Ooo z pyzdr moja przyszla synowa jest
Ooo z pyzdr moja przyszla synowa jest
witajcie:)ja tez z wlkp:)dokladnie-chodziez (z z kropka na koncu..ah ta niemiecka klawiatura)pozdrawiam i zycze przyjemnego wieczoru:)ania
Ja oczywiscie,tez Wielkopolska:)musze sie przypomniec:)i Wrzesnia rzut beretem:)a dokladnie Pyzdry:)
A ja w Pyzdrach i okolicach większość rodziny mam:)
Ja oczywiscie,tez Wielkopolska:)musze sie przypomniec:)i Wrzesnia rzut beretem:)a dokladnie Pyzdry:)
Witaj,czyli krajanka jesteś !!!To fajnie wiecej nas tutaj juz jest.
:)ja to juz stary nalogowiec tego forum jestem:)ale jeszcze dwa dni i nalog skonczy mi sie bo wlasnie patrze,ze jade na zad....pie:)jakies i cos cieniutko widze polaczenie ze swiatem w sensie internetu:)obym mylila sie bo to gorsze niz koniec swiata:))))))
no ja tez jestem na zadupiu,i jeszcze wczoraj mi babcie wzieli do szpitala,dla mnie to pierwszy przypadek i nie wiem co dalej mam robić ,bedzie około tygodnia
no ja tez jestem na zadupiu,i jeszcze wczoraj mi babcie wzieli do szpitala,dla mnie to pierwszy przypadek i nie wiem co dalej mam robić ,bedzie około tygodnia
nic nie rob poinformuj o tym fakcie firme, jesli szpital nie daleko zadeklaruj sie ze pojedziesz i ciesz sie odpoczywaj kto wie co bedzie po powrocie PDP
Dzieki,ale jestem taka spanikowana,ze nie wiem co ze soba zrobic,!!!