I wg Ciebie w DWA dni można się nauczyć opiekować starszą osobą?Wg mnie to wyrzucone pieniądze.Taki certyfikat to sobie można na drukarce wydrukowac i sprzedawac po trzy stówy/nawiasem mówiąc ,niezły interes:)/
I wg Ciebie w DWA dni można się nauczyć opiekować starszą osobą?Wg mnie to wyrzucone pieniądze.Taki certyfikat to sobie można na drukarce wydrukowac i sprzedawac po trzy stówy/nawiasem mówiąc ,niezły interes:)/
w 100% się z Tobą zgadzam szkolenie w DWA dni brzmi bardzo podejrzanie... wątpię w jego jakość. Także raczej nigdy bym się nie zdecydowała.
niedawno zmieniala mnie dziewczyna po takim "dobrym szkoleniu "mialysmy jeden wspolny dzien probowalam ja czegos nauczyc , byla chetna ale 1 dzien to za malo :( ...... no ale druczek miala ze odbyla szkolenie i jest opiekunka :(
Pracujesz na bana. Moderator
Podobnie jak NDorota. Czemu odnoszę wrażenie, że zawsze jak wpadnie na forum osoba, która szuka pracy, a której się nie chce przeczytać kilku tematów na forum, to oferujesz pomoc na maila? Moderator
Usuwam stąd wszystko co nie dotyczy szkoleń, bo widzę, że znowu "giełda pracy" się robi. Mas - jesteś nowa, więc jak każda nowa osoba, rozpocznij od lektury regulaminu portalu. Jeśli liczysz, że ktoś z użytkowników portalu załatwi Ci pracę, zapewniam, że w takim przypadku wylecisz stąd i Ty i ta osoba. Szukasz pracy - wykaż się odrobiną intencji i poczytaj opinie o firmach, a nie licz, że ktoś zrobi wszystko za Ciebie.