O mojej pdp też mi powiedziano, że jest niecierpliwa. Teraz agencja mówi, że jest specyficzna.Podejrzewam, że pdp ma po prostu paskudny charakter i chcą kogoś o kim wiedzą, że powinien sobie poradzić.
O mojej pdp też mi powiedziano, że jest niecierpliwa. Teraz agencja mówi, że jest specyficzna.Podejrzewam, że pdp ma po prostu paskudny charakter i chcą kogoś o kim wiedzą, że powinien sobie poradzić.
Powinna mi powiedzieć opiekunka z którą dziś rozmawiałam bo zapytałam wprost czy jest zołzą.....a ona mi odpowiedziała, że czasami, podkreślam czasami bywa trochę niecierpliwa.......:-)
Ewunia szukają kogoś na to miejsce, kogo sa pewni, że da sobie radę...nie musi chodzic o ten transfer, którego może i nie ma, tylko o charakter Pdp właśnie...
Powinna mi powiedzieć opiekunka z którą dziś rozmawiałam bo zapytałam wprost czy jest zołzą.....a ona mi odpowiedziała, że czasami, podkreślam czasami bywa trochę niecierpliwa.......:-)
Czasami dwadzieścia razy dziennie , a czasami tylko dziewiętnaście :-)
Jak rozwiązać umowę z PR24 bez żadnych kar? Czy w trakcie wypowiedzenia mogę jechać z inną firmą na lepsze i bardziej płatne zlecenie. ? Dziękuję.
Ja po szkolenou z PR24 podpidywalam cis w stylu lojalnosciowki ze 6 m-cy bede na zleceniu. Generalnie Pani mòwiła ze nie musi byc te 6 m-cy.oby tylko po szkoleniu pokryte bylo zleceniem. Jesli chodzi i szkolenie to spoko.swietna sprswa.
jak umowa nie zabrania pracowac u konkurencji.. nie wiem jak u cb jest.
Ja miałam kurs j.niemieckiego inumowa była taka że albo mam go odpracować w wymiarze 12 tygodni w ciągu roku albo zwrócić za ten kurs pieniądze. Zakaz konkurencji też jest. A ktoś to sprawdzi ????