Wielkopolska

07 października 2013 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

Ooo z pyzdr moja przyszla synowa jest

No zobacz:)jaki swiat malutki :)))to bedziesz miala fajna synowa,tutaj tylko takie:)))))))
07 października 2013 21:07
No wlasnie,
07 października 2013 21:49
anker

witajcie:)ja tez z wlkp:)dokladnie-chodziez (z z kropka na koncu..ah ta niemiecka klawiatura)pozdrawiam i zycze przyjemnego wieczoru:)ania

...jestes fascynujaca... piekna... czarujaca... musialam napisac:)))
07 października 2013 22:48
mala

Ja oczywiscie,tez Wielkopolska:)musze sie przypomniec:)i Wrzesnia rzut beretem:)a dokladnie Pyzdry:)

A ja w Pyzdrach i okolicach większość rodziny mam:)
07 października 2013 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

A ja w Pyzdrach i okolicach większość rodziny mam:)

Masz lepiej ode mnie:)bo ja rodziny tutaj nie mam,przywedrowalam bo mieszkania tansze byly:)ale jest ok:)za to we Wrzesni jestem bardzo czesto,nawet dzisiaj bylam na zakupach,to moze kiedys nasze drogi spotkaja sie:)pozdrawiam:)
08 października 2013 07:43
Witam serdecznie i miłego dnia życzę .
Do szaf nie zagladałam ,ale wszystkie katy sprawdziłam ha ha .
08 października 2013 07:47
mala

Ja oczywiscie,tez Wielkopolska:)musze sie przypomniec:)i Wrzesnia rzut beretem:)a dokladnie Pyzdry:)

Witaj,czyli krajanka jesteś !!!To fajnie wiecej nas tutaj juz jest.
08 października 2013 07:51
iwunia

Witaj,czyli krajanka jesteś !!!To fajnie wiecej nas tutaj juz jest.

:)ja to juz stary nalogowiec tego forum jestem:)ale jeszcze dwa dni i nalog skonczy mi sie bo wlasnie patrze,ze jade na zad....pie:)jakies i cos cieniutko widze polaczenie ze swiatem w sensie internetu:)obym mylila sie bo to gorsze niz koniec swiata:))))))
08 października 2013 07:57
mala

:)ja to juz stary nalogowiec tego forum jestem:)ale jeszcze dwa dni i nalog skonczy mi sie bo wlasnie patrze,ze jade na zad....pie:)jakies i cos cieniutko widze polaczenie ze swiatem w sensie internetu:)obym mylila sie bo to gorsze niz koniec swiata:))))))

no ja tez jestem na zadupiu,i jeszcze wczoraj mi babcie wzieli do szpitala,dla mnie to pierwszy przypadek i nie wiem co dalej mam robić ,bedzie około tygodnia
08 października 2013 08:07
iwunia

no ja tez jestem na zadupiu,i jeszcze wczoraj mi babcie wzieli do szpitala,dla mnie to pierwszy przypadek i nie wiem co dalej mam robić ,bedzie około tygodnia

nie mialam tak jeszcze,ale z tego co wiem,to dziewczyny w takich sytuacjach odwiedzaly podopiecznych w szpitalu,ale to chyba zalezy od rodziny,ale tydzien jesli bedzie to raczej krotko,pewnie dadza Ci powczasowac do powrotu babci:)
08 października 2013 08:10
iwunia

nic nie rob poinformuj o tym fakcie firme, jesli szpital nie daleko zadeklaruj sie ze pojedziesz i ciesz sie odpoczywaj kto wie co bedzie po powrocie PDP
08 października 2013 08:14
magdalena_k

nic nie rob poinformuj o tym fakcie firme, jesli szpital nie daleko zadeklaruj sie ze pojedziesz i ciesz sie odpoczywaj kto wie co bedzie po powrocie PDP

Dzieki,ale jestem taka spanikowana,ze nie wiem co ze soba zrobic,!!!
08 października 2013 08:26
iwunia

Dzieki,ale jestem taka spanikowana,ze nie wiem co ze soba zrobic,!!!

ale czemu spanikowana?

08 października 2013 08:29 / 3 osobom podoba się ten post
Iwunia zamiast się cieszyć że masz wolne od babci to ty panikujesz.Teraz masz czas tylko dla siebie wiec korzystaj z tego miłego dnia
09 października 2013 07:23
Chodzież dołacza do Was-spokojnego dnia wszystkim.