Dzien dobry,ja tez mysle o takiej mozliwosci zarobku,prosze powiedzcie czy jezeli pracowalam opiekujac sie starszymi w polsce z PCK to sie liczy?
Dzien dobry,ja tez mysle o takiej mozliwosci zarobku,prosze powiedzcie czy jezeli pracowalam opiekujac sie starszymi w polsce z PCK to sie liczy?
Podobnie jak NDorota. Czemu odnoszę wrażenie, że zawsze jak wpadnie na forum osoba, która szuka pracy, a której się nie chce przeczytać kilku tematów na forum, to oferujesz pomoc na maila? Moderator
zgadzam sie z toba natka .ostanio trafilam do dziadka po udarze i w polowie sparalizowanego i jak go chwycic aby nie narobic sobie klopotu i zarazem jemu przy okazji.a tak w ogole to chodzi mi mysl taka po glowie ....rodziny maja nasze fotki moze my tez powinnysmy urzadzic sobie casting babek i dziadkow.no co wyobrazasz sobie mila staruszke a tu jak przyjezdzasz zonk zakapior straszny hihihi,
dziewczyny, czy ktoras moze mi polecic dobry kurs? ale taki naprawde konkretny z dyplomem, gidze rzeczywiscie mozna sie duzo nauczyc i nie wyrzuce pieniedzy w bloto? moze znacie cos w okolicy grudziadza?
Dzien dobry, znalazłam firmę która oferuje szkolenie dla opiekunek osób starszych,firma daje certyfikat w jęz.polskim i niemieckim, szkolenie trwa 2 dni (sobota niedziela po 7 godzin) koszt szkolenia wynosi 300 zł, czy któraś z pań korzystała z takiego szkolenia i czy cena nie jest zbyt wygórowana?
zgadzam sie z toba natka .ostanio trafilam do dziadka po udarze i w polowie sparalizowanego i jak go chwycic aby nie narobic sobie klopotu i zarazem jemu przy okazji.a tak w ogole to chodzi mi mysl taka po glowie ....rodziny maja nasze fotki moze my tez powinnysmy urzadzic sobie casting babek i dziadkow.no co wyobrazasz sobie mila staruszke a tu jak przyjezdzasz zonk zakapior straszny hihihi,
:) tak, tez jestem za castingiem :) zdecydowanie by sie przydal, tak jak oni robia nam cstingi. ostanio jedna rodzina dopytywala mnie o dzieci, a czy mam a ile a w jakim wieku, bo bali sie ze bede zjezdzac do domu zaraz, ale powiem szczerze, juz mnie to czasem wkurza, bo my o nich tyle nie wiemy co oni o nas i do tego jezcze wymagania nie wiadomo jakie. CZasem jak tak czlowiec o tym mysli to naprawde ma dosc. NIech mi wysla zdjecia babci czy dziadka i napisza, ile razy sie budzi w nocy, jaki ma charakter , lub charakterek :) a nie glupoty czasem wypisuja, ze nic sie nie zgadza potem, lacznie z waga 80 zamiast 60, no jest roznica ! ahhhh
W 2 dni zostać opiekunką? Certyfikowaną na UE a przynajmniej DE/PL? No to chyba pokazuja jedynie paru staruszków...