i odpowiadamy na jego posty,które ani z logiką ani z merytoryką nic wspólnego nie mają.A temat sam w sobie jest bardzo ważny -co nam wolno ,czego nie. Wciąz pojawiaja przeciez pytania o ponadstandardowe wymagania naszych PDP.Proponuję powrócic do meritum tematu,inaczej topik przestanie miec sens i trzeba go będzie zamknąć,by nie mnożyć głupot w stylu obciąc jądra czy zostawić......
25 kwietnia 2014 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Napisała Mleczko47 w innym topiku ,że ten temat-CO WOLNO OPIEKUNOWI-został sprowadzony do poziomu ZERO.....Ano został,bo zamiast ignorowac "bystre" tematy na poziomie nierozumnego przedszkolaka ,jakie wymysla nasz "inteligentny"kolega,wciąz dajemy sie wkrecać i odpowiadamy na jego posty,które ani z logiką ani z merytoryką nic wspólnego nie mają.A temat sam w sobie jest bardzo ważny -co nam wolno ,czego nie. Wciąz pojawiaja przeciez pytania o ponadstandardowe wymagania naszych PDP.Proponuję powrócic do meritum tematu,inaczej topik przestanie miec sens i trzeba go będzie zamknąć,by nie mnożyć głupot w stylu obciąc jądra czy zostawić......

Kasiu , ale mam nadzieje , ze nasze wpisy dla Bystrego ;) mają edukacyjny charakter . Zarówno merytorycznie jak i charakterologicznie . Mam taką nadzieję , że Bystry cosik z tego przyjmie do wiadomości - chociaż wynika mi , że z niego taki cichociemny antyfeminista :)))))) .
25 kwietnia 2014 12:01 / 4 osobom podoba się ten post
basiaburbis

Kasiu , ale mam nadzieje , ze nasze wpisy dla Bystrego ;) mają edukacyjny charakter . Zarówno merytorycznie jak i charakterologicznie . Mam taką nadzieję , że Bystry cosik z tego przyjmie do wiadomości - chociaż wynika mi , że z niego taki cichociemny antyfeminista :)))))) .

Basiu-szczerze wątpię.Jeśli dorosły mężczyzna,pracujący w charakterze opiekuna chorej osoby, poważnie zastanawia sie publicznie czy "dla wygody" amputowac choremu nogę i jądra czy tez nie.........i nie jest to pierwszy tego rodzaju post z jego strony, to powinien sie on nad sobą zastanowić....Wg mnie kolega jest ostatnia osobą nadającą sie do tego cięzkiego zawodu.... Nie zostawiłabym  mu pod opieką chorej pchły, a co dopiero mówić o chorym człowieku....
Niektórym,przed podjeciem takiej pracy wnikliwe testy predyspozycji psychicznych bardzo by sie przydały....
25 kwietnia 2014 12:41 / 1 osobie podoba się ten post
ja uwazam,ze Bystry inteligentny facet jest...i niewazne co pisze w postach..moje zdanie,ze tresc postow i problem w nich zawarty ma drugie oblicze...
25 kwietnia 2014 12:48
ania52

ja uwazam,ze Bystry inteligentny facet jest...i niewazne co pisze w postach..moje zdanie,ze tresc postow i problem w nich zawarty ma drugie oblicze...

Jako "Bystry" powinien wiedzieć co pisze,ale czy wie?
25 kwietnia 2014 12:49 / 1 osobie podoba się ten post
Zebra

Jako "Bystry" powinien wiedzieć co pisze,ale czy wie?

mysle,ze tak...