Tak jak piszesz_mając doświadczenie_uwierzyłas,że Pan z Demencją i Parkinsonem pójdzie na basen pływać ?
Tak jak piszesz_mając doświadczenie_uwierzyłas,że Pan z Demencją i Parkinsonem pójdzie na basen pływać ?
Zgłosiłaś,wypowiedziłaś umowę natychmiast?Agencja co na to?
Agencja jest na biezaco z moimi problemami z mojego prywatnego telefonu do nich dzwone.JAK ZGLOSIC, WYPIWIEDZIEC UMOWE NATYCHMIAST? I OBY TO WSZYSTKO PRAWNIE.L....,.,,
Miałąm dopisać-uprzedziłaś:)Jowitko,z całym szacunkiem,gdybyś była zieloniutka świeżynka to ok,masz prawo nie wiedzieć nic o tych chorobach ,ale żadna doświadczona opiekunka na taki opis nabrać się nie da, a przynajmniej 3x zastanowi nad nim.Wszędzie tam ,gdzie kasa jest "zbyt" duża a opis PDP"zbyt" piekny trzba kurcze pomyślec gdzie jest haczyk...Teraz juz po ptokach ,ale co zrobiłaś ,żeby się uwolnić od tego zlecenia i jak zareagowała rodzina pacjenta oraz agencja?Opis tak drastycznie niezgodny z prawda to podstawa do natychmiastowego wypowiedzenia zlecenia i powrotu do domu!
A to jeszcze nie wszystko, tu jeszcze córka podopiecznego i( dwumiesieczny syn ) mieszkai ktora wie wszystko najlepiej no i jej mąż czy partner dla którego Polska opiekunka jest totalnnym zerem!!!i mam 24h warowac! zero przerwy i to jest okropny czlowiek! Bardzo prosze o podpowiedz jak najszybciej umowe zlecienie zerwac bo tak bezczelnej firmy z jaka teraz wspolpracuje to juz dawno nie spotkałam!! Czytam, ze mam miesczny okres wypowiedzenia albo wypowiedzenie dwutygodniowe grafiku....
Kasia ja pirwszy raz w takiej sytuacjji.....czyli wypowiedziec umowe, zamowic busa i do domu zjechac? wiesz....chodzi mi o to abym sie z firma po sadach nie wluczyla! A i przepracowalam tutaj miesiac wiec aby mi ktos za to zapłacił.....
Wiec....jechalam tutaj do mobilnego Pana, ktory chetnie spaceruje, lubi plywac w basenie, zwiedzac. Ma demencje i parkinsona i mieszka sam.Zastalam tutaj Pana ktor dzien i noc wojowal i szalal! A o jakis spacerach, plywaniach czy aby cos chcial zwiedzac- to jakis ten opis to porazka!
A mnie traktowal jak "kurtyzane"!i mnie wszedzie podlapywał co nie pozwoliłam sobie na to,ciagle jak byl na chodzie to wódke popijał!
Agencja jest na biezaco z moimi problemami z mojego prywatnego telefonu do nich dzwone.JAK ZGLOSIC, WYPIWIEDZIEC UMOWE NATYCHMIAST? I OBY TO WSZYSTKO PRAWNIE.L....,.,,
Okres wypowiedzenia mam miesieczny w umowie a kontrakt mam podpisany do 10-ego lipca/czyli tez m-c/ czyli nic to nie da. Tutaj jeszcze ostatnio doszlo dzwiganie bo podopieczny udar przeszedl tydzien temu a, ze jest ciezki i duzy/180/90/ wiec jest to ponad moje sily.Firma ma przyslac tutaj zmiennika jak znajda i czekam juz tydzien bo ponoc nikogo nie maja:bezradny:
Okres wypowiedzenia mam miesieczny w umowie a kontrakt mam podpisany do 10-ego lipca/czyli tez m-c/ czyli nic to nie da. Tutaj jeszcze ostatnio doszlo dzwiganie bo podopieczny udar przeszedl tydzien temu a, ze jest ciezki i duzy/180/90/ wiec jest to ponad moje sily.Firma ma przyslac tutaj zmiennika jak znajda i czekam juz tydzien bo ponoc nikogo nie maja:bezradny: