Wielkopolska

09 października 2013 13:38
kasiachodziez

Chodzież dołacza do Was-spokojnego dnia wszystkim.

hej.ja tez z chodziezy:)pozdrawiam!
09 października 2013 13:48
mala

nie mialam tak jeszcze,ale z tego co wiem,to dziewczyny w takich sytuacjach odwiedzaly podopiecznych w szpitalu,ale to chyba zalezy od rodziny,ale tydzien jesli bedzie to raczej krotko,pewnie dadza Ci powczasowac do powrotu babci:)

bylam kilka razy w takich sytuacjach i poprostu korzystalam z wolnosci:)jesli rodzina zyczyla sobie,by odwiedzic w szpitalu,to tak robilam.a jak nie...to leniwcowalam:)a rodzinie opowiadalam,ze posprzatalam to,czy tamto,umylam okna itp....zeby nie mysleli,ze placa mi za-nic-nierobienie:)
09 października 2013 14:02
No juz jakoś to ogarnęłam,jade do babci ,dam jej tam co nieco ,i lece sobie dalej,i normalnie jak sanatorium,troche nudno,ale jakos daje rade.
20 października 2013 19:01
Witam Wielkopolanki.Ja z okolic Pily,a mieszkalam kiedys(dawno temu) w poblizu Wrzesni.
17 lutego 2014 16:51
A Wielkopolska jakaś taka osowiała,nieaktywna:)))
17 lutego 2014 17:09
wiewiorka

Witam Wielkopolanki.Ja z okolic Pily,a mieszkalam kiedys(dawno temu) w poblizu Wrzesni.

Wiewiórka ja przy granicy z Wkp mieszkam, do Wyrzyska mam 20km, do Piły zdeczko dalej ale znan tereny :)
17 lutego 2014 19:06
No to niedaleko mnie ,ja do Wyrzyska mam 18 km ,ale liczac od strony Piły.
17 lutego 2014 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

No to ja też się ujawnię,z całą przyjemnością piszę "poznańska pyra" jestem-tej :):):)
17 lutego 2014 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Fajnie,że sie ujawniłaś:))Wielkopolanka byc,to przeciez sama przyjemność:))
17 lutego 2014 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Fajnie,że sie ujawniłaś:))Wielkopolanka byc,to przeciez sama przyjemność:))

Pewnie,że wielkopolanką byc to sama przyjemność,czasami dokucza ta nasza oszczędność,ale w przypadku naszych podopiecznych w DE sprawdza się idealnie-ha,ha,ha.
17 lutego 2014 20:36
wiewiorka

To mamy do siebie w sumie niedaleko. W Kosztowie zawsze przegapię fotoradar.
17 lutego 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
anetta

To mamy do siebie w sumie niedaleko. W Kosztowie zawsze przegapię fotoradar.

Do Kosztowa to mam "zabi" skok:)
17 lutego 2014 22:41
wiewiorka

Do Kosztowa to mam "zabi" skok:)

Nieźle, ja mieszkam 3km od granicy z Wkp, wiem że kiedyś przy starym podziale moja wieś należała pod Wyrzysk, nie mogli się zdecydować gdzie nas ulokować, a teraz kuj - pom. W łobżenicy czasem na rynek jadę, chociaż teraz coraz więcej tych Arabów i Turków stoi i się jakoś pogorszyła jakość towarów.

24 lutego 2014 19:02
Witajcie! Ola z Leszna melduje się na forum. :)
24 lutego 2014 19:06
witaj rozgosc sie u nas:)