I biedny struszek jajka wyszarpuje spod siebie a Bystry zamiast pomóc, podnieść, potrzymać to myślami jest przy amputacji. Zamiast opiekunem powinien zostać chirurgiem?
I biedny struszek jajka wyszarpuje spod siebie a Bystry zamiast pomóc, podnieść, potrzymać to myślami jest przy amputacji. Zamiast opiekunem powinien zostać chirurgiem?
Chyba raczej prosektorem - zawsze to większe prawdopodobieństwo ,że nikomu żywemu krzywdy nie zrobi.......:):):)
No jak by został chirurgiem, to miałby full roboty, wszystko co zwisa-do amputacji!
To moje cycki też... hihihi, ale wtedy od razu leciałabym myć podłogę (bez mopa)))))
Chyba raczej prosektorem - zawsze to większe prawdopodobieństwo ,że nikomu żywemu krzywdy nie zrobi.......:):):)
Niekoniecznie musi być prosektorem tacy chirurdzy też się zdazają, W lutym bodajże było głośno o tym jak usunięto kobiecie trzustkę zamiast guza!
http://www.tvn24.pl/lodz,69/chora-na-raka-zmarla-po-operacji-doszlo-do-usuniecia-fragmentu-trzustki-zamiast-guza,401977.html
No jak by został chirurgiem, to miałby full roboty, wszystko co zwisa-do amputacji!
Ja przepraszam, rzadko się tutaj udzielam, bo jakoś trudno się wstrzelić w towarzystwo, które tak dobrze się zna, Kasia63 z pewnoscią to rozumie :)
Natomiast ostatni post Bystrego po prostu zwalił mnie z nóg :D :D :D Oniemiałam i w oniemienu trwam :D :D :D Bystry, ja Cię proszę, opanuj się ! Mam nadzieję, że tak czy tak był to żart z Twojej strony, bo jesli nie, to ja taka oniemiała jeszcze długo pozostanę :D :D :D :D
Napisała Mleczko47 w innym topiku ,że ten temat-CO WOLNO OPIEKUNOWI-został sprowadzony do poziomu ZERO.....Ano został,bo zamiast ignorowac "bystre" tematy na poziomie nierozumnego przedszkolaka ,jakie wymysla nasz "inteligentny"kolega,wciąz dajemy sie wkrecać i odpowiadamy na jego posty,które ani z logiką ani z merytoryką nic wspólnego nie mają.A temat sam w sobie jest bardzo ważny -co nam wolno ,czego nie. Wciąz pojawiaja przeciez pytania o ponadstandardowe wymagania naszych PDP.Proponuję powrócic do meritum tematu,inaczej topik przestanie miec sens i trzeba go będzie zamknąć,by nie mnożyć głupot w stylu obciąc jądra czy zostawić......
Kasiu , ale mam nadzieje , ze nasze wpisy dla Bystrego ;) mają edukacyjny charakter . Zarówno merytorycznie jak i charakterologicznie . Mam taką nadzieję , że Bystry cosik z tego przyjmie do wiadomości - chociaż wynika mi , że z niego taki cichociemny antyfeminista :)))))) .
ja uwazam,ze Bystry inteligentny facet jest...i niewazne co pisze w postach..moje zdanie,ze tresc postow i problem w nich zawarty ma drugie oblicze...
Jako "Bystry" powinien wiedzieć co pisze,ale czy wie?