Wielkopolska

19 kwietnia 2014 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
Wielkopolanki składam Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych,radosnych i spokojnych Swiąt Wielkiej Nocy,smacznego jajka,mokrego dyngusa,bogatego zajączka oraz wszystkiego co najlepsze
19 kwietnia 2014 10:18 / 2 osobom podoba się ten post
kristina

Wielkopolanki składam Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych,radosnych i spokojnych Swiąt Wielkiej Nocy,smacznego jajka,mokrego dyngusa,bogatego zajączka oraz wszystkiego co najlepsze

Również życzę, udanych Świąt, pogody, uśmiechu i dystansu do tego czym sie przyszło nam zajmować-Alleluja na cały czas.♡♡♡
Trzymajcie się księżniczki z krainy "podziemnej pomarańczy"-czyli naszej "pyry"
19 kwietnia 2014 13:21 / 2 osobom podoba się ten post
No ja to bardziej Cebulandia :))) Najlepszego!
19 kwietnia 2014 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Wielkopolanki!!! Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych tez składam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości,
smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz dużo prezentów od zajączka w DE.....hehe...
20 kwietnia 2014 11:15 / 4 osobom podoba się ten post
To i ja przyłączam się życząc wszystkim smacznego jajka, zdrówka, radości z życia, kochanych i długowiecznych podopiecznych. Aha! Ja tak jak Iwica z Poznania jestem. Z tą oszczędnościa fakt, tutaj w de jest to niewątpliwa zaleta. A tak tak na marginesie wiecie dlaczego w Poznaniu podaje się herbatę z czubkiem (tj.szklankę wypełniną  wodą po samą górę) ? Aby cukier się nie zmieścił.
20 kwietnia 2014 22:02
nomka

No ja to bardziej Cebulandia :))) Najlepszego!

Najlepszego!!!!
Cebulko!!

Koleżanka z Ostrowa się kłania.
20 kwietnia 2014 22:27
witajcie! A ja z Poznania się kłaniam :) No,teraz niekoniecznie bo w DE do 7 maja jestem...
20 kwietnia 2014 22:30
Słyszałam, że w City Poznań MACa otworzyli:)
Jeżeli kogoś to rzecz jasna interesuje, bo coś dzisiaj chyba same suchary sprzedaję:)
Ale ja się tam cieszę.
11 lipca 2014 08:31
Witajcie dziewczyny z wielkopolski moze by tak w lesznie 1sierpnia lub 5 na kawce się spotkać ja jeszcze w de ale w pl będę ten pierwszy tydzień sierpnia to moze cos zorganizować kto w pl .
Nie za bardzo tu mam dostep do internetu ale moze.......
28 września 2014 22:20
Wielkopolanki nic nie piszecie na naszym forum . Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.
29 września 2014 07:24
No ja też pozdrawiam i witam w przedostatni dzień września...
29 września 2014 07:31 / 2 osobom podoba się ten post
A ja napisze że jeszcze trochę i będą Marcinki :) koło nosa przejdą mi moje ulubione rogale bo ja makowa panienka :)))
20 października 2014 13:02
Mi Marcinki tez kolo nosa przeleca:(( Witam krajanki:)
20 października 2014 18:17
Alfiva

Mi Marcinki tez kolo nosa przeleca:(( Witam krajanki:)

Witaj wśród nas :)))
20 października 2014 19:39
A ja pojadę sobie już niebawem do Poznania na zakupy:)
Tak zrobię:)

A innego dnia może mąż mnie zabierze na jakiś koncert:)