To zabaczcie conajmniej 9 na 10 opiekunek pojedzie do DE bez żadnego wsparcia duchowego. Brak umiejętności, brak sprzętu /laptop + modem/. Na mnie patrzą jak na dzika, że wiem ewentualnie gdzie kupić internet jak rodzina nie ma, jak zainstalować /a to wszystko dzięki Waszemu Forum dziewczynki i chłopaczaki. Ale Ja podeszłam do sprawy metodycznie, zaczęłam od czytania wszystkich najstarszych postów /zajęło mi to 2 m-ce, ale z teori mogę zdawać maturę międzynarodową, a to tylko dzięki WAM najmilższe koleżanki, dzieki czemu nie mam do Was głupich pytań. No moze poza jednym; co to jest sekt: piwo, szampan czy cuś jeszcze lepszego. Stawiam w podziękowaniu za te 2 m-ce podczytywania.
Jechałam do domu z opiekunką z wieloletnim stażem i w trakcie rozmowy okazało się, że wiem o wiele więcej o tej pracy niż ona.:)
Nawet ona to przyznała, skąd ja wiem niektóre rzeczy, skoro pierwszy raz byłam. A juz kiedy jej powiedziałam o możliwości kupna internetu w Aldim, to była zdumiona, bo od lat jeździ w jedno miejsce, w którym nie ma internetu i nie wiedziała że tak można.
To forum jest niezastąpione:) Bez niego byłabym jak dziecko we mgle:)